Icine edilmis evlilik.

Bu konu bana geçmedi
Bu kadar düzgün bir erkek olsa bile, durup da 20 sene itilip kakılmayı beklemez. Demek ki salağın teki. Başka açıklaması yok
Adam haklı filan değil, çünkü zaten akli yok ki haklı olsun.

Konu sahibi konuyu öyle ele almış ki bi tek oh olsun iyi ettim demediği kalmış. Çünkü sadece orta-doğu ve balkanlarda değil, gezegenin hiçbir yerinde bir insan bir başka insana sağlığından olacak kadar hoşgörü göstermez.

Ben konuya inanmadım. Adam halen psikolog diyor bi de . Derhal tımarhaneye kapanalım demiyormuş da psikolog diyormuş. Konuda psikologdan fayda görecek kimse yok. Belki tıp bilimi size yardımcı olabilir ya da tıp biliminin de üstünde insanoğlunun henüz keşfetmemis olduğu başka bir pozitif ilim.

Adam resmen huzurunu satın alıyor.

Konuya göre: adamın nerdeyse 1 kuruş vermeyip, üzerine tazminat alacağı kadar kusur var evlilikte.

40 yaşını geçmiş bir adam, evlilik birliğinde kusurlu da değilken; elinde ne varsa vermez. O dediğiniz ancak 10 yıl önce olabilecek bir şey. O da yaşın gençliği, fevri hareket, 1 yaşında çocuğunu terk etme hissi vb kaynaklı olur.

Gece tek gözle okudum sayfa açık uyuyakalmışım öyle sıkıcı bencil bir evlilik adamı sürekli seni sevmiyorum diye ezikleyip başından savmışsın şimdi nasıl hiç bir şey olmamış gibi davranacaksın adam iyi dayanmış sonunda acaba aldattı mı vs diye bekledim öyle bir şey de yapmamış helal olsun valla sal gitsin adamı artık hayatını yaşasın

Adam zaten iyi kazanıyor. Verse ne olacak yenisini alır. Verme sebebi de kızına kalması için. Benim çevremde hala boşanmalarda ev çocuğa kalsın diye kadına veriliyor. Çok normal geldi bana ondan

bunu baskasina yazmissiniz. ama sanırım kendinize yazmak istediniz:)

Eski yorumlarında da yer yer aynı şeyleri anlatmış. Ben gerçek olduğuna kesinlikle inanıyorum.

Eski yorumlarında da yer yer aynı şeyleri anlatmış. Ben gerçek olduğuna kesinlikle inanıyorum.
Var böyleleri.
Arkadaşım aynısını yaptı belasını buldu
Şimdi pişman hatta eski eşinin evlendigi kadından çocugu olunca iyice mahvoldu ama yapacak bir şey yok.
Zamanında uyardık o benden gidemez derdi.
Öyle bir gitti ki adam, çocuk bile yaptı.

Bilinçli olarak yapmış hep üstelik. Adam boşanmaktan vazgeçse tamamen normale döndüğünden emin olsa yine aynısını yapar. 16 senede düzelmeyi istemeyen insan şimdi düzelmez. Adamın gençliğini yemiş. Umarım adam düzelir diye bir on yılını daha yemez. Kadın yada erkek kimse mutsuz bir evliliğe hapsolmamalı yazık günah cidden

Ben kişilik bozukluklarının tedaviyle düzelecegini sanmıyorum
Sadece dis geçiremeyecegini anlayınca geri adım atıyorlar hepsi bu.

kadin finansci. Gectigimiz sene icin ayda 200binden fazla belgenelebilir geliri oldugunu yazmis bir mesajinda. 1 kurus katmama olayi yok. hatta adam ikinci evlerini alabilmek icin "benim maas krediye gitsin seninki ile geçinelim" djyor konuda. yani yari yariya bir kazanc var. konu sahibi calismasa bunlari yapamazdi belki de
"Yasadigimiz ev, kullandigim arabam. Birikim hesabi ikinci evin yarisi ve tum kira geliri, benim olacak, kizimizin tum masraflarini da ustlenecegi acik acik yaziyor."
olaysız bosanmak istiyordur. ailesinin ozelini yatak odasini carsaf carsaf mahkeme salonlarinda konusmak istemiyordur.
bir de dedikleri normal seyler aslinda.
zaten bu kadin finans sektorunde iyi kazanan bir kadin. ne aldilarsa beraber almislar. yani evde iki araba var; biri kadinin
birikim hesabi var ; yarısı kadinin
ikinci bir ev var ; kirasini sen al ama satilirken yuzde 50 hakkimi alacagim demis (eski mesajlarina gördüm böyle dedigini kiradan alsalar 30 bolunujce payina dusen 15. adam icin cay corba parasidir lafini etmek ve her ay esiyle bu yuzden muhatap olmak istememistir. normal yani kirayı istememesi)
cocugun masrafları - seve seve karşılar.
buraya kadar sorun yok, tek büyük sey evi. onda da kızının duzeni bozulmasin o evde yayasasin diye demistir.
kiradaki ev eski evleri daha kucukmus. "yenide sen kalmaya devam et diger evde ben kalayim" falan diyebilirdi ama kadinin da yararina olsun diye - cabuk kabul etsin diye boyle demis.
adam cidden iyi bir adam. umarim bosanir da kirklarini guzel yasar

Başıkla içeriğin bu kadar uyumlu olduğu bir konuya ilk defa rastlıyorum.Adamın sabrına çok şaşırdım ve şuanda hala sizinle evli kalışına.Eşim çok iyidir sabırlıdır alttan alır.Ama bu kadar da değil.Melek gibi adamla evlenmişsin ve her şeyin içine etmişsin.Düzelir mi?Çok zor.

Ikimizinde gelirler cok cok iyi. Benimde hic katkim olmadi degil. Para konusunda bana en buyuk kizginligi salak sacma ne saciyorsun. Harcayacaksan kendine, kizina harca.

Ikimizinde gelirler cok cok iyi. Benimde hic katkim olmadi degil. Para konusunda bana en buyuk kizginligi salak sacma ne saciyorsun. Harcayacaksan kendine, kizina harca.
Haklıymış.
Maalesef içinde bir insanın bitince bitiyor.
Kocanızın bitmiş kızı için mi katlanıyor bu saçmalıga bilmiyorum ama buradan dönmez artık.
Yani eskisi gibi zorbalayacagın bir adam yok karşında

İlk defa bu sitede erkeğe üzüldüm. Adam haklı bir insanın senelerini çaldıktan sonra hadi duvarı yıkayım demekle o duvar yıkılmaz. Bu saatten sonra adam boşanmazsa siz eski halinize geri dönersini çünkü siz toksikliğe alışmışız. Yazık adama annesinin babasının dolduruşuna gelip sizi ezelebilirdi ki çoğu erkek böyle yapıyor. Malını mülkünü ailesine yedirebilirdi ki çoğu erkek bunu yapıyor ama bunu yapan siz olmuşsunuz. Buraya bir erkek kuzenlerime para veriyorum iş kuruyorum yazsa ne cevaplar verilir burada bunu da siz yapmışsınız. İnsan çocuğu için yatırım yapar kenara para koyar.

Düzelmesin zaten. Adam kendini kurtarsın.

İkinci baharımda böyle harika bir adam diliyorum. Demek ki umut var, iyi adamlar var.

İkinci baharımda böyle harika bir adam diliyorum. Demek ki umut var, iyi adamlar var.
Var tabiki.
İnanın adam çok iyi biriydi.
Gözünün içine bakardı.
Böyle bir adamı perişan etti.
Bizim yanımızda aşağılamıştı adamı şok olmuştum, hatta acaba kavgalılar mıydı diye düşünürken sordum kendisine.
Ben sürekli böyleyim dedi.
Bununla övünürdü hatta hepimize.
Ne yaparsam yapayım gidemez o derdi.
Tasmasını sağlam bağladım deyince bir şok geçirmiştik.
Ama adam bir gitti, pir gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…