madamiks..ben yirmi üç yaşımdayım..bu tamamen anlık birşey..mesela an geliyor ki otuz yaşımda bir kadınım yeri geliyor ki onbeş yaşımda bir genç kızım.bunuda eşime borçluyum..onun yanında kendimi çoğu zaman çocuk hissediyorum.buda çok hoşuma gidiyor.herzaman olgun takılsam çok sıkardı beni ve eşimi böyle bir kişilik.içimdeki çocuğu eşimin sevgisi besliyor.o olmasa gerçekten içimde ne çocuk kalır nede bi can..yaşayan ölü olurum heerhalde.ve her fırsatta içimdeki çocuk sadece eşim yanımdayken harekete geçiyor .sizin son sorunuzda içimdeki cocuğun üstüne kilit takacaksam bi gün oda eşimin yanımda mecburen olmadığı gün olacaktır.İçinizdeki çocuk yaşıyor mu?Cevabınız "evet" ise neyle besliyorsunuz onu?
İçinizdeki çocuğu canlı tutabilmek için neler yapıyorsunuz?
Onu her daim canlı tutup onu her an her yerde hayata geçirenlerdenmisiniz?..yoksa..
tozlu hatıralarla başbaşa bırakıp,üzerine kilitler takanlardanmısınız?
madamiks..ben yirmi üç yaşımdayım..bu tamamen anlık birşey..mesela an geliyor ki otuz yaşımda bir kadınım yeri geliyor ki onbeş yaşımda bir genç kızım.bunuda eşime borçluyum..onun yanında kendimi çoğu zaman çocuk hissediyorum.buda çok hoşuma gidiyor.herzaman olgun takılsam çok sıkardı beni ve eşimi böyle bir kişilik.içimdeki çocuğu eşimin sevgisi besliyor.o olmasa gerçekten içimde ne çocuk kalır nede bi can..yaşayan ölü olurum heerhalde.ve her fırsatta içimdeki çocuk sadece eşim yanımdayken harekete geçiyor .sizin son sorunuzda içimdeki cocuğun üstüne kilit takacaksam bi gün oda eşimin yanımda mecburen olmadığı gün olacaktır.
İçimdeki çocuk???:82:
Bilmem ki..
Yok galiba... Belki de hiç olmadı..
İçimdeki çocuk hımm...
Öldü sanırım..
Nerede olduğunu biliyorum da çıkmasına izin vermiyorlar...
Benim de korkum o ya tamamen kaybedersem hayata küsersem diye korkuyorum gerçi şu an öyle ama düzelir umarım daha yaşım kac yaaa:93:
Vardır mutlaka,her insanın içinde bir çocuk yaşarmış:))
ama bazılarımızınki saklanıyor,oyun oynamak istiyor belkide..
bizim onu arayıp bulmamızı istiyor,çok beklersede bir yerlerde ölüyor..
benimkide kayıp(
saklandığı yerden bulup çıkarmam gerek ama nerede bilmiyorum :26:
Bilmiyorum...Hatırlamıyorum da..
Açıkçası da çok da önemli değil...
O olmadan da yaşayabiliyorum demek ki..
ya da belkide farkında değilsin.. içindeki çocuk illa koşup atlayan saklambaç oynayan tiplerde olmazki...
Öyledir belki de...
Bilmiyorum...
Aman bugün de pek mahzun kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?