• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içinizin hiç ısanmadığı biri ile evlendiniz mi hiç

Yarın bi günde evliyim ama birinden çok hoşlandım diye başlık acarsınız İnsan sevmedigiyle evlenir mi yahu sevmeden insanı evime misafir bile almam annen yanlış söyle yarın bigün başkasını sevsem mutlu olur Musun de ben seveceğim bir cıkana kadar düşünmüyorum de evden gitmemi istiyorsan açıkça söyle de kurtul

öyle bi başlık atmışsınız ki 'hiç tadını beğenmediğiniz bi yemeği yediniz mi?'
o nasıl soru yahu insan hayatında 1000 kere mi evleniyor?

için ısınmıyosa evlenme sana da yazık karşındakine de.

Bu yoruma katılıyorum.
Her zamanki gibi, aklımdan geçeni yazıya dökmüşsün...

Konu sahibesi, sizin kendi iradeniz olduğuna göre, özel hayatınıza ailenizin bu kadar müdahale etmesine nasıl müsade ediyorsunuz?
İçinizin ısınmadığı biri ile evlilik yapmanız doğru değil, sebebine gelince, evlilik sevgililik dönemine benzemez.
Evlilik karşınızdaki insana ısınmadan olacak birşey değil, tüm hayatınızı, tüm yaşam alanlarınızı paylaşacaksınız.
Bu açıdan bakarak kendi kararınızı kendiniz verin.

Eğer anneniz çok meraklı ise, kendisi evlensin o çocukla...
(Tövbe yarabbim, demesem içimde kalırdı)

Açık açık konuş çocukla .. Ben senle evlenmek istemiyorum de .. Bi erkek böyle diyen bir kadınla neden evlensin ki ?? Oda sevilmek ister nihayetinde

Herkesin telefonunda şifre var. Anneniz nasıl sizin adınıza atıyor olabilir? Ne bileyim hoşlanmadığım kişinin numarasını bile kaydetmem ben.

Kac yasindasiniz da anneniz bu kadar sık bogaz ediyor sizi :) .. yinede anneniz olaya el atmasaymis bi yolunu bulurdunuzda eger o cocugu istemiyorsaniz.. belki konustukca seversiniz :KK51:

Annen aşkımlı canımlı mesajlara geçmeden evlenmek istemediğini söyle çocuğa.
Mecburiyetten evlilik mi olur.Koynuna girecek olan sensin.Başkasına ne oluyormuş.

zamaında annem sizinki kadar mesaj ve telefondan anlamıyordu anlasa yapardı sanırım.kocamla evlenmeden önce öyle birini çıkarmışlardı karşıma ama nasip olmayınca içe sinmiyor.iyi bir kimse idi fakat benim alakam yoktu.öyle birinin sıvamasıyla evliliğe karşıyım ben anneler tahtı yapmalı baht işlerine karışmamalı.

Evlen kiz sonra isinirsin ,isitirsin. :deli:

Psikolojik baska ile evlilik olmaz. Hayir demeyi ogrenmelisin. Bu kisi annen de olsa.

Diyorsan ki biraz elektrik aldim, o zaman zamana birakirsin ama sifir elektrikle olmaz bu isler.

Siz herşeyi bi kenara bırakın kendi hayatınızı yönetemiyorsunuz en başta. Ne demek annem cevap veriyor mesajlara. Siz evlenmeyin zaten. Çünkü olgun değilsiniz.

İçimin ısınmadığı değil, beni aleve de verse aklımda bi soru işareti varken biriyle bir daha evlenmem .

bence hemen bugun ayrilmalisin sonra evlenince bosanmaya gitcegine simdi birak evlilik cok zor bide isinmayinca hic olmaz buzluktaki bi yemegi cikarip yemek gibi:KK12:

merhaba arkadaşlar öncelelikle az sonra yazacağım soracağım şey için lütfen beni yadırgamayın zaten kafam çok karışık ne olur bana akıl verin zira benim aklım artık hiç çalışmıyor..

bundan buçuk yıl önce nişanlımdan ayrıldım bir buçuk yıldır hayatıma arkadaş olarak bile bir erkeği almadım çünkü tüm erkek varlıklarına düşman oldum neredeyse. bu süreç içerisinde ailem kaç kişi ile tanıştırmaya çalıştı ilk başlarda kesin bir dille reddettim sonra ısrarlara daha fazla dayanamadığım için bir kaçını görüşmek için kabul ettim ama daha ilk görüşmede kendimden soğutacak yöntemler buldum ve hepside arkalarına bile bakmadan kaçtılar.

şimdi ailem benim bu taktiklerin farkına vardılar yeni biri ile tanıştırdılar ondan bu taktikleri kullanamadım ki zira çocuğa söylediler mi ne yaptılar bilmiyorum ne yaptımsa benimle konuşmayı kesmedi o kesmeden de bende bitiremiyorum çünkü ailem çocuğu çok beğendiler nasıl olsa biri olacak efendi eli yüzü düzgün bununla neden olmasın olsun bununla havasındalar. eee ben konuştukça çocukta umutlanıyor doğal olarak. cevap verme diyenlere hitaben mesajlarına ben cevap vermesem annem cevap veriyor sıkı bir gözetim altındayım.

şimdi benim gibi olup evlenipte sonra dan mutlu olan ver mı. evlendikten sonra sevebildiniz mi alışma süreciniz nasıl geçti.

uzun oldu ise kusura bakmayın. sorularınızı cevaplarım.
ailenizin sizi evlendirme azmine hayran oldum ayrıca cok organize madem bu kadar evlenmenizi istyorlar evlenin sizde kırmayın onları

Back
X