• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içinizin hiç ısanmadığı biri ile evlendiniz mi hiç

Aileniz sizi ille de birine yamamak zorunda mı?
Bu ne saygısız içten pazarlıklı muamele. Sevmediğiniz biriyle evlenince mutlu mu olacaklarmış bunu da sordunuz mu?
Adam desen gurursuzun önde gideni zaten. Dizi mi çeviriyorsunuz kendi çapınızda arkadaş? :KK70:

Çocukmusunuz siz ne demek annem cevap veriyor gözetim altındayım falan.çok saçma istemiyorsanız istemiyorsunuzdur söyleyin adamada annenizede bitsin gitsin

Bu kişiyle evlenmek istiyorsanız evlenin . Ama sırf aileniz istiyor diye olacaksa direkt reddedin . Evlenmek zorunda hissetmeyin kendinizi .
Zorla evlendirecek değiller ya :oha:

• Beğen
Reactions: Eva
Insanin sevmedigi, birseyler hissetmedigi birisiyle evlilik kendisine ve karsisindakine yapacagi en buyuk zulumdur. Sirf aileler istiyor diye evlenilmez ya da evlenmis olmak icin evlenilmez. Sonradan da sevilmez, aksine adamin her hareketi batar bir sure sonra. Durust davranmak en kolay ve en dogru yol. Adami fazla oyalamadan gercegi soylenek en dogrusu. Ailen sana iyilik degil kotuluk yapiyor.

Iyyyy ben asla sevmedigim bi adamin koynuna girmezdim. Sonradan sevilmiyor canim, zaten sevgiliyken ask oluyor evliyken sevgi modu.. neden iclerinden bir tanesini secmek zorundayim mantigiyla bakiyosun olaya?

Telefona şifre koymak bu kadar zor olmasa gerek. Çocuğa da seni istemiyorum sevmiyorum sırf ailem zorluyor diye görüşüyorum deyin bitsin. Kafaniza silah dayayacak hali yoktur

Kim sevdigiyle evlenmiski seven sevdigine varmi kavusan .ila bi tarf daha cok seviyo bence herzamn hakkinda hayirlisi olsn canm blki budur hayrlisi giden gelmz onune bak sen derim benn

İçin ısınmadıysa evlenmezsin, aile baskısıyla olmaz bu işler. Bir ömür geçer mi öyle? Tanımak istersen, zamanla ısınır mıyım ki diye denersen belli bir zaman; bilemem ama pek olucu gibi gelmedi bana.

Bu nasıl bir istemem yan cebime koy demektir? Annen baban mı geçinecekmiş ilerde, onlar mı karılık yapaakmış? Adam neden yapışık ? Neler etmişsin de gitmemiş ya ondan yapışık olduğunu düşündüm. Hiç normal değil bunlar. TV dizisi senaryosu gibi.

Back
X