- Konu Sahibi sevgisibitmis
Sirf ailesi evlenmesini istiyor diye "kurtulmak istiyor" anlamina mi geliyor. Saçma..Ailen senden kurtulmaya calisiyor farkindamisin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sirf ailesi evlenmesini istiyor diye "kurtulmak istiyor" anlamina mi geliyor. Saçma..Ailen senden kurtulmaya calisiyor farkindamisin![]()
Istemek ayri...telefonuna dahi kizin yerine msj yazmak ayri...Sirf ailesi evlenmesini istiyor diye "kurtulmak istiyor" anlamina mi geliyor. Saçma..
Kizlari kimseyle evlenemz diye korkuyorlar benceIstemek ayri...telefonuna dahi kizin yerine msj yazmak ayri...
Yani şu konuda aile epey kurtulmak istiyor...
Bilemem ama bu kadar israr bu kadar karişmak hic normal degil...Kizlari kimseyle evlenemz diye korkuyorlar bence
Benim ailem de evlenmemj cok istiyor. Az once arkadasim birini soyledi. Cocugun fotosunu gordum asla olmaz dedim. Bi insan istemezse kimse bisey yapamazAnneni bahane etme.
Istemiyorsan..ben isteniyorum ama annem baski yapiyor haberin olsun..dersin olur biter
Kesinlikle katiliyorum..Ben bu adamla aynı evde yaşayabilir miyim, aynı yatağa girebilir miyim, sevişip öpüşüp koklaşabilir miyim, görmesem özler miyim????.. Gibi gibi sorular sor bakalım kendine. Cevaba göre hareket edersin.