merhaba arkadaşlar öncelelikle az sonra yazacağım soracağım şey için lütfen beni yadırgamayın zaten kafam çok karışık ne olur bana akıl verin zira benim aklım artık hiç çalışmıyor..
bundan buçuk yıl önce nişanlımdan ayrıldım bir buçuk yıldır hayatıma arkadaş olarak bile bir erkeği almadım çünkü tüm erkek varlıklarına düşman oldum neredeyse. bu süreç içerisinde ailem kaç kişi ile tanıştırmaya çalıştı ilk başlarda kesin bir dille reddettim sonra ısrarlara daha fazla dayanamadığım için bir kaçını görüşmek için kabul ettim ama daha ilk görüşmede kendimden soğutacak yöntemler buldum ve hepside arkalarına bile bakmadan kaçtılar.
şimdi ailem benim bu taktiklerin farkına vardılar yeni biri ile tanıştırdılar ondan bu taktikleri kullanamadım ki zira çocuğa söylediler mi ne yaptılar bilmiyorum ne yaptımsa benimle konuşmayı kesmedi o kesmeden de bende bitiremiyorum çünkü ailem çocuğu çok beğendiler nasıl olsa biri olacak efendi eli yüzü düzgün bununla neden olmasın olsun bununla havasındalar. eee ben konuştukça çocukta umutlanıyor doğal olarak. cevap verme diyenlere hitaben mesajlarına ben cevap vermesem annem cevap veriyor sıkı bir gözetim altındayım.
şimdi benim gibi olup evlenipte sonra dan mutlu olan ver mı. evlendikten sonra sevebildiniz mi alışma süreciniz nasıl geçti.
uzun oldu ise kusura bakmayın. sorularınızı cevaplarım.