• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içinizin hiç ısanmadığı biri ile evlendiniz mi hiç

bu olmazsa başkasını bulacak aileniz arkanızda zaten :))))) başlıktan belli biz evlenmedik öyle içimizin sınmadığı biryle ama sen dene şansını bu olmzsa ailen başka koca adayı bulur :))

Direk cevaba gececem esimden huc hoslanadan evlendim bazen giyimini konusmasini icimden elestirirdim yurusunden bile giciklik kapiyordum tabi surekli saygi duyuyordum evlendim 1 ay sonra hem isinmaya başladım hemde ilk defa aşık oldugumu hisettim şimdi de mutluyuz cok şükür ama esimin baba dedigi bi sey vardi guzelle bi gün de doyarsin guzel huyluya bin yil duymasın gercektende öyle sadece duvarlari kirmayi denemeliyiz

merhaba arkadaşlar öncelelikle az sonra yazacağım soracağım şey için lütfen beni yadırgamayın zaten kafam çok karışık ne olur bana akıl verin zira benim aklım artık hiç çalışmıyor..

bundan buçuk yıl önce nişanlımdan ayrıldım bir buçuk yıldır hayatıma arkadaş olarak bile bir erkeği almadım çünkü tüm erkek varlıklarına düşman oldum neredeyse. bu süreç içerisinde ailem kaç kişi ile tanıştırmaya çalıştı ilk başlarda kesin bir dille reddettim sonra ısrarlara daha fazla dayanamadığım için bir kaçını görüşmek için kabul ettim ama daha ilk görüşmede kendimden soğutacak yöntemler buldum ve hepside arkalarına bile bakmadan kaçtılar.

şimdi ailem benim bu taktiklerin farkına vardılar yeni biri ile tanıştırdılar ondan bu taktikleri kullanamadım ki zira çocuğa söylediler mi ne yaptılar bilmiyorum ne yaptımsa benimle konuşmayı kesmedi o kesmeden de bende bitiremiyorum çünkü ailem çocuğu çok beğendiler nasıl olsa biri olacak efendi eli yüzü düzgün bununla neden olmasın olsun bununla havasındalar. eee ben konuştukça çocukta umutlanıyor doğal olarak. cevap verme diyenlere hitaben mesajlarına ben cevap vermesem annem cevap veriyor sıkı bir gözetim altındayım.

şimdi benim gibi olup evlenipte sonra dan mutlu olan ver mı. evlendikten sonra sevebildiniz mi alışma süreciniz nasıl geçti.

uzun oldu ise kusura bakmayın. sorularınızı cevaplarım.

Kac yasindasiniz? Once biraz olgunlasin, evliligi cok sonra dusunursunuz.

Dort bir yandan hucum eden taliplerinizi kendinizden uzaklastirma taktiklerinizi merak ettim en cok. Nasil taktikler ki bu adamlar arkalarina bile bakmadan kaciyorlar? Bizimle paylasir misiniz bu taktikleri?

Anneniz yazıyorsa telefonunuzu vermeyin madem. İstemiyorum deyin, kusura bakmayın açıkça yazacağım da o erkekle yıllarca koyun koyuna yatacak olan siz olacaksınız, anneniz değil. Biraz kendi hayatınızda söz sahibi olun. Bu erkek düşmanlığı olayını da pek anlamlandıramadım açıkçası, ne alaka bu durum?

Konuya ciddi yorumumdur

Öncelikle siz bir birey olduğunuzu kabul ettirin ailenize evlenmeniz kusur kalsın
Nasıl anneymiş o hem
Ben 16 yaşında ki çocuğun telefonunu elime alamıyorum benim şahsi eşyam diyor da siz nasıl ortak kullanıyorsunuz ???
Siz de istemem yan cebime koy diyorsunuz belli ki ;)

O riski hayatta alamazdim evlilik bu sonucta insan sevmedigi bi insanla ayni yastiga nasil bas koyabilirki ben yapamazdim.isimi sansada birakmazdim

Yaş 17 falan mı annen telefonunu alıp yazıyor? Şifre koy verme. Adama da söyle istemiyorum diye oldu bitti. Annen mi atacak imzayı senin yerine

Evet ben evlendim benim de aile zoruyla oldu gibi bende istedim evlenmeyi mantık evliligiydi bazı şeyleri igrene igrene yaptım sakın bu hataya düşme ben hep pişman oldum yaşadığım her günden sonuç 2 çocuğa rağmen boşandım

Ben gorucu usulu evlendim ama esimden cok etkilendim.ondan onceki gorustuklerimde kararsiz kaldim hic evet diyemedim bu adamla bi omur gecirebilirmiyim diye soruyordum kendime hayir diyordum ama esimi gorur gormez tm dedim sevmedigin biriyle sakin evlenme elini tutsa igrenirsin

bu senin hayatın bence olmaz bende kaçırma taktikleri uyguluyorum. uyumlu olmadığını düşünüyorsan önce annenizle olmadı taliple konuşun derim.sonuçta bu senin hayatın her şey gönlünüzce olsun

ailem kaç kişi ile tanıştırmaya çalıştı
Sebeb? Niye illa evlenmenizi istiyorlar
daha ilk görüşmede kendimden soğutacak yöntemler buldum ve hepside arkalarına bile bakmadan kaçtılar
Çok merak ettim ne yaptın mesela :D
şimdi ailem benim bu taktiklerin farkına vardılar
Nasıl farkına vardılar
çocuğa söylediler mi ne yaptılar bilmiyorum ne yaptımsa benimle konuşmayı kesmedi
Senin onu istemediğini bile bile niye ısrarla konuşmayı kesmiyor seninle. Okadar çokmu beğenmiş
eee ben konuştukça çocukta umutlanıyor doğal olarak
Eee konuşma:D
mesajlarına ben cevap vermesem annem cevap veriyor sıkı bir gözetim altındayım
Babamda gelse benim telefonu kimse eline alıpta bir Allahinkuluna yazamaz :)
şimdi benim gibi olup
Ben senin gibi olanı birkez dizide görmüştüm şuan adı aklima gelmiyor

Kafamda deli sorular :confused:

kusura bakmayin da cok tuhaf bir aileniz var
onlar mi girecek yataga adamla siz mi?
icinizin isinmasini birakin insan sevmedigi biriyle nasil sevisir nasil dokunur?
yani bu bdv sayesinde neler neler goruyoruz
Babası yemekleri yapar anasida koynuna girer tövbe tövbe ahahahaha :D :D ben pek inanamadim nedense

S sevgisibitmis merhaba..
Evlenilmez.. Hele ki ihtimal üzerine hiç evlenilmez.. O adamla siz yaşayacaksınız anneniz değil. Önemli olan sizin hisleriniz..
Ama size tavsiyem, önyargılı da davranmayın. Yani erkekleri kendinizden uzaklaştırma çabanız neden? Bırakın oluruna, görüşün tanıyın..
Bitmiş ilişkiden sonra erkeklerden nefret etmeyin. Hepsi aynı değil :KK66:

Ben evlenmezdim sahsen. Karsimdaki istedigi kadar sevsin ama ben sevmedikten sonra yaş o iş. Bi kere mutsuz olur insan kendini zorlarsa yani ben oyleyim. Siz de evlenmeyin bence. Hem size hem cocuga yazik. Sevmiyorsaniz bos yere umutlandirmayin. Ilerde bi sorun ciktiginda sorunu cozmek icin enerjiniz olmaz bi kere. Sacma geliyo bana boyle karsiliksiz sevginin oldugu iliskiler. Cocuga "ben istemiyorum icim isinmadi" deyip gecin. Ailenize de anlasamadik der gecersiniz. Sizi asıp kesecek halleri yok

Back
X