• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içinizin hiç ısanmadığı biri ile evlendiniz mi hiç

Gerçi bu devirde seven kalmamis hepsi hikaye 6 yil sevgili olupta evlendikten 5 ay sonra bosanan var.

Sırf aileniz çok istiyor diye evlenmeniz hatta mesajlaşmanız bile çok saçma.
Kendi fikirlerinizi beyan edemiyor musunuz ? İstemiyorum deyin ve konuşmayı bitirin.

İçinize sinmediği halde konuşmaya devam ederseniz evlendikten sonra " Eşim ile anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum" diye konu açmanız mümkün gibi gözüküyor.
Evlilik bu, sevgililik değil. Onun bunun gönlü olsun diye geleceğinizi bir duygu beslemediginiz adama harcamayın derim.

Hayatınızı onunla geçireceksiniz ısınmadan olmaz ama ön yargılı da olmamak lazım.
Ailenize de şaşırdım doğrusu kızını evlendirmek için bunca mücadele, karşı tarafla işbirliği filan.

bilmiyor ki ben yazıyorum sanıyor :) işte onun yazdıklarına cevap falan veriyor.. dün mesela ev yaptırıyorlar ona bakmaya gitmişler onu anlattı bana bende cevap yazmadım annem nasıl olmuş nasıl mış falan diye attı. buna benzer şeyler

O zmn annenle damat adayina mutluluklar dile ve kenara cekil.
Ne curretle yazar ya??

Eşime nişanlılıkta Hiç ısınamamıştm yanağmdan öptünde tiksiniyordum. Çok sevdiğim biri vardı onla olmadı bende o olmayacaksa kimle evlendiğim önemli deil die evlendim :ruh: delilik bu yaptğm ama Evliliğim 2. Yılı aşık olduğumu farkettim. Şmdi onsuz yapamıyorum

Hayret bisey hangi devirde yasiyoruz. Bu ne evlendirme merakidir. Bir de gulerek anlatmissin. Ne diye aileniz sizin evlenmenize bu kadar merakli? Mutsuz bi evlilik yapacaginiza ailenizden ayri bi eve cikin. Zira o evde onlara batiyorsunuz galiba

ısınmak yada tersi olması için tanışmak lazım.ailenize karşı şu şu sebeple istemiyorum demeniz için karşı tarafa bir şans vermeniz gerekiyor
merak etmeyin ugruna ölünüp bitilen aşklar zamanla sevgiye saygıya dönüşüyor.
yada tam tersi aşk gözümü kör etmiş bunları göremedimlere bırakıyor
kendinizi bukadar kapatmayın belki de sizin onda bulacagı çok şey vardır

İçiniz isinmadigi biriyle evlenmek ne ya ömür boyu azap çekersin o adamdan.. kalmaz bosanirsin.
Mutlu olacağı adamla evlen.
Ailene şunu de ya ben içim ısınmadi benden kurtulmak istediği biliyorum de evlendim diyelim bı sene sonra yanına gelirsem naparsin de. Ne diycekler

İçinin ısınmadığı adam canının istemediği yemek gibi nasıl olacak bu iş yarın çocuk doğar başka sorunlar olur nefretle bakarsın ama seversen en azından daha rahat edersin içinin ısınmadığı adamsa uzak dur vardır bir sebebi ki Allah o sevgiyi koymuyor içine kendine yazık etme

İçinin ısınmadığı adam canının istemediği yemek gibi nasıl olacak bu iş yarın çocuk doğar başka sorunlar olur nefretle bakarsın ama seversen en azından daha rahat edersin içinin ısınmadığı adamsa uzak dur vardır bir sebebi ki Allah o sevgiyi koymuyor içine kendine yazık etme

Belli olmaz o işler içi ısınıpda evlenip sonunda hüsrana uğrayan , Evlendikten sonra aşık olan Sonu hayrlı olan kişiler var. Yerinde olsam şans veririm şımarıklık yapmadan suistimal etmeden tanımaya çalışırım belli olmaz bu işler .. Annen de ne hoş arkadaş gibi hem istişare yapın hem istihare değerlendirin bu durumları işte

Back
X