İçli köfte açamayanlar üzülmeyin artık çok kolay

rana77

Denemeden Bilemezsin!
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
256
345
628
Diyarbakır
Hanımlar içli köfte açamıyorsanız üzülmeyin çok basit bir yolu var Salatalık evet şimdi usul şöyle köfte hamurundan irice bir yumak alıyorsunuz ve duz fazla kalın olmayan bir salatalık alıyorsunuz elinizi ve salatalığı ıslatıp parmağınız yerine salatalık ile köfteyi açıyorsunuz kesinlikle yapışmıyor köfte hamurunu salatalık etrafında inceltip salatalığı çekiyoruz istediğiniz kadar inceltebilirsiniz hiç yırtılmıyor ben açamazken şimdi çok rahat açıyorum :sm_cool:

paylaşımın için sağol...mutlaka deneyeceğim hemşerim...

Aa çok akıllıca...

Bende bi yöntem duymuştum; köfte avuç içinde daire şeklinde açılıyor ortasına içi konup, oyma köfte şekline getiriliyor.. Oymadan oyma köfte yani kaydirigubbakcemile2 anlatabilmişimdir umarım..

ya canım nasıl sevindim anlatamam yıllardır kabusumdu çok seviyorum ama kesinlikle yapamıyorum hemen denicem çok çok teşekkürler opuyorumnanaktan

dneyen varmı kıslar cidden oluyormuu sankii aciap şekli olur gibime geliooo keşke resim çekseniz kıslar yaparken cidden merak ettim:)işe yarıyosa ciiden süper olur:)bende genelde küçük yapınca düzgün oluyo nekdr büyük yaparsam okdr bozuluyo şekli:)

ben elimle rahatlikla yapiyorum ,bizim oralarin yoresel yemegi olmadigindan kendi kafama gore tarifini ve yapilisini yapiyorum ,genelde tadina bakanlar begeniyoda birazcik kalin yaptigimi soyluyolar ,her seferinde birazcik daha inceltiyorum
sanirim bu salatalik iyi olcak banada ,sanki salatalikla insan ugrasir gibime geliyo, ama bir dahaki yaptigimda mutlaka denicem
resim cekersem eklicem
bencede keske bi resimli olsaydida gormus olsaydik

vaayyyy süpermiş valla elim herşeye mikkemmeell derecede yatkın olmasına karşın bi bunu yapamıyodum ayy çok sabırsızlandım şimdi bunu yapmaya zemuszemus sonucu bildiricem arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

ben yapıyorum elimde ama vakit eliyor.bu yöntemi deneyeceğim utlaka teşekküreler.

Back
X