Köfteler İçli Köfte (Reis Köftelik Bulgur İle)

ahahaaa Allah iyiliğini versin kız bu yüzden kızılır mı yapsaydın şöyle güzel bi peyniri maydanozlu kızartma yanınada dometes dorar yerdik ohhh misss

Kızılır tabi
Tam bir haftadır dilim lal oldu
Alttan gri gri bakakaldım öylece

Ellerine sağlık ama iki tane aynı tarif var diye şaşırdım ben

Son düzenleme:
canım tarifini bugün yapıcam hiç yapmamıştım ama severim inşallah güzel olur nasıl olduğunu söylerim

Ben yarışmayı bu gün gördüm ilk aklıma gelen içli köfte oldu. Ama baktım 2 tarif var 2 tariften de farklı olmasına rağmen 3 e gerek yok dedim Hiç denemedim içine ceviz koyarak, mutlaka denicem. Ellerine sağlık

Merhaba
bu konuda hiç bir sıkıntı yok kimin anlatımı, fotograflaması sunuşu daha başarılı ise ona oy verirsiniz.

Kızılır tabi
Tam bir haftadır dilim lal oldu
Alttan gri gri bakakaldım öylece

Ellerine sağlık ama iki tane aynı tarif var diye şaşırdım ben

Bende ufak bir not düşiyimde yanlış anlaşılmasın..Arkadaşlar,İlk arkadaşımızla aynı gün yapmışız içli köfteyi.Ben tam fotografları yüklerken misafirim geldi ve paylaşım işi ertesi güne kaldı.Tabi ertesi günde aynı tarifi görünce çok üzüldüm haliyle.Fakat baktımki tarifin yapım aşamaları farklı.Yani iki tarif arasında fark var.Kazene danıştım bu konu hakkında ve o paylaşabilirsin diyince paylaştım bende.İLk arkadaşmızın bu kadar üzülmesine gerek yok yani,biz sadece yarışma olarakmı bakıyoruzki olaya,önemli olan aynı tarif bile olsa farklı yapım aşamalarıya paylaşmak Birimizin eksigini tamamlamak (fotograflamalarla,anlatımlarla)
Kazen beyinde dedigi gibi kimin anlatımı, fotograflaması sunuşu daha başarılı ise ona oy verirsiniz.
Teşekkürler..

Ellerinize sağlık ...
Bir yandan ara sıcaklar, mezeler yarışıyor ; diğer yandan da kendi içlerinde içli köfteler yarışıyor

Çok güzel bir lezzet paylaşım için teşekkürler, başarılar...

Senin içli köften de harika gözüküyor ama biraz daha yakından ve net resimleyebilseydin keşke. emeğine sağlıkk başarılarr

eline sağlık çok severim içli köfteyi ama yanındaki kırmızı biber turşusuna bayıldım, onu istiyoruuummm:)))

Canım suyun ölçüsünü tekrar yazsan süper olur valla. Göz kararı düşünüyorum ama üstünü geçecek kadar koysam suyunu olurmu acaba?

Canım tarifini yaptım çok güzel oldu tesekkürler. Yalnız fazlamı ıslattım neyse bulguru toplayamadım. Çok yapış yapış oldu. Fazla yumuşaktı bulgur. Üstünü çok az geçti su aslında ama.lezzeti süperdi. Eşim bayıldı.

Benim eşim şef ahçı,bu içli köfteyi iki aşamalı yapıyor.bir gün önce iç harcını yumurta şeklinde yapıp dondurucuya koyuyor.onlar kalıp vazifesine görmüş oluyor.bir gün sonra dışını hamuruyla kaplıyor.hamura az galata unu koyuyor.renk çok güzel çıkıyor.ayrıca uçlarını sivriltiyor.bende öğrendim.çok basit.denemenizi tavsiye ederim.

ımmm bayılırım da bide yapabilsem denedim 1 kez olmadı o yuvarlağı açıp kapatması marifet istiyor bide çook uğraştırıyor. elinize sağlık

Bunun bi puf noktasi var mi herkes yapabilir mi arkadasim antepli annesi yolluyor kyanatip yeneyi cok seviyorum ama cevremde yapavilen yada yapan diyeyim biri yok hazirlarda kotu becerebilirmiyim sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…