- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
hmm şimdi anladım ama ben nasıl oyacağım işte o hamuru beceremem yaaa pofff bir deneyeyim bakalım eğer olurda güzel yaparsam buraya ekleyip sana gösteririm:)
yaparsın canım yaparsın, muhakkak ekle merak ederim
keşke tadında da bakabilseydik hepsini yerdim
eline sağlık
teşekkür ederim adresinizi verin kargolayayım
Elinize sağlık. Çok güzel çok.
O tabağı öylece uzanıp alıveresi geliyor insanın.
Başarılar diliyorum.
elinize, emeğinize sağlık, bayılırım içli köfteye(maalesef hazır alıyoruz).
bence, köftenin nasıl yuvarlanıp, nerden kapatıldığını da detaylı gösterseydiniz çok iyi olurdu. orada bir püf noktası var sanırım. kızartırken açılmasın diye farklı kapama şekilleri varmış galiba.
ne kadar köfteye ne kadar iç koyulacak, foto ile desteklense iyi olurdu bence.
ellerine emeğine sağlık ilkcim,
köftelerin leziz görüntüsü kadar sunumları süper olmuş, o dolma biberin içine ne doldurdun çok güzel görünüyor..
yarışmada başarılar..
teşekkürler canım al tontişleri gel bigün yaparım size, dolma biberin içinde lahana var
peki bişi daha sorucam şekerim
bulgura eklediğimiz su sıcak su mu ,bir de en önemlisi de ne kadar su ekliyoruz onun ölçüsü yok mu
slm
tarıfını yaptım ,,suan ıcın ıyı yanı daha kızaartmadım aksam kızartcam artık yarın bıldırırım,,
ama sey sorcam suan kızarmaya hazır beklıolar ama bunlar cok gelcek nasıl buzlukda saklarız ?????
deneyince sonuçları yaz canım bende merak ediğyorum tadı nasıl olucak bakalım
yazarım,,,bı kere yaptıydım tam bı fıyasko ıdı,ama tabı tarıfı netten aldıydım oylesıne bı sıteden,esım bıle dedı bunu cıdden sen mı yaptın dıeadam sok olmusdu o kocaman fıyasko karsısında
dayanamadım ve bır tane ıclı kofte suan suda kaynıo tuzlu sıvıyaglı suda,4 dk yeter sanıorum ,,ama henuz dagılma yok,,ve gayet duzgun gozukuo,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?