Köfteler İçli Köfte (Reis Köftelik Bulgur İle)

elinize, emeğinize sağlık, bayılırım içli köfteye(maalesef hazır alıyoruz).

bence, köftenin nasıl yuvarlanıp, nerden kapatıldığını da detaylı gösterseydiniz çok iyi olurdu. orada bir püf noktası var sanırım. kızartırken açılmasın diye farklı kapama şekilleri varmış galiba.
ne kadar köfteye ne kadar iç koyulacak, foto ile desteklense iyi olurdu bence.

Elinize sağlık. Çok güzel çok.

O tabağı öylece uzanıp alıveresi geliyor insanın.

Başarılar diliyorum.

Elinize sağlık. Çok güzel çok.

O tabağı öylece uzanıp alıveresi geliyor insanın.

Başarılar diliyorum.

çok teşekkür ederim hanımlar.

ellerine emeğine sağlık ilkcim,
köftelerin leziz görüntüsü kadar sunumları süper olmuş, o dolma biberin içine ne doldurdun çok güzel görünüyor..
yarışmada başarılar..

ellerine emeğine sağlık ilkcim,
köftelerin leziz görüntüsü kadar sunumları süper olmuş, o dolma biberin içine ne doldurdun çok güzel görünüyor..
yarışmada başarılar..

teşekkürler canım al tontişleri gel bigün yaparım size, dolma biberin içinde lahana var

bir o kadar ugrastirici olsada babam bunu atistirmalik niyetine yiyor

ellerine saglik basarilar

peki bişi daha sorucam şekerim
bulgura eklediğimiz su sıcak su mu ,bir de en önemlisi de ne kadar su ekliyoruz onun ölçüsü yok mu

slm
tarıfını yaptım ,,suan ıcın ıyı yanı daha kızaartmadım aksam kızartcam artık yarın bıldırırım,,
ama sey sorcam suan kızarmaya hazır beklıolar ama bunlar cok gelcek nasıl buzlukda saklarız ?????

deneyince sonuçları yaz canım bende merak ediğyorum tadı nasıl olucak bakalım

deneyince sonuçları yaz canım bende merak ediğyorum tadı nasıl olucak bakalım

yazarım,,,bı kere yaptıydım tam bı fıyasko ıdı,ama tabı tarıfı netten aldıydım oylesıne bı sıteden,esım bıle dedı bunu cıdden sen mı yaptın dıeadam sok olmusdu o kocaman fıyasko karsısında

demek ki normalde elin lezzetli ki kocan şok olmuş güzel olmayınca:)nette her tarife güven olmuyor işte
ama ben en çok yemek kitaplarında ki tariflere güvenmiyorum değiik tarifler olsund iye abartıyorlar kaç kez yemek kitabından bişiler denediysem sonuç hep hüsran oldu
burda ki yarışmanın en beğendiğim yönü birebir denenmiş tarifler olması umarım daha çok tarif paylaşılır katılım çok olsun ya güzel oluyor böyle

dayanamadım ve bır tane ıclı kofte suan suda kaynıo tuzlu sıvıyaglı suda,4 dk yeter sanıorum ,,ama henuz dagılma yok,,ve gayet duzgun gozukuo,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…