- Konu Sahibi TwoPrincess
-
demek ki normalde elin lezzetli ki kocan şok olmuş güzel olmayınca:)nette her tarife güven olmuyor işte
ama ben en çok yemek kitaplarında ki tariflere güvenmiyorum değiik tarifler olsund iye abartıyorlar kaç kez yemek kitabından bişiler denediysem sonuç hep hüsran oldu
burda ki yarışmanın en beğendiğim yönü birebir denenmiş tarifler olması umarım daha çok tarif paylaşılır katılım çok olsun ya güzel oluyor böyle
tarifte ki kızartılmış ama
haşlanarak yapılan içli köftelerden değil ki
evet mutfagım ıyıdır,,,:)) ovunmek gıbı olmasın tabıde ugrasmayı severım mutfakda:))
ya nettekı tarıfler oyle zaten o deneyımden sonra ıyıce arastırmadan kafamda tum asamaları canlandırmadan tarıflerı denemıorum:)))))))))))))
evet denenmıs tarıfler olunca cok az oynama oluyo mesela bu tarıfde dısına sogan rendelemıs tarıf sahıbı bı tek onu koymadım,,bıde ıkı yapımlık daha hamurum olsaydı kıymalı ıcım tam gelcekdı ama gercı ben kıymayı goz kararı koyduydum tarıfcının sucu yok aslında:))
slm
tarıfını yaptım ,,suan ıcın ıyı yanı daha kızaartmadım aksam kızartcam artık yarın bıldırırım,,
ama sey sorcam suan kızarmaya hazır beklıolar ama bunlar cok gelcek nasıl buzlukda saklarız ?????
ya bı tane hasladım zaten yagda kızartma yemıorum ben,,
ama dıyebılırımkı suan yıyorum haslama oldugu halde guzel,,
tavsıye edıorum mılletttttttt
ama sutle yapmıs bı arkadas onuda denıcem :)))
ama buda gayet guzel
tarifte ki kızartılmış ama
haşlanarak yapılan içli köftelerden değil ki
galıba ben kımyonu sevmıorum:)) hatta bı cımdık koydum ama yınede yok bı dahakıne kımyon koymam,,aslında yakısıo ama nebılım tadı keskın gelıo ,
baharatları damak tadınıza gore ayarlayın derım ben :))) gercı dogrusunu tarıfı veren bılır ben yapanım:))
canım buzlukta saklama kaplarının içinde saklayabilirsin istediğin zaman istediğiniz kadar yapar yersiniz ellerine sağlık beğenmenize çook sevindim
isteğe bağlı canım ister haşla ister kızart istersen haşladıktan sonra bir de kızart hepsi olur. hatta bir tüyo vereyim haşladıktan sonra üstüne eritilmiş tereyağı dökerseniz müthiş bir lzzet oluyor yanında mayonez çok güzel gidiyor muhakkak deneyin
evet herkes damak tadına göre baharatları değiştirebilir, ama bulgur gaz yapan bir bakliyat olduğu için içindeki kimyon hazmı kolaylaştırır.
tarıf ıcın tesekkurler,,dogru tarıf ıcın tesekkurler hatta:)))
tarıf defterıne not aldım bıle tarıfı:))
canım buzlukta saklama kaplarının içinde saklayabilirsin istediğin zaman istediğiniz kadar yapar yersiniz ellerine sağlık beğenmenize çook sevindim
isteğe bağlı canım ister haşla ister kızart istersen haşladıktan sonra bir de kızart hepsi olur. hatta bir tüyo vereyim haşladıktan sonra üstüne eritilmiş tereyağı dökerseniz müthiş bir lzzet oluyor yanında mayonez çok güzel gidiyor muhakkak deneyin
ellerine sağlık cnm bu yarışma dahada çekişmelimi oacak ne..
Hani hamur kızartıcaktın
Kandırıkçı
Ellerine sağlık zor bir seçim..
Ama iki tane içli köfte konusu var :44:
aa evet,nasıl oylama yapıcaz peki? böyle karışıklık olmaz mı :26:
Bilmiyorum işte yüzden sordum
Bence ikisi de büyük emek harcamış ama ikisi de aynı şey
Birine oy versen diğerine vermezsen haksızlık
Ekrandan bunun tuzu baharatı daha yerinde diye de tespit etmek mümkün değil sonuçta
aa evet,nasıl oylama yapıcaz peki? böyle karışıklık olmaz mı :26:
Hani hamur kızartıcaktın
Kandırıkçı
Ellerine sağlık zor bir seçim..
Ama iki tane içli köfte konusu var :44:
dun aksam esıme kızarttım ,,begenmez belkı dıe 3tane kızarttım yok mu baska dedı dedım varda buzlukda keske kızartsaydın dedı son zamanlarda yedıgım en ıyı ıclı kofteydı dedı:))))))))))))hehehhehe son yaptıgım ıclı kofte fıyaskosundan sonra bu ıyı geldı :)))))Eki Görüntüle 621291
İlkcim tarifini denedim ellerine sağlık çok canım istiyordu ve ilk kez yaptım.
Ben bulguru göz kararı ıslattım cnm ama su için ölçü eklersen yapacaklar îçin daha kolay olur.
Bir de ben unu koymayı unutmuşum şimdi fark ettim
Ama çok güzel oldu cnm tarif için teşekkür ederim
Dışından biraz artmıştı bir tane yapacak kadar içine tulum peyniri koydum o da güzel oldu
İşte ilk usulü içli köftelerim
Eki Görüntüle 620991
kadercimm sen hamur kızartıcaksın diye aynısından yapmak istemedim
evet kızlar kazene sordum elosaayada bildirdim ama hala cevap alamadım bence aynı katogoride 2 aynı tarif olmamalı emeğim boşa gidecek gibi gözüküyor çok muzdaribim
Beni banladılar diye küstüm
Hamur bile kızartmıycam görürsünüz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?