Köfteler İçli Köfte (Reis Köftelik Bulgur İle)

evet mutfagım ıyıdır,,,:)) ovunmek gıbı olmasın tabıde ugrasmayı severım mutfakda:))
ya nettekı tarıfler oyle zaten o deneyımden sonra ıyıce arastırmadan kafamda tum asamaları canlandırmadan tarıflerı denemıorum:)))))))))))))
evet denenmıs tarıfler olunca cok az oynama oluyo mesela bu tarıfde dısına sogan rendelemıs tarıf sahıbı bı tek onu koymadım,,bıde ıkı yapımlık daha hamurum olsaydı kıymalı ıcım tam gelcekdı ama gercı ben kıymayı goz kararı koyduydum tarıfcının sucu yok aslında:))

tarifte ki kızartılmış ama
haşlanarak yapılan içli köftelerden değil ki

ya bı tane hasladım zaten yagda kızartma yemıorum ben,,
ama dıyebılırımkı suan yıyorum haslama oldugu halde guzel,,
tavsıye edıorum mılletttttttt

ama sutle yapmıs bı arkadas onuda denıcem :)))
ama buda gayet guzel

benim netten aldığım ve deneyim bayıldığım o kadar çok tarfi var ki anlatamam
daha çok yemek sitelerinden değilde özel açılan bloglardan almak gerek tarifleri esasında
denenmiş oluyor onlarda ben bütün tariflerimi netten alırım genellikle ama çok araştırırım almadan bissürü yemek bloglarına bakarım
internet iyiki var hayatımızda ya ALLAHIMIZA hamd şükürler olsun

galıba ben kımyonu sevmıorum:)) hatta bı cımdık koydum ama yınede yok bı dahakıne kımyon koymam,,aslında yakısıo ama nebılım tadı keskın gelıo ,
baharatları damak tadınıza gore ayarlayın derım ben :))) gercı dogrusunu tarıfı veren bılır ben yapanım:))

canım buzlukta saklama kaplarının içinde saklayabilirsin istediğin zaman istediğiniz kadar yapar yersiniz ellerine sağlık beğenmenize çook sevindim

tarifte ki kızartılmış ama
haşlanarak yapılan içli köftelerden değil ki

isteğe bağlı canım ister haşla ister kızart istersen haşladıktan sonra bir de kızart hepsi olur. hatta bir tüyo vereyim haşladıktan sonra üstüne eritilmiş tereyağı dökerseniz müthiş bir lzzet oluyor yanında mayonez çok güzel gidiyor muhakkak deneyin

evet herkes damak tadına göre baharatları değiştirebilir, ama bulgur gaz yapan bir bakliyat olduğu için içindeki kimyon hazmı kolaylaştırır.

tarıf ıcın tesekkurler,,dogru tarıf ıcın tesekkurler hatta:)))
tarıf defterıne not aldım bıle tarıfı:))

evet herkes damak tadına göre baharatları değiştirebilir, ama bulgur gaz yapan bir bakliyat olduğu için içindeki kimyon hazmı kolaylaştırır.

evet bende onu dusundum kımyonun sındırımı kolaylastırma ozellıgı var ,,sanırım yıne koycam,,gercı kızartmada daha pasıf kalır tadı sonucda ben hasladım dırek yedım yogurt bıle dokmeden :)) halıyle kımyon tadı almam cok dogal:)))

sağol canım pratik bilgilerin için

İlkcim tarifini denedim ellerine sağlık çok canım istiyordu ve ilk kez yaptım.
Ben bulguru göz kararı ıslattım cnm ama su için ölçü eklersen yapacaklar îçin daha kolay olur.
Bir de ben unu koymayı unutmuşum şimdi fark ettim
Ama çok güzel oldu cnm tarif için teşekkür ederim
Dışından biraz artmıştı bir tane yapacak kadar içine tulum peyniri koydum o da güzel oldu
İşte ilk usulü içli köftelerim
Eki Görüntüle 620991

dun aksam esıme kızarttım ,,begenmez belkı dıe 3tane kızarttım yok mu baska dedı dedım varda buzlukda keske kızartsaydın dedı son zamanlarda yedıgım en ıyı ıclı kofteydı dedı:))))))))))))hehehhehe son yaptıgım ıclı kofte fıyaskosundan sonra bu ıyı geldı :)))))

Hani hamur kızartıcaktın
Kandırıkçı

Ellerine sağlık zor bir seçim..
Ama iki tane içli köfte konusu var :44:

aa evet,nasıl oylama yapıcaz peki? böyle karışıklık olmaz mı :26:

Bilmiyorum işte yüzden sordum
Bence ikisi de büyük emek harcamış ama ikisi de aynı şey
Birine oy versen diğerine vermezsen haksızlık

Ekrandan bunun tuzu baharatı daha yerinde diye de tespit etmek mümkün değil sonuçta

aa evet,nasıl oylama yapıcaz peki? böyle karışıklık olmaz mı :26:

Hani hamur kızartıcaktın
Kandırıkçı

Ellerine sağlık zor bir seçim..
Ama iki tane içli köfte konusu var :44:

kadercimm sen hamur kızartıcaksın diye aynısından yapmak istemedim

evet kızlar kazene sordum elosaayada bildirdim ama hala cevap alamadım bence aynı katogoride 2 aynı tarif olmamalı emeğim boşa gidecek gibi gözüküyor çok muzdaribim

ohh misss eline koluna sağlık canım eşininde beğenmesine çok sevindim afiyetler olsun

seninde ellerine sağlık canımmm çok güsel olmuş afiyet olsun, aslında suyu daha sonradan yazdım ama mesajı düzenleyemedim

Beni banladılar diye küstüm
Hamur bile kızartmıycam görürsünüz dedim

Beni banladılar diye küstüm
Hamur bile kızartmıycam görürsünüz dedim

ahahaaa Allah iyiliğini versin kız bu yüzden kızılır mı yapsaydın şöyle güzel bi peyniri maydanozlu kızartma yanınada dometes dorar yerdik ohhh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…