Beklemekten başka çare yok. İstemediğin şeyleri yapamayacağına göre. Umarım iyi biridir ve yoluna gider hersey.
belki bu da öylesine, gelip geçici bi durumdur acele etmemeniz iyi olmuş olacağı varsa mutlaka gelir bulur sizi
Bence de o gelsin siz adım atmayın erkek milletini biraz zorlayacaksinki kiymetin olsun
Kadin adim atmaz zaten hoslandigini belli etmissin seninle ilgileniyorsa harekete gecer
Su zamanda yanlis anlasiliyoruz derken? 80lerde falan normal miydi? Kadin nazlidir nazenindir nazlandirilir erkegin pesinden kosmak kadinin dogasiyla bagdasmaz zamandan munezzeh bir sey buaslında erkeğin adım atması kadar normal kadının duygularnı ifade etmesi ama şu zamanda yanlış anlaşılabiliyoruz ve benim tecrübemden dolayı bunu yapmak istemiyorum
Su zamanda yanlis anlasiliyoruz derken? 80lerde falan normal miydi? Kadin nazlidir nazenindir nazlandirilir erkegin pesinden kosmak kadinin dogasiyla bagdasmaz zamandan munezzeh bir sey bu
aslında yapı meselesi, belki de sizden bir ışık gormeden harekete geçmeyecek ve böyle kalacak, tabi gidip açılın demiyorum ama bi şekilde onu dusundugunuzu anlamasını sağlayın bence... ondan hoslaniyosunuz ve bu insanın başına her zaman gelecek bişey değil, eskiyi unutun her insan bir değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?