Idare etmeyi bilmiyorum..

Aynen oyle alirken iyi ama kasada ufak capli bi sok gecirmiyo degil insan ustelik her sey o kadar pahali ve benim idare etmem lazim is bulana kadar

Ne ogrencisi ,geri geldim ben ,temelli donus evim var duzenim var

Aynı ben ben hazır pizza,tavuk butu gibi yiyecekler alıyorum onlarla idare etmek için kendimi zorluyorum.Yoksa tüm para iki günde bitiyor.Şu züccaciye dükkanlarına girmemeye çalışıyorum çünkü bir şey almadan çıkmıyorum

Evde olmayinca o tarz seyler yicek bi sey yokmus gibi geliyo bana
Dolapta ayni anda tavuk,kiyma,et,manti,sogan halkasi ,milfoy,sarma ne varsa oldugu zaman kafam rahat oluyo ama her seyi alinca pahali oluyo iste bezdim ya

Ama witchim hepsini aynı anda yiyemezsin ki zaten. :)
Hepsi aynı anda almana da gerek yok zaten. Tavuk varsa kıymaya gerek yok mesela. Soğan halkası alma mesela bir süre, hem yokluğunda ölmezsin hem de vücudunu bir süre dinlendirmiş olursun.

yorumculardan biri gece açtığım yanlızlık içerikli konumu kapattırdı ve bırde ustune ban yedım şimdide yorum yapmış hiç bir şey yapmadan ban yiyorum diye :) sen sevdiğim bir üyesin bunu da belirteyim hatta geçen aklımdan geçtin sitede dolaşırken

Aylık alışveriş yapmayı deneyebilirsin.
Et - kıyma - temel ihtiyaç olan yağ , salça , şeker , çay , makarna , un vb. stoklayabilirsin.
Bir de her canın sıkıldığında markete gitmeyeceksin..
Aylık gider masraflarını bir kağıda yazabilirsin..

Turkiye cok pahali malesef.
Yurt disinda turkiyenin 3 kati kazaniyoruz ama aylik alisverise vurunca hemen hemen ayni para gidiyor.
Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…