- 12 Aralık 2018
- 1.428
- 2.034
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sitemim yüz yüze eğitime geçildiği durumda
Çocuklarım 10 yas altı. E nabizdan idari izin raporum çıkıyor. Süt izni kullanıyor olacaktim su an 1 yasindan küçük bebeğim de var. Idareye böyle anlatıyorum bize öyle bir yazi gelmedi diyor. Su an uzaktan devam eden gruptayım. Açıldığında da hic orali olmayacaklar ben de buna sinir oluyorum. Illaki her şartı zorlamak gerek.yuzyuze egitimdeyseniz idari izin kullanarak evden egitime gecebilirsiniz ama idareye de bağlı bir zümre den tek oğretmen varsa ve sınava girecek sıniflarin ana braşlarindaysa genellikle vermiyorlar idari izin.
Benim arkadaşım 10 yaş altı iki çocuğu var dun müdüre soylemis uzaktan devam edeceksiniz hocam demişÇocuklarım 10 yas altı. E nabizdan idari izin raporum çıkıyor. Süt izni kullanıyor olacaktim su an 1 yasindan küçük bebeğim de var. Idareye böyle anlatıyorum bize öyle bir yazi gelmedi diyor. Su an uzaktan devam eden gruptayım. Açıldığında da hic orali olmayacaklar ben de buna sinir oluyorum. Illaki her şartı zorlamak gerek.
idari izinde evden calisabiliyor sizi kuruma mi cagiriyorlar ?Hocam hiç kolay olmuyor. 3 tane çocuğum var ders saatim çok değil alnıma silah dayanıyor kimse, idari izin raporum çıkıyor idare kabul etmiyor.
Yok öğretmenim cagirkiuorlar, bizim sınıflar hiç açılmadı.idari izinde evden calisabiliyor sizi kuruma mi cagiriyorlar ?
ben anlamadim cagirmiyorlarsa problem ne ki .Yok öğretmenim cagirkiuorlar, bizim sınıflar hiç açılmadı.
Uykusuzluktan yazamamışım bile. Yukarıda da anlatmaya çalıştım. Açıldığında da problem yaratiyorlarben anlamadim cagirmiyorlarsa problem ne ki .
yani izin suan icin normal zamanda boyle idari izin yok ki cagirmalari normal degil mi ?Uykusuzluktan yazamamışım bile. Yukarıda da anlatmaya çalıştım. Açıldığında da problem yaratiyorlar
Ben de öğretmenim ve bence öğretmenlerin kapsam dışı sayılması çok normal. Zaten uzaktan eğitim var. Dün kadının biri 10 yaş altı cocukla nasıl evde uzaktan eğitim vereyim demiş. Bazen abartılıyor. Sadece okul öncesi öğretmenlerine izin verilebilirdi
Evet hamilelerin idari izni 24. Haftadan sonra başlıyor. Ben de 24 bitince ayrıldım.Bende 17 haftalık hamileyim. Bi devlet kurumunda mühendis olarak çalışıyorum. Projelerde gizlilik esas olduğu için malesef uzaktan çalışmada gelmiyor. Bugün insan kaynaklarını arayıp sorduğumda sadece 24-32 hafta arasını kapsıyor genelge denildi. Bu durumla karşılaşan var mı acaba başka?
Bunu genç ve bekar olmana veriyorum.Ben de öğretmenim ve bence öğretmenlerin kapsam dışı sayılması çok normal. Zaten uzaktan eğitim var. Dün kadının biri 10 yaş altı cocukla nasıl evde uzaktan eğitim vereyim demiş. Bazen abartılıyor. Sadece okul öncesi öğretmenlerine izin verilebilirdi
Uzaktan eğitim var zaten okula gidilmiyor. Hem okula gitmeyen grupta olup hem izinli sayılmak istemek ne demek. Daha fazlası da simariklik. Evde de iş yapılmasın okulda da iş yapılmasın. Ama maaş tam alınsın. O zaman öğretmenin işini kim yapacak ?Bunu genç ve bekar olmana veriyorum.
Ben de şunu demek istiyorum öğretmenler çocuğum var okula gitmeyeyim diyor ama aynı zamanda evde de ders vermeyeyim çünkü çocuğum var diyor. Şunu da düşünüyorum okula giderken kim bakıyordu bu çocuklara ? Pandemi var diye bakıcı mı istifa etti kaynana mi gelmekten vazgeçti kreşler mi kapandı ?7 8 yasindaki cocuk olarak bakarsak evet.
Ama 5 yas altiyla bence cok zor.
Hele 2 yas sendromu falansa![]()
Ben uzaktan eğitimden muaf olayım demedim. Senin çocuğun var mı? Yok. O zaman büyük konuşma. Benim 10 yaş altı iki tane var biri hatta birinci sınıf, o da canlı derslere giriyor ve lise çocuğu olmadığından teneffüs saatlerini kaçırıyor bazen ya da bağlanamadığıbda sorunu çözemiyor. Küçük daha üç yaşına girmedi, öğlen uyuması gerekiyor benim dersim oluyor o saatte... kahvaltıyı öğle yemeğini ısıtıp yeme şansları yok. Millet pandemide eve kimseyi sokmuyor ben mecbur bakıcı çağırıyorum. Eşi işyerinde temaslı olunca test yaptırıp karantinaya girdi, gelemedi, o dersleri erteledim. Tabii korktuk bir yandan... neyse ki negatif çıktı. Pozitif çıksaydı hapı yutmuştuk. 29 saat dersim var idare almıyor dersleri 21 girme hakkım olmasına rağmen. Bir bitseydi şu süreç Allahım mübarek günUzaktan eğitim var zaten okula gidilmiyor. Hem okula gitmeyen grupta olup hem izinli sayılmak istemek ne demek. Daha fazlası da simariklik. Evde de iş yapılmasın okulda da iş yapılmasın. Ama maaş tam alınsın. O zaman öğretmenin işini kim yapacak ?
bence en guzeli bakici tutmak.benim arkadaslarim oyle yapti .sonucta evde oturup maas almak mumkun olmadigina gore tek care bakici tutmakBen uzaktan eğitimden muaf olayım demedim. Senin çocuğun var mı? Yok. O zaman büyük konuşma. Benim 10 yaş altı iki tane var biri hatta birinci sınıf, o da canlı derslere giriyor ve lise çocuğu olmadığından teneffüs saatlerini kaçırıyor bazen ya da bağlanamadığıbda sorunu çözemiyor. Küçük daha üç yaşına girmedi, öğlen uyuması gerekiyor benim dersim oluyor o saatte... kahvaltıyı öğle yemeğini ısıtıp yeme şansları yok. Millet pandemide eve kimseyi sokmuyor ben mecbur bakıcı çağırıyorum. Eşi işyerinde temaslı olunca test yaptırıp karantinaya girdi, gelemedi, o dersleri erteledim. Tabii korktuk bir yandan... neyse ki negatif çıktı. Pozitif çıksaydı hapı yutmuştuk. Bir bitseydi şu süreç Allahım mübarek gün![]()
Ben 10 yaş altı çocuğu olan öğretmenler okula gitsin demedim. Hem okula gitmek istemeyip hem evde uzaktan eğitim vermek istemeyen öğretmenlere dedim.Ben uzaktan eğitimden muaf olayım demedim. Senin çocuğun var mı? Yok. O zaman büyük konuşma. Benim 10 yaş altı iki tane var biri hatta birinci sınıf, o da canlı derslere giriyor ve lise çocuğu olmadığından teneffüs saatlerini kaçırıyor bazen ya da bağlanamadığıbda sorunu çözemiyor. Küçük daha üç yaşına girmedi, öğlen uyuması gerekiyor benim dersim oluyor o saatte... kahvaltıyı öğle yemeğini ısıtıp yeme şansları yok. Millet pandemide eve kimseyi sokmuyor ben mecbur bakıcı çağırıyorum. Eşi işyerinde temaslı olunca test yaptırıp karantinaya girdi, gelemedi, o dersleri erteledim. Tabii korktuk bir yandan... neyse ki negatif çıktı. Pozitif çıksaydı hapı yutmuştuk. Bir bitseydi şu süreç Allahım mübarek gün![]()
İşte anlattıklarım yüzünden istemiyorlar.Ben 10 yaş altı çocuğu olan öğretmenler okula gitsin demedim. Hem okula gitmek istemeyip hem evde uzaktan eğitim vermek istemeyen öğretmenlere dedim.