Idari izin

Müdürün böyle bir hakkı var. Mesela iki personel bir müdür çalışıyorlar. İkisi de bu kapsamda idari izin hakkına sahip ne yapacak müdür kendi mi çalışacak bu durumda? Bu şekilde iş ve işlemlerde aksama olabileceği öngörülen hallerde izin verilmeyebilir mantıklı olarak.

Benim sitemim yüz yüze eğitime geçildiği durumda

yuzyuze egitimdeyseniz idari izin kullanarak evden egitime gecebilirsiniz ama idareye de bağlı bir zümre den tek oğretmen varsa ve sınava girecek sıniflarin ana braşlarindaysa genellikle vermiyorlar idari izin.

yuzyuze egitimdeyseniz idari izin kullanarak evden egitime gecebilirsiniz ama idareye de bağlı bir zümre den tek oğretmen varsa ve sınava girecek sıniflarin ana braşlarindaysa genellikle vermiyorlar idari izin.
Çocuklarım 10 yas altı. E nabizdan idari izin raporum çıkıyor. Süt izni kullanıyor olacaktim su an 1 yasindan küçük bebeğim de var. Idareye böyle anlatıyorum bize öyle bir yazi gelmedi diyor. Su an uzaktan devam eden gruptayım. Açıldığında da hic orali olmayacaklar ben de buna sinir oluyorum. Illaki her şartı zorlamak gerek.

Bende 17 haftalık hamileyim. Bi devlet kurumunda mühendis olarak çalışıyorum. Projelerde gizlilik esas olduğu için malesef uzaktan çalışmada gelmiyor. Bugün insan kaynaklarını arayıp sorduğumda sadece 24-32 hafta arasını kapsıyor genelge denildi. Bu durumla karşılaşan var mı acaba başka?

B
Çocuklarım 10 yas altı. E nabizdan idari izin raporum çıkıyor. Süt izni kullanıyor olacaktim su an 1 yasindan küçük bebeğim de var. Idareye böyle anlatıyorum bize öyle bir yazi gelmedi diyor. Su an uzaktan devam eden gruptayım. Açıldığında da hic orali olmayacaklar ben de buna sinir oluyorum. Illaki her şartı zorlamak gerek.
Benim arkadaşım 10 yaş altı iki çocuğu var dun müdüre soylemis uzaktan devam edeceksiniz hocam demiş

İdari izine çıkıp çıkamayacağınızı koşullarınıza göre idari amiriniz belirler zaten. Uygun görmezse vermeyebilir

Ben de öğretmenim ve bence öğretmenlerin kapsam dışı sayılması çok normal. Zaten uzaktan eğitim var. Dün kadının biri 10 yaş altı cocukla nasıl evde uzaktan eğitim vereyim demiş. Bazen abartılıyor. Sadece okul öncesi öğretmenlerine izin verilebilirdi

7 8 yasindaki cocuk olarak bakarsak evet.
Ama 5 yas altiyla bence cok zor.
Hele 2 yas sendromu falansa 😑😑

Bende 17 haftalık hamileyim. Bi devlet kurumunda mühendis olarak çalışıyorum. Projelerde gizlilik esas olduğu için malesef uzaktan çalışmada gelmiyor. Bugün insan kaynaklarını arayıp sorduğumda sadece 24-32 hafta arasını kapsıyor genelge denildi. Bu durumla karşılaşan var mı acaba başka?
Evet hamilelerin idari izni 24. Haftadan sonra başlıyor. Ben de 24 bitince ayrıldım.

Ben de öğretmenim ve bence öğretmenlerin kapsam dışı sayılması çok normal. Zaten uzaktan eğitim var. Dün kadının biri 10 yaş altı cocukla nasıl evde uzaktan eğitim vereyim demiş. Bazen abartılıyor. Sadece okul öncesi öğretmenlerine izin verilebilirdi
Bunu genç ve bekar olmana veriyorum.

Bunu genç ve bekar olmana veriyorum.
Uzaktan eğitim var zaten okula gidilmiyor. Hem okula gitmeyen grupta olup hem izinli sayılmak istemek ne demek. Daha fazlası da simariklik. Evde de iş yapılmasın okulda da iş yapılmasın. Ama maaş tam alınsın. O zaman öğretmenin işini kim yapacak ?

7 8 yasindaki cocuk olarak bakarsak evet.
Ama 5 yas altiyla bence cok zor.
Hele 2 yas sendromu falansa 😑😑
Ben de şunu demek istiyorum öğretmenler çocuğum var okula gitmeyeyim diyor ama aynı zamanda evde de ders vermeyeyim çünkü çocuğum var diyor. Şunu da düşünüyorum okula giderken kim bakıyordu bu çocuklara ? Pandemi var diye bakıcı mı istifa etti kaynana mi gelmekten vazgeçti kreşler mi kapandı ?

Uzaktan eğitim var zaten okula gidilmiyor. Hem okula gitmeyen grupta olup hem izinli sayılmak istemek ne demek. Daha fazlası da simariklik. Evde de iş yapılmasın okulda da iş yapılmasın. Ama maaş tam alınsın. O zaman öğretmenin işini kim yapacak ?
Ben uzaktan eğitimden muaf olayım demedim. Senin çocuğun var mı? Yok. O zaman büyük konuşma. Benim 10 yaş altı iki tane var biri hatta birinci sınıf, o da canlı derslere giriyor ve lise çocuğu olmadığından teneffüs saatlerini kaçırıyor bazen ya da bağlanamadığıbda sorunu çözemiyor. Küçük daha üç yaşına girmedi, öğlen uyuması gerekiyor benim dersim oluyor o saatte... kahvaltıyı öğle yemeğini ısıtıp yeme şansları yok. Millet pandemide eve kimseyi sokmuyor ben mecbur bakıcı çağırıyorum. Eşi işyerinde temaslı olunca test yaptırıp karantinaya girdi, gelemedi, o dersleri erteledim. Tabii korktuk bir yandan... neyse ki negatif çıktı. Pozitif çıksaydı hapı yutmuştuk. 29 saat dersim var idare almıyor dersleri 21 girme hakkım olmasına rağmen. Bir bitseydi şu süreç Allahım mübarek gün🙏

Ben uzaktan eğitimden muaf olayım demedim. Senin çocuğun var mı? Yok. O zaman büyük konuşma. Benim 10 yaş altı iki tane var biri hatta birinci sınıf, o da canlı derslere giriyor ve lise çocuğu olmadığından teneffüs saatlerini kaçırıyor bazen ya da bağlanamadığıbda sorunu çözemiyor. Küçük daha üç yaşına girmedi, öğlen uyuması gerekiyor benim dersim oluyor o saatte... kahvaltıyı öğle yemeğini ısıtıp yeme şansları yok. Millet pandemide eve kimseyi sokmuyor ben mecbur bakıcı çağırıyorum. Eşi işyerinde temaslı olunca test yaptırıp karantinaya girdi, gelemedi, o dersleri erteledim. Tabii korktuk bir yandan... neyse ki negatif çıktı. Pozitif çıksaydı hapı yutmuştuk. Bir bitseydi şu süreç Allahım mübarek gün🙏
bence en guzeli bakici tutmak.benim arkadaslarim oyle yapti .sonucta evde oturup maas almak mumkun olmadigina gore tek care bakici tutmak

Ben uzaktan eğitimden muaf olayım demedim. Senin çocuğun var mı? Yok. O zaman büyük konuşma. Benim 10 yaş altı iki tane var biri hatta birinci sınıf, o da canlı derslere giriyor ve lise çocuğu olmadığından teneffüs saatlerini kaçırıyor bazen ya da bağlanamadığıbda sorunu çözemiyor. Küçük daha üç yaşına girmedi, öğlen uyuması gerekiyor benim dersim oluyor o saatte... kahvaltıyı öğle yemeğini ısıtıp yeme şansları yok. Millet pandemide eve kimseyi sokmuyor ben mecbur bakıcı çağırıyorum. Eşi işyerinde temaslı olunca test yaptırıp karantinaya girdi, gelemedi, o dersleri erteledim. Tabii korktuk bir yandan... neyse ki negatif çıktı. Pozitif çıksaydı hapı yutmuştuk. Bir bitseydi şu süreç Allahım mübarek gün🙏
Ben 10 yaş altı çocuğu olan öğretmenler okula gitsin demedim. Hem okula gitmek istemeyip hem evde uzaktan eğitim vermek istemeyen öğretmenlere dedim.

Back
X