Idari izin

İşte anlattıklarım yüzünden istemiyorlar.
İyi de bu çocuklara kim eğitim verecek o zaman ? Bana saçma geliyor açıkçası. Hiçbir iş yapmayayim mesleğimin sorumluluklarını yerine getirmeyeyim ama maaşımı alayım. O zaman neden öğretmen oldun derler insana

Ben de şunu demek istiyorum öğretmenler çocuğum var okula gitmeyeyim diyor ama aynı zamanda evde de ders vermeyeyim çünkü çocuğum var diyor. Şunu da düşünüyorum okula giderken kim bakıyordu bu çocuklara ? Pandemi var diye bakıcı mı istifa etti kaynana mi gelmekten vazgeçti kreşler mi kapandı ?

Bu ogretmenlikle alakali degil ki. Herhangi bir memur da hala kv, kres, bakici secenegini degerlendirip ise devam etsin öyleyse.

Amac o bakicinin gitmemesi
O kresin yogun olmamasi
Izolasyonu mumkun oldugunca saglamak.

bence en guzeli bakici tutmak.benim arkadaslarim oyle yapti .sonucta evde oturup maas almak mumkun olmadigina gore tek care bakici tutmak
Evet tuttuk. Eşim covid olunca gelemedi, ben evde hem çocuklara hem eşime baktım hem maksimum derse girdim. Kendisi eşinden dolayı temaslı oldu gelemedi. Bu sebeplerden ertelediğim dersler yüzünden diğer haftalarda iki kat mesai yaptım. Bunlar yaşanıyor yani

Bu ogretmenlikle alakali degil ki. Herhangi bir memur da hala kv, kres, bakici secenegini degerlendirip ise devam etsin öyleyse.

Amac o bakicinin gitmemesi
O kresin yogun olmamasi
Izolasyonu mumkun oldugunca saglamak.
Uzaktan çalışmak demekle ise devam etmemek farklı şeyler

Evet tuttuk. Eşim covid olunca gelemedi, ben evde hem çocuklara hem eşime baktım hem maksimum derse girdim. Kendisi eşinden dolayı temaslı oldu gelemedi. Bu sebeplerden ertelediğim dersler yüzünden diğer haftalarda iki kat mesai yaptım. Bunlar yaşanıyor yani
yani herkes bu durumda zorlaniyor ama dediginiz olay surse surse 1 ay surer iki karantina 20 gun.yani pandemi de ben zorlanmadim diyen insan yoktur .bence ogretmenler cok sansli ozel sektor saglikcilar ne yapsin .he ogretmenler uzaktan egitimde yoruluyir mu evet yoruluyor ama maas almak icin yorulmak icin gerekiyor hangi is olursa olsun

İyi de bu çocuklara kim eğitim verecek o zaman ? Bana saçma geliyor açıkçası. Hiçbir iş yapmayayim mesleğimin sorumluluklarını yerine getirmeyeyim ama maaşımı alayım. O zaman neden öğretmen oldun derler insana
Adımıza tanımlanmış dersler olduğundan muhtemelen zaten kapsama girmez öğretmenler. Ama süreçte kaymak tabaka değiliz yani

Evet öyleydi fakat dün açıklanan genelgede hamileler idari izinli sayılacak denilmişti. 24-32. Hafta diye genellenmemişti açıklama yapılırken, onu sormak istemiştim
Cumhurbaşkanı yarım yamalak açıklıyor hep. 😅 Detayları genelgede yazıyor. Yine 24-32 arası idari izin. Değişmedi. Genelgeye netten ulaşırsanız orda yazıyor.

Adımıza tanımlanmış dersler olduğundan muhtemelen zaten kapsama girmez öğretmenler. Ama süreçte kaymak tabaka değiliz yani
Tabiiki onu kimse iddia edemez ben hiç uzaktan eğitim vermedim ama yuzyuzeden daha zor olduğunu bağlanma sorunlarını ders saatlerinin sürekli değişkenlik göstermesinden yakınan öğretmen çok

Ben de şunu demek istiyorum öğretmenler çocuğum var okula gitmeyeyim diyor ama aynı zamanda evde de ders vermeyeyim çünkü çocuğum var diyor. Şunu da düşünüyorum okula giderken kim bakıyordu bu çocuklara ? Pandemi var diye bakıcı mı istifa etti kaynana mi gelmekten vazgeçti kreşler mi kapandı ?
Ne istiyosunuz öğretmenlerden merak ediyorum.. Yüzyüze eiğitime de gidiliyor meb karar aldığında..
10 yaş altı çocuğu olanlarda okula gidiyor. Daha ne olsun anlayamadım.
Eleştirilecek bu kadar şey varken bir öğretmen türküsü tutulmuş gidiyo

Ne istiyosunuz öğretmenlerden merak ediyorum.. Yüzyüze eiğitime de gidiliyor meb karar aldığında..
Ben kendim de öğretmenim laflarimin arasından çekip almayın duyar yapmayın. Hem okula gitmeyeyim hem evde eğitim vermeyeyim hem maaşım yatsın

Ben kendim de öğretmenim laflarimin arasından çekip almayın duyar yapmayın. Hem okula gitmeyeyim hem evde eğitim vermeyeyim hem maaşım yatsın
Bu zihniyette olan öğretmenliğini sorgulasın zaten. Öğretmenseniz tepkimi anlarsınız, her mecrada tek sorun öğretmenmiş gibi lanse ediliyor. Ben bıktım, eminim sizde bıkmışsınızdır bu durumdan

Cunku hep daha fazlasini isteyenler var yattiklari yerden hic bi is yapmayip
maasinida tam almak isteyenler normal calisanlara laf yok ama nedense uzaktan egitim oldugunda bile bunu isteyebiliyorlar baskalarinin cocuklari yok

maasinida tam almak isteyenler normal calisanlara laf yok ama nedense uzaktan egitim oldugunda bile bunu isteyebiliyorlar baskalarinin cocuklari yok
Bir eğitimci bunu asla isteyemez, eğitimciyim demesin kendine. Çocukların en çok eğitime ihtiyacı olduğu dönemde uzaktan eğitim yapmayalım demek şımarıklıktan başka birşey değil, insan utanır söylemeye.

Öğretmen olup da sadece diploman var sürecin içinde değilmişsin çocuğun yok... yani şu başlıklara sadece bilenlerin yazması sağlansa keşke

Ben kaç okulda kaç öğretmenle çalıştım. Bir tane bile yatan, hicbir iş yapmayip maaşını da tam almak isteyeneni görmedim. siz nerelerde görüyorsunuz anlamıyorum

Bir eğitimci bunu asla isteyemez, eğitimciyim demesin kendine. Çocukların en çok eğitime ihtiyacı olduğu dönemde uzaktan eğitim yapmayalım demek şımarıklıktan başka birşey değil, insan utanır söylemeye.
Kendisinin ya da çekirdek ailede birinin kronik hastalığı varsa mesela ya da kendince geçerli mazereti varsa bir öğretmen de gidip hakkı neyse talep edebilir. Kabul edilir ya da edilmez bu duruma bağlı, amirlere ve şartlara bağlı. Tapudaki memurlar da yarım mesai çalıştı mesela arkadaşın eşi bir hafta 2, diğer hafta 3 gün işe gitti. İnsanlar istiyor ki öğretmenler hiçbir şeyden yararlanmasın.

Back
X