İyi de bu çocuklara kim eğitim verecek o zaman ? Bana saçma geliyor açıkçası. Hiçbir iş yapmayayim mesleğimin sorumluluklarını yerine getirmeyeyim ama maaşımı alayım. O zaman neden öğretmen oldun derler insana
karamel bir yönden haklısın yüz yüze yok, online yok eğitim nasıl olacak diyorsun velilerin isyanı da bu yönde zaten
online derse çocuk nasıl engel olsun diyorsun, burada hatalısın
sende özel çocuklar var, düşün şimdi birini evde herhangi bir odada ya da yanında tutup online ders anlatabilir misin
mesela 4 yaş çocuğunu kaç dakika sensiz eğleyebilirsin
evde anne yokken çocuk babası ile, bakıcısı ile hatta hiç tanımadığı birisi ile durabilir ama anne varken anneye gitmek ister
yanına gitmese kapıya gider, evin içinde pıtı pıtı koşturur vs vs
okul öncesi çağda çocuğu durdurmak zor
evet bu demek değil ki bütün derslere küçük çocuğu olmayanlar girsin
evde 2 haftalık çocuk bakıcısı bulmak sıkıntı
çocuğu kreşe götürsün denilecek belki ama ulaşım sıkıntı zaten amaç kalabalıklara girmemek
ilkokul çocuğunu korurken öğretmene sen kendininkini kreşe götür demek de haksızlık
kasım da oğlumun öğretmeni evde online ders yaparken evden bir ağlama kopmuş
babası bilgisayar ile online ders yaptığı için çocuğa ders girsin diye telefonu vermiş o da çalmış kapatamamış, dersten kopmuş ağlamış
ilkokul çocuğu muhtemelen o da ağlamış, babası yapıp sonra derse dönmüş kusura bakmayın yalnızım demiş
şimdi bunlar ve benzeri tavan yapacak
evde iki çocuk iki öğretmen olsa mesela internet de deliye bağlar teknolojik alet kavgası da çıkar :)))