İdda Bağımlısı Bitmek Bilmeyen Borç

Maddi desteğinizi kesin en başta derim ben .
Şuan maaşımı vermiyorum bu ayın 20 sinde maaş alacak ödemeler var ödemeleeeri yapacakmı geriden sessizce izleyeceğim. O gece anlaşılır ödemeleri yapıp yapmadığı zatne ödeyemeyince yanı yakıla yanıma yardım et ağlar sızlar

Gözümün içine soka soka oynuyor.
Canım seni anlıyorum benim eşimde oynuyordu iddia ilk zamanlar baya sarmıştı haliyle bizde de kavga gürültü eksik olmadı. Sonra kendi haline bıraktım şimdi ben soruyorum oynuyor musun diye yok ya sıkıldım yeter artık diyor. Benim avantajlı olduğum durum böyle şeylerden çabuk sıkılması. Para kazanmasına kazandı ama baktı bir iki kaybediyor o da hiç sevmez para kaybetmeyi o yüzden bıraktı. Zor bir süreç sen eşini daha iyi tanırsın. Boşanmak ha diyincede olan bişey değil iyi düşün kararını iyi ver. Öfkeyle kalkan zararla otururmuş

canm naber tanıdınmı beni daha önce cocuk için gün sayıyorduk. Buda sıkılıyor anlıyor bu sacma diyo 5 ay bırakıyo hop canı sıkılıyor gene oynuyor

canm naber tanıdınmı beni daha önce cocuk için gün sayıyorduk. Buda sıkılıyor anlıyor bu sacma diyo 5 ay bırakıyo hop canı sıkılıyor gene oynuyor
Hatırladım tabiki de o yüzden yazmak istedim. İşin maddi kısmının yanında manevi kısmı da vardır. Seninle çok konuşmuyordur ilgi sürekli telefonda kuponlardadır. Benim en büyük derdim buydu parasal anlamda sıkıntı çekmedim küçük küçük oynadığı için ama biliyorum ki bu işler her geçen gün büyüyor.gerçekten berbat bir bağımlılık sen maddi açıdan kendini güvenceye al lütfen. Birgün canına tak eder gözün birşeyi görmez çıkar gidersin o aşamada da sağlama almış olursun kendini

Ben küçük hesapları bile yaparken artık umrunda değil bana karsı hiç ilgisi eksilmedi 5 sene önce nasılsa yine aynı ama oynamaktan alakoyamıyor onu gördükçe sinirlerim bozuluyor daralıyorum cocuk işine ara verdim ama ne zamna kadar ya anne olmassam ya onun yüzünden bu tatdan yoksun kalırsam

Kızlar kafayı yicem eşimle herşey daha da kötüye gidiyor bana dokunmasını konusmasını kabullenemiyorum daraldım iyice oda saldı artık ne yataga geliyor ne konusuyor ama her şeyin suçlusu yine ben oldum malesef.

Boşanmak için neyi bekliyorsunuz?

Boşanmak için neyi bekliyorsunuz?
Son noktaya kadar bekliyorum napacak ne zaman kadar bu hareketleri devam edecek. Ne uykusu kaldı ne bişey gece sabaha kadar oturuyor sabah işe yarım saat uyku bile uyumadan gidiyor o salonda ben yatak odasında. Evde emanet gibi hissediyorum kendimi.

Canım aileleri devreye sokmaya ne dersin

Canım aileleri devreye sokmaya ne dersin
yaptım zamanında ama bi kaç ay faydası oldu ama yine aynı şimdilik evdeki bütün ödeme yiyecek içeçek işini yapıyor benim maaşa dokunmuyor. Dün akşam benim aileme gittik babama cıtlatmısıtm önceden alttan üstten laf soledi babam bi kızardı bi bozardı. Renkten renge girdi.

Eve haciz memurları gelmeden evi terk etmeni öneririm. Adam gittikçe yükseliyor. Tek celsede boşa. Işine bak.
Tabiki boşanmak en kolayı. Ama direniyorum vazgeçirmek için annemle de bugun onu konustuk beklıorm anne baktım cıkmazsa giriyorum basar gelirim dedim. tamam dedi.

Cocukda yok madem ortada bosanacaksin tabi ki de. Bunu kim olarak soyluyorum drrsen iddia yuzunden herseyini kaybetmis surekli affetmis ama kocasi adam olmamis bir kadin olarak soyluyorum. En son yine kandirmisti bi ogrendim ki veni icralik etmis. Bosandim kurtukdum

Peki hala oynuyormu eski eşiniz ne durumda malınız varmıydı nasıl yaptınız

Peki hala oynuyormu eski eşiniz ne durumda malınız varmıydı nasıl yaptınız
Brn hamileyken baslamis bana ait olan tam 10o bin liralik altini yemis sonra butun bankalardan 100 binden fazla kredi cekmis cocugumun 40 i cikmamisti daha ogrebdigimde affettim araya aileler girdi yapmam dedi sonra biz bu borclari 3 yilda odedik onunda benimde maasimiz turkiye standartkarina gore iyi. Sonra borc bitti iki ay dayanamamis vana ait kredi kartini almis telefon numarasini degistirip oynamis 15 binlik odememis icralik etmis avukatlar bana ulasamamis maasima haciz gelince ogrendim sok oldum. Sizin desiiginiz gibi eve gelince yemek yemez uyumaz depresyon ayagina yatardi serefsiz adam ama is yerine gidince de kumar oynarmis. Ben iddia yi da kumar olarak kabuk ediyorum. Iki ay bekledim baktim yine bakniyor cabalamiyir bosandim. Tek pismanligim yanlizca ogkumu talep ederek bosandim baska hic birsey istemedim keske isteseydim simdi 7 sekiz bin maas oluyor ve eminim yine oynuyor. Kalacak yer gidero falan yok sadece yiyecege para veriyor ve oglunun nafakasini bile duzenli odemiyor. Ben mi ne yapiyorum o ustume yiktigi kumar borcunu oduyorum hala maalesef. Guler misin aglar misin. Bu bir hastalik ve ilac kullanmalari lazim. Ama once kabul etmeliler.

Ya az kaybettiniz ya da gercekten de fazla iyisiniz. Sizi en iyi ben anlarim acimayin eger bosanmak istemiyorsaniz maas kartini alin akilli telefonu tableti pc yi laptopu kaldirin internet kullanmasina izin vermeyin ve doktota goturun. Baska yolu yok.

Gerçekten mi bunları okudukça korkuyorum neden talep etmedin ki bugune kadar yaptıgınız hersey ikinizin sonuna kadar alsaydınız senin altınların borçlara giderken aklı nerdydi. Konusmamız lazım bizimde yoksa banada büyük mevlada borçlar gelecek hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…