Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben de pek anlamam ama 73 bin tl mi kaybetmiş ne ?Merhaba arkadaşlar! Daha önceki konumda eşim iddaa oynadığını anlatmıştım. Fotoğraf yükledim. İddaan anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla oynuyor. Bilen varsa bu fotoğrafı yorumlayabilir mi. Eki Görüntüle 2751116
Yani küçük küçük oynamış 70 bine çıkmış onu da çekmiş mi. Hiç anlayamadımay ben de pek anlamam ama 73 bin tl mi kaybetmiş ne ?![]()
ay daha doğrusu hesabında o kadar para varmış hepsini çekmiş gibi duruyor kaybetmekten ziyade.
aynen öyle,oynayıp biriktirmiş sonra da hesabındaki tüm birikmişi çekmiş.Yani küçük küçük oynamış 70 bine çıkmış onu da çekmiş mi. Hiç anlayamadım
Evet eşiniz iddia oynuyor kupon kazanç var orda kupon yapıp para kazanmış
Oynuyor işte o kadar şey yaşanmış ve tabi ki çoğu kumar bağımlısı gibi akillanmamis.Düne kadar hep oynamış bu şekilde
Akıllanmaz biliyorum dünden beri kavgalıyız. Seni bida görmek nasip olmasın ki oynamıyorum diyo.Oynuyor işte o kadar şey yaşanmış ve tabi ki çoğu kumar bağımlısı gibi akillanmamis.
Kazanmış olması da sizi yanıltmasın. Eşinizi daha çok oynamak için gaza getirir sadece bu. Bugün kazanır, yarın kaybeder
Aman kardeş hiç cezbetmesin hiç bi kuruş yok elimizde.olanı da yedi bitirdi. Benden saklıyor kazanıyorsa ne yapıyor bu paraları. Ne huzur kaldı ne bişey.Kazanılıyomuymuş öyle yav, cezbetti şuan beni du durum![]()
Sözlerine mi inanacaksiniz gördüklerinize mi?Akıllanmaz biliyorum dünden beri kavgalıyız. Seni bida görmek nasip olmasın ki oynamıyorum diyo.