İddaa hakkında yardım edebilir misiniz ?

Geçen günler de ailesiyle konuştum. Baya konuştular eşimle. O günden sonra girmemeye başladı ama dediğiniz gibi holo diye bişey var sanırım sürekli ona bakıyo. Ailesine bahsettim diye bana kinli davranıyor Laf vuruyor. Olur olmadık bağırıyor. İkinci çocuktan önce bunlar olsaydı çocuk yapmazdım. Ayrılmam daha kolaydı. Planlı bi şekilde ikinciyi yaptım. Halt ettim
Şimdi Nasılsın epeydir girmiyordum siteye bağımlılık yapıyo bu site bende baktıkça bakıyorum her konuya :)
Aşırı üzgünüm iddia kumar kurbanlarına ve bu durumu sırf kazanç uğruna devletin yasallaştırmasına son derece kızgınım.
Benimde eşim aynı daha iki buçuk yıllık evliyim bir kızım var onun ısrarıyla oldu ama kumarından haberim yoktu asla. Çalışıyor musun kariyer durumun ne ailen le aran nasıl yardımcı olabilecekler mi?

Şimdi Nasılsın epeydir girmiyordum siteye bağımlılık yapıyo bu site bende baktıkça bakıyorum her konuya :)
Aşırı üzgünüm iddia kumar kurbanlarına ve bu durumu sırf kazanç uğruna devletin yasallaştırmasına son derece kızgınım.
Benimde eşim aynı daha iki buçuk yıllık evliyim bir kızım var onun ısrarıyla oldu ama kumarından haberim yoktu asla. Çalışıyor musun kariyer durumun ne ailen le aran nasıl yardımcı olabilecekler mi?
Bende sürekli bakıyorum siteye bura sayesinde bakış açımda değişiyor.
senin adına da üzüldüm. Maalesefhiç bi şekilde bırakmıyorlar yaşayarak görüyorum. Her seferinde düzelebilir diye Ümit etmekten vazgeçtim. Şu anda 190 bin net borcumuz var. Yani en son olaydan sonra yine oynadı ve kaybetti. Maaştan sadece 500 TL gibi bişey kalıyo.
çalışmıyorum maalesef yeni küçük bebeğim var. Ailem bilse destek olurlar bana. Şu an için beklemedeyim.

Merhaba arkadaşlar! Daha önceki konumda eşim iddaa oynadığını anlatmıştım. Fotoğraf yükledim. İddaan anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla oynuyor. Bilen varsa bu fotoğrafı yorumlayabilir mi. Eki Görüntüle 2751116
Canım eşin çok yüksek paralarla iddaa oynuyor kazanıp ya da kaybetmesi önemli değil bu bir bağımlılık ben şu an boşanma aşamasındayım iddaa yüzünden Allah sana da kolaylık versin

10 kupona 20000 lira yatırıp kuponlardan 73 bin kazanmış onu da çekmiş

Bende sürekli bakıyorum siteye bura sayesinde bakış açımda değişiyor.
senin adına da üzüldüm. Maalesefhiç bi şekilde bırakmıyorlar yaşayarak görüyorum. Her seferinde düzelebilir diye Ümit etmekten vazgeçtim. Şu anda 190 bin net borcumuz var. Yani en son olaydan sonra yine oynadı ve kaybetti. Maaştan sadece 500 TL gibi bişey kalıyo.
çalışmıyorum maalesef yeni küçük bebeğim var. Ailem bilse destek olurlar bana. Şu an için beklemedeyim.
Bence daha fazla beklemeyin, ailenizle durumu paylaşın.

190 bin borcu ödeyemezse eşiniz icralık olur üzerine ev, araba filan varsa borç yüzünden satılabilir bile.

Back
X