iddaa ve eşim

Olumlu yazmak isterdim.
Ama maalesef giden sadece birikimin değil.
Üzerine bir sürü kredi borcu yaptı.
Bankalardan findeks raporu falan al, gözlerinle gör..
Belki elden aldığı borçlar bile vardır..

Akıllarını peynir ekmekle yemiş bu gerizekalılar.
Daha maaş kartımı nasıl istesem mi diyorsun?

Asıl gerizekalı biziz.
Bu herifler eşlerini çok iyi seçmiş bunu görüyorum.

Bu kafayla giderseniz adam daha neler yapmaz neler yaşatmaz ama sabır kovanızın taşmamış demekki adam için henüz batıracak daha çok paralar vs var herşeyin farkına şimdiden varsanız geç olmadan iyi olur diye düşünüyorum zaten 1 evlilikte bir kişi fedakârlık yapıyorsa oda eminim sizsiniz yorulursunuz yoruldğunuz zamanda yükünüzü taşıyamaz hale geldiğinizde herşey un ufak olur ÂLLAH yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Konuyu okumaya başlarken ben yaşamışım gibi ellerime bir titreme, mideme bir yanma geldi. Böyle cup diye bir şey boğazıma düştü de fil yutmuşum gibi göğsümün ortasında kaldı. Bir darlandım. Güldüm. Şöyle döndüm kocama baktım. Bir an gözümde canlandı. Adam üzgün, adam yemeden içmeden kesildi. Neden, işsiz kaldığında, tüm birikimimizi iddada kaybetti.

Hani KK'nın meşhur bir sözü vardır. "BİR CİNNET ANI HER ŞEYİ ÇÖZER!"

Az kalsın sizin yerinize ben cinnet getirecektim.

Olumlu yazmak isterdim.

Asıl gerizekalı biziz.
Haklısınız Bizler affedersin eşşek olursak sırtımıza semer koyacak çok olur

adama üzüldüm yav ben uyuyamıyormuş geceleri .borç mu versem biraz
Özür dileyelim bari sen kumarda kaybetti diye kk üyeleri olarak offff offf hep biz kadınların bu saf iyi niyetli sınırsız sahnelerimizden geliyor başlarımıza Bu arkadaş hala adam üzülüyor diye üzülüyor :KK43::KK43::KK43::KK43:

Gerçekten anlamıyorum kartını kocasına verip sağolsun harçlığımı da verir diyen kadınları.Çalışmak çocuklu bir kadın için gerçekten çok zor.Ben bukadar zorlanacağım kenara para koyacağım o paranın hepsi bir zevk uğruna gidecek sonra eşime üzüleceğim.Ne hali varsa görsün der ilk olarak çocuklarımı düşünerekten kartımı alırım.Yarın çocukların bir ihtiyacı olduğunda elinizde 5 kuruş para olmadığında da eşinize üzülecek misiniz?
Aynen sanki çok kolaydı o parayı kadın haliyle kazanmak nelerden fedakârlik yaptı kimbilir işe gidip yazık kadına halada kumarbaz adama açıyor acınacak tek kişi varsa oda kendisi ve çocukları oysaki ....

nasıl kör aşk bu yahu.
adam tüm birikimi kumarda yemiş siz nasıl kırmadan derdindesiniz.
Adamın üzülmesine üzülmüş kumarda herseyini kaybetmiş yorum sahıbi için önemi yok herhalde ? Yeterki koca üzülmesinde varsın para altın her ney varsa gıtsin ya lütfen yorum sahibi kendinize gelin alın terinizi çar çur ettirmeyin !

Merhaba arkadaşlar
Eşimle sorunsuz bir evliliğimiz var. 6 yıllık evliliğimizde birbirimizi kırmamaya birbirimizi mutlu etmeyen özen gösterdik. İşlerimizde iyi olduğundan maddi açıdan hiç sıkıntı çekmedik çok şükür.
Eşim 4 ay önce 10 arkadaşı ile birlikte işten çıkarıldı. Çok üzüldü hep destek oldum takmamasını söyledim birşekilde iyi bir iş bulana kadar idare ederiz dedim. Elimizde takılarımız var bankada paramız var gerekirse ordan kullanırız dedim. Kendisi ısrarlar bana kendimden ve çocuğumdan kısmam gerektiğini yoksa çok üzüleceğini söyledi. Kartlar krediler kira derken bu ay sıkıştık bankadan para çekmesini istediğimi söyledim olur dedi erteledi acaba çekmek istemiyor mu diye düşündüm takı bozalım dedim olur dedi erteledi. İşten çıkarılan bir arkadaşı ile mesajlarını okudum tüm parayı ve takıları bozdurup iddada kaybetmiş. Beynimden vurulmuşa döndüm konuştum ona sordum yok öyle birşey diyor nerede ozaman diyorum yok diyor borç verdim alamadım diyor.sabaha kadar uyumuyor yemiyor içmiyor çok üzülüyorum. Şuana kadar aramızda hiç para muhabbeti olmadı şuan bana para muhabbeti yapıyorsun neyin eksik diyor çok üzüldü hayasızında farkında ama artık çok geç . Allah’a şükür eksiğim yok ama yıllarca olan birikim de yok. Geçen ay maaşım yattı tüm parayı çekmiş yine para ortada yok. Kartım onda şuana kadar ben hiç para mevzularına karışmadım hep o hallederdi herşeyi,fazlası ile harçlık verirdi banada. Ona sürekli para muhabbeti yapıp kırmak istemiyorum bir şekilde kırmadan kartımı alıp evi benim geçindirmem gerekiyor yetmeyeceğini de biliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var.
Ahha ahh senin yazdiklarini okurken aynisi minolur dedim nerdeyse. Evlensik 12 bilezifi bankaya koydum. Arabaniz yoktu israrla araba alalim dedim. Bir gece kagitlari bukdum altinlar gitmis ve nerdeyse butun bankalardan krediker cekilmis ne icin iddia icin. Inanamadim. Yemiyor icmiyor uyumuyirdu giden gitsin dedim affettim cok uzuldum ona artik giden altina bile uzulmuyordum sadece kocama uzukuyordum uc yilda nerdeyse 250 300 bin borc odedik. Tabi bu arada kucuk seylerini yakaladim ama yine de okur dedim. Sonra ne mi oldu borc vitti adam uc ay dayanamadi bu sefer bana ait kredi kartimi alip onunla oynamis kredi kartinin ceo numarasini degistirmis bankalar bana ulasamamis ve beni goz gore gore icralik etmia ne icin evet iddia oynamak icin. Artik dayanacak gucum kalmamisti. Sen yoluna ben yoluma dedim. Bitirdin 15 ocak yani yarin bir yil olacak. Bu bir hastalik maalesef sen onu dusuneceksin o iddiayi. sen yavrunu dusuneceksin o yine iddiayi dusunecek. Ama umarim seninnki boyle olmaz.

Sizi en iyi ben anlarım herhalde 5 yıllık sevgilimi bu idda yüzünden bıraktım.... çünkü artık içinden çıkamayacağım bir hastalık boyutuna gelmişti... hayatında hiç yapmayacağım cesareti göstererek sevdiğimi adamdan ayrıldım.... çünkü ben ona söylemiştim eğer bi daha oynarsan giderim demiştim o oynadı , ben gittim
sonra evlendim şuan mutluyum eşimi de seviyorum.. malesef bana yaşattığı acıları da unutamıyorum
Buraya nişanlı bır kızcagızda aynı konudan dertli onada yazarsanız belki cesaretlenmişse bırakır iddiada bağımlı hatta annesini döven nişanlıy vs...

Ahha ahh senin yazdiklarini okurken aynisi minolur dedim nerdeyse. Evlensik 12 bilezifi bankaya koydum. Arabaniz yoktu israrla araba alalim dedim. Bir gece kagitlari bukdum altinlar gitmis ve nerdeyse butun bankalardan krediker cekilmis ne icin iddia icin. Inanamadim. Yemiyor icmiyor uyumuyirdu giden gitsin dedim affettim cok uzuldum ona artik giden altina bile uzulmuyordum sadece kocama uzukuyordum uc yilda nerdeyse 250 300 bin borc odedik. Tabi bu arada kucuk seylerini yakaladim ama yine de okur dedim. Sonra ne mi oldu borc vitti adam uc ay dayanamadi bu sefer bana ait kredi kartimi alip onunla oynamis kredi kartinin ceo numarasini degistirmis bankalar bana ulasamamis ve beni goz gore gore icralik etmia ne icin evet iddia oynamak icin. Artik dayanacak gucum kalmamisti. Sen yoluna ben yoluma dedim. Bitirdin 15 ocak yani yarin bir yil olacak. Bu bir hastalik maalesef sen onu dusuneceksin o iddiayi. sen yavrunu dusuneceksin o yine iddiayi dusunecek. Ama umarim seninnki boyle olmaz.
Olma yolunda oda sıfırı tükenene kadar yanında olur yorum sahıbı

Bir de anlamadigim sen calisip kazaniyorsun da bankamatikten para cekmeyi de mi bilmiyorsun nasil maas kartinizi kocaniza verirsiniz ya anneniz ablaniz uyarmiyor mu sizi hadi siz dusunmuyorsuniz da. Cok ilginc bu. Ikincisi de bu adanlar bize acisaydi korksalardi kaybetmekten gidip tum parayi iddiaya yatirmazlardi. Senin uzulecegini bile bile yapiyor arada sevgi den bahsetmesin kimse sevdigine bunu yapamaz

+++++

Konu sahibi lütfen aklınızı kullanın
Duygusal olmayın sizin ve çocuğunuzun tüm geleceğini yemiş bu adam artık hicbisey eskisi gibi olmayacak
Emin olun hayatınızdaki herşey değişecek
Burda yazılanlar size boş gibi gelecek benim kocam yapmaz diyeceksiniz ama yapacak çünkü goUnu kırpmadan herşeyi bir hiç uğruna kaybeden her riski alır
Bu illet öyle bir zevkki hemde nasıl bir tutku.son oynayıp kaybettiklerini kazanmak için elindeki ekmek parasını bile düşünmeden idaaaya bağlayacak.emin olun elden almadığı borç kalmayacak çekmediği kredi kalmayacak.
Ben bunları nerdenmi biliyorum
Yaşanmış TECRUBE
Bir dost

Olumlu yazmak isterdim.

Asıl gerizekalı biziz.
nomu sen çözümü biliyorsun da cesaretin yok henüz

Büyük konuşmak istemiyorum ama eşim tüm birikimimi kumarda yese gerçekten çok büyük olay çıkarırım, burnundan da getiririm, hiçbir açıklama yapma gereği duymadan kartımı da elinden alırım. O parayı çocuklarımın yemesi gerekirken kumarda kaybeden adamı çam ağacını tepesine çıkarır ordan tepeüstü aşağı bırakırım.
İpleri hemen eline al canim bunun devamı da gelir bu kadarla kalmaz kaybınız.

Merhaba arkadaşlar dün akşam birbirimize girdik anca bakma fırsatım oldu. Söylediklerinizde hepiniz çok haklısınız. Bir kaç konuya şöyle açıklık getireyim. Yorumlarda bahsedilen gibi kendinden çocuğundan kısan biri değilim hiçbir zaman öyle biri olmadım. Hafta içi çalıştığımız için hafta sonları genelde hep şehir dışında farklı illerde bulunurum gezmeyi severim. Allah’a şükür çocuğumdan hiçbirşey esirgemedim en iyilerini almaya en iyilerini yedirmeye çalıştım hep. Maaş kartımında şuana kadar eşimde olma sebebi araba kredimdi kendime bir araba almıştım kredi çabuk bitsin diye ödemelerini yüksek yaptım tüm maaşım araba taksitine gidiyordu çok şükür geçen ay bitti bu sebeple şimdi kartı ondan almak istiyorum. Ona üzülme sebebime gelirsek şuana kadar hiç ne yapıyoruz nasıl geçiniyoruz yetiyormu diye sorgulamadığım içindi. insan bu hale acaba benim isteklerim ve beklentilerim yüzünden mi bu hale geldik diye sorgulamadan edemiyor. Tabiki bu onu yaptığını haklı kılmıyor affedilmesi çok zor bir hata yaptı devamını getir mi bilemem ki yorumlarına göre getirir.

Dün akşam burda yaZan bir arkadaşın yorumundan sonra biraz tedavi yöntemlerini araştırıp ona söyledim tabiki kabul etmedi beklediğimde buydu. Ben sesimi yükseltmeye başlayınca artık yapacak birşey yok ben anladım hatamı dedi. Tabi inanmadım. Bağırdım çağırdım evden çıktı gitti bende kapıyı kilitleyip yattım. Annesine gitmiş annesi tartıştığımızı anlamış tabi beni aradı herşeyi anlattım. Annesi de göndermiş evden. Sen bunu yaparken çocuğunu düşündüm mü ki ben seni düşüneyim demiş. Eşim çıkmış evden nereye gitti bilmem umrumda da değil açıkcası. Yarın arabamı annemin üstüne aldıracağım o benim garantim olsun en azından. Az önce aradı açmadım bakalım gelecek mi ?

Merhaba arkadaşlar dün akşam birbirimize girdik anca bakma fırsatım oldu. Söylediklerinizde hepiniz çok haklısınız. Bir kaç konuya şöyle açıklık getireyim. Yorumlarda bahsedilen gibi kendinden çocuğundan kısan biri değilim hiçbir zaman öyle biri olmadım. Hafta içi çalıştığımız için hafta sonları genelde hep şehir dışında farklı illerde bulunurum gezmeyi severim. Allah’a şükür çocuğumdan hiçbirşey esirgemedim en iyilerini almaya en iyilerini yedirmeye çalıştım hep. Maaş kartımında şuana kadar eşimde olma sebebi araba kredimdi kendime bir araba almıştım kredi çabuk bitsin diye ödemelerini yüksek yaptım tüm maaşım araba taksitine gidiyordu çok şükür geçen ay bitti bu sebeple şimdi kartı ondan almak istiyorum. Ona üzülme sebebime gelirsek şuana kadar hiç ne yapıyoruz nasıl geçiniyoruz yetiyormu diye sorgulamadığım içindi. insan bu hale acaba benim isteklerim ve beklentilerim yüzünden mi bu hale geldik diye sorgulamadan edemiyor. Tabiki bu onu yaptığını haklı kılmıyor affedilmesi çok zor bir hata yaptı devamını getir mi bilemem ki yorumlarına göre getirir.

Dün akşam burda yaZan bir arkadaşın yorumundan sonra biraz tedavi yöntemlerini araştırıp ona söyledim tabiki kabul etmedi beklediğimde buydu. Ben sesimi yükseltmeye başlayınca artık yapacak birşey yok ben anladım hatamı dedi. Tabi inanmadım. Bağırdım çağırdım evden çıktı gitti bende kapıyı kilitleyip yattım. Annesine gitmiş annesi tartıştığımızı anlamış tabi beni aradı herşeyi anlattım. Annesi de göndermiş evden. Sen bunu yaparken çocuğunu düşündüm mü ki ben seni düşüneyim demiş. Eşim çıkmış evden nereye gitti bilmem umrumda da değil açıkcası. Yarın arabamı annemin üstüne aldıracağım o benim garantim olsun en azından. Az önce aradı açmadım bakalım gelecek mi ?
Çok mantıklı kesinlikle arabayı annenizin ya da babanızın üstüne yapın mantıcınızı dinlemek zorundasınız

Kv'nizi takdir ettim,helal olsun kadına,hiç yüz vermemiş.
Size de büyük geçmiş olsun.
Bence siz diretirseniz,kv'niz de size olan desteğini sürdürürse eşiniz tedaviye ikna olabilir.

Merhaba arkadaşlar
Eşimle sorunsuz bir evliliğimiz var. 6 yıllık evliliğimizde birbirimizi kırmamaya birbirimizi mutlu etmeyen özen gösterdik. İşlerimizde iyi olduğundan maddi açıdan hiç sıkıntı çekmedik çok şükür.
Eşim 4 ay önce 10 arkadaşı ile birlikte işten çıkarıldı. Çok üzüldü hep destek oldum takmamasını söyledim birşekilde iyi bir iş bulana kadar idare ederiz dedim. Elimizde takılarımız var bankada paramız var gerekirse ordan kullanırız dedim. Kendisi ısrarlar bana kendimden ve çocuğumdan kısmam gerektiğini yoksa çok üzüleceğini söyledi. Kartlar krediler kira derken bu ay sıkıştık bankadan para çekmesini istediğimi söyledim olur dedi erteledi acaba çekmek istemiyor mu diye düşündüm takı bozalım dedim olur dedi erteledi. İşten çıkarılan bir arkadaşı ile mesajlarını okudum tüm parayı ve takıları bozdurup iddada kaybetmiş. Beynimden vurulmuşa döndüm konuştum ona sordum yok öyle birşey diyor nerede ozaman diyorum yok diyor borç verdim alamadım diyor.sabaha kadar uyumuyor yemiyor içmiyor çok üzülüyorum. Şuana kadar aramızda hiç para muhabbeti olmadı şuan bana para muhabbeti yapıyorsun neyin eksik diyor çok üzüldü hayasızında farkında ama artık çok geç . Allah’a şükür eksiğim yok ama yıllarca olan birikim de yok. Geçen ay maaşım yattı tüm parayı çekmiş yine para ortada yok. Kartım onda şuana kadar ben hiç para mevzularına karışmadım hep o hallederdi herşeyi,fazlası ile harçlık verirdi banada. Ona sürekli para muhabbeti yapıp kırmak istemiyorum bir şekilde kırmadan kartımı alıp evi benim geçindirmem gerekiyor yetmeyeceğini de biliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var.
Tek suçlu sensin. Kartını niye veriyorsun. Ayrıca kırmadan nasıl halledeyim derken o senin emeğini yiyip bitiriyor farkında mısın? Kim kimi kırmamalı sence

Back
X