iddaa yüzünden nişan attım

Sikma canini hersey olacagina varir. Sen yat kalk nisanliyken bütün bunlari gördügüne dua et. Evlendikten sonrasini düsünmek bile istemiyorum. Sen kendini üzme sonucta senin kaybedecegin bir sey yok kendisi düsün o kadar borcu nasil ödeyecegini. Allahim hakkinda her seyin hayirlisini versin. Üzülme kendine edersin...

Kumarbaz. Def et. Hayat boyu o ağlar oynar sen kumar borcu ödersin. Gençlik nereye gitti kumar borcu ödemeye gitti.

Canım daha 2 gün önce actin aynı konuyu niye konu tekrarı yapıyorsun oraya yazsaydın mesaj aktif olurdu konu tekrar

Canım sen en doğru kararı verdin. Madde bağımlıları bile vazgeçiyor da kumar bağımlıları vazgeçmiyor. Ailen de ne bileyim yapma etme derken bildiğin yangına atacaklarmış seni git bi sadaka ver şükür namazı falan kıl

Hemen bir pasta, kek üzerine bir mum yakın
Onsuz hayatınızın ilk gününü kutlayın. Neler çekecektiniz, iyi ki ortaya çıkmış. Bebeğine mama alamayıp kumar oynadını duysanız ne yapardınız? Bir damla göz yaşı dökmeyin.

Yapman gerekeni yapmışsın anilarda yalanmış öyle düşün adam kumar oynuyor yarın bir gün eşyayı da satar çalıştığı yerde hırsızlık bile yapabilir borç yüzünden herkesin yolu açık olsun.senin de verilmiş sadakan varmış

Bende nişanlıydım resmi nikahı yapmıstık tayın için ...19 milyar borcu olduğunu öğrendim.cok agladı pişmanım dedi eskiden kalma borcuyms.söylemedgine öncesinden cok kızdım ayrılmayı düsündüm ama .söyleyemedim dedi.ikimizde memuruz.arabamı satmıstım ben daha önce .onun ucundann verdim.her ay 4e yakın para gönderdi bana ama ortak paramızdı neticede.birdaha oynamadı yemın etti.ama sizin. Ki hala oynuyormus.ayrılmakla dogru karar vermişsiniz.aileler girmiş araya.biz kendi aramızda kapattık durumu

Ağlama dua et. Dua et ki evlendikten sonra ogrenmemissin. Sadaka ver fakirlere. Ağla salya sümük. Biraz zaman geçsin toplarsin kendini

daha öncede böyle bir konu vardı oraya da yazmıştım , düzelmez bu adam , daha da batar. bağımlılık bu o yüzen kurtulduğun için sevin. Allah sana gerçek yüzünü göstermiş , hayatına daha düzgün birisi girer kendini yıpratma.

Çok şükür verilmis sadakan varmis evlenip çoluk çocuktan sonra böyle olduğunu ogrenseydin o zaman gerçekten dünyan yıkılmış olacaktı.huylu huyundan vaz g3cmez sen ondan vazgeç

Zararin neresinden dönersen kârdir.Sen babani dinleyip düstü diyip tekme atmamissin.Ama kumar bu belki bu defa kaybimi cikaririm demis.Ne yazik ki bu defalar bitmez.Gecip gidene uzulmeyi birak yarinlarini dusun.Zaten kaldiramazdin belli altinda kalirdin ogrendigine sevin evlenmeden

Babanız haksız. İleride çoluğunun çocuğunun rızkını da yer bu adam. Böyle adamlardan ne köy olur ne de kasaba. Bas tekmeyi.

Baban seni yanlis yonlendirmis. Adam kumar oynuyor, baban da dusene bir tekmede biz vurmayalim diylr. Kumar bir aliskanliktir, adi iddia da olsa. Umarim geri donmezsin.

Kurtulmuşsun işte erken görmüşsün yüzünü.
Iyi ki evlenmemişsiniz.
Zararın yine de daha az.

Boşuna üzülüyorsunuz
Ciddiyim verilmiş sadakanız varmış.
Allah sizi seviyormuş
Bence siz bi hayır yapın.

Ya evliyken yapsaydı da evinize icra haciz gelseydi? Çocuklarınla ortada kalsaydın? Bu kumar, bu bir hastalık. Sadaka falan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…