iddaa yüzünden nişan attım

Kumar borcu olan adam karısını da satar para için dikkat edin olur da affederseniz bilginiz olsun

Ya her şeyi neden bu kadar dramatize ediyorsunuz şaşkınlıkla izliyorum gerçekten. Çiçeğe bakıp ağlamak falan... Olmamış ayrılmışsınız. Gerçekten bu kadar drama gerek var mı? Durun bir düşünün. Ha bir de adam halinden memnun zaten anlaşamıyorduk diye kılıf da uydurmuş. Bence ikinci kez durun düşünün.

Doğru olanı yapmışsın şükret ki erken farkettin durumu..evlenseydin Çok yıpranacak çok pişman olacaktın.Simdi canın yanıyor, zor geliyor ama sabret, sakın inanma aglamasina göz yaşına..senin kıymetini bilememiş.
Benim babam da oynardı halâ oynar. Senelerdir kaç kredi borcunu ödedik saymakla bitmez, geçen gittiğimde cebinde yine oynadığı iddianın kağıdını buldum.Torunu olacak ben utanıyorum o utanmıyor.Ailene de kendine de lâyık görme böyle bir insanı, bak o kadar kişiyiz herkes tecrübesiyle yazıyordur, hakikaten sevin bu durumu erken gördüğüne.

Verilmiş sadakan varmış. Hemen bir hayir işleri yap imkanına göre. Yol yakınken dönmüşsün daha ne istiyorsun?

Bu konu sanki geçen günlerde açılmıştı.

Her neyse. Ben babana şaşırıyorum. Nasıl bi tekme de sen atma dedi? Yani aklı selim bir insan kızını böyle bir adama vermez. Onun haricinde üzülme diyemem tabi ki uzuluyodunsur.ama olmaması dışarıdan bakınca daha iyi. Senin çabanla da memur olsa bi önemi yok artık. Bu defteri kapat.

Sana sadece sunu soyleyecegim iddia oynadigini bile bile evlenen arkadasim tovbeler yeminler eden sevgilisine inanip evlendi. En son 1 ay once kizin gizliden bielziklerini evden calip bak alip demiyorum calmis ve iddada kaybetmism gecen gunde kizin alyans ve tektasini satmis. Bunlar serefsiz oluyorlar soyleyecegim net bu kadar. Simdi sen bilirsin artik.aglarmisin sadakami verirsin sen bikirsin.arkadasim dava aciyor

Sakın ha. Eski sevgilimin babasının kumar bağımlılığı vardı, adam eşini kaybetti bu bağımlılık yüzünden hala akıllanmadı (yani ben en son gördüğümde akıllanmamıştı şimdi nasıldır bilemem)

Bak canım sakın ama sakın gerı barısma. Hayatını yakarsın. Bnm kocada madde bagımlısı. Bnde senın gıbı nişanı atıyodum kalktı kendı şehrınden geldı benım oldugum şehırde hastane ye yattı. Biz evlendik cocugumuz oldu cocugum 1 yasına basmaya bı ıkı ay kala kalkto yıne basladı ben bosanma davası actım ama actıgımla kaldim buyükleri koydu araya evıme getırdı yemınler etti. Bunların yemıni or. Sopunun tövbesı gibi. Aılem de araya gırdı bu pesıni bırakmaz evıne dön dedı. Barıstık. Bıraz daha gectı yine basladı. Suan kullanmıyor ama bu demek degılkı bidaha kullanmıcak. Bak bunu unutma bu bir bagımlılık o seylere bagımlı oldugı gibi bızede bagımlı oluyorlar. Asla bırakmıyorlar asla. Ben bunu anladım dünyanın öbür ucuna gıtsem yıne bırakmıcak ya bana zarar verıcek enısonu ya kendıne. Ben bu yasananları asla unutmadım şuan onunla yanyanayım ama sadece ınsan olarak sevıyorum aşk falan kalmadı. Gün geldi ölsün diye dualar ettıgımı bilirim. Allah aşkına yakma hayatını ben yaptım sen yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…