- 6 Mayıs 2016
- 9.186
- 9.089
- 198
Benim eşim 34 yaşında baba oldu, bende 30 yaşımda hamile kaldım 31'ime yakın doğum yaptım. Eşim çocuğuyla çocuk gibi oynar eğlenir. Kendisinin yaş konusunda bi takıntısı olmadı hiç. Bizde ilk 14 ay çocuk istememiştik ama sonradan sadece ben takıntı yaptım yaşı.
Hazır değilsen düşünme bence yaşında genç.
Gerekli kontrollerini istersen tedbiren yaptırabilirsin. Mantıken bakacak olursak 45 ile 50 yaş arasında öyle abartılı bi fark yok zaten ikisi de orta yaş nihayetinde...
Çocuk olunca hayat hep çocuğa göre şekilleniyor bi plan yapsan mesela o gün çocuğun hastalanıp planın suya düşebiliyor
Nasipte varsa istemesende olur zaten çokda hesap yapmamak lazım hayırlı zamanda gelir inşallah
Hazır değilsen düşünme bence yaşında genç.
Gerekli kontrollerini istersen tedbiren yaptırabilirsin. Mantıken bakacak olursak 45 ile 50 yaş arasında öyle abartılı bi fark yok zaten ikisi de orta yaş nihayetinde...
Çocuk olunca hayat hep çocuğa göre şekilleniyor bi plan yapsan mesela o gün çocuğun hastalanıp planın suya düşebiliyor
Nasipte varsa istemesende olur zaten çokda hesap yapmamak lazım hayırlı zamanda gelir inşallah