İdeal kadın nasıl olmalı?

cnvr

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
305
8
Erkeklerin gözüyle 'ideal kadın'ın özellikleri bir listede toplandı.
Bu listeye göre ideal bir kadının okuma alışkanlığı olmalı. Erkekler gazetelerin sadece ilk ve son sayfalarını okuyan ve gündemi takip etmeyen kadınları sohbet arkadaşı olarak görmüyorlar.
Telefonla gerektiği kadar konuşmalı. Kadınların telefon konuşmalarını saatlerce uzatmaları erkeklerin sinirlerini bozuyor.
Ağır makyaj yapmaktan, aşırı parfüm ve çok çarpıcı ojeler kullanmaktan kaçınmalı. Böyle görünen kadınlar daha çok ilgi çekse de erkeklerin tercihi doğal ve masum güzellikten yana oluyor.
Televizyon dizilerine bağımlı olmamalı. Yaşamını bu dizilere göre programlayan ve bu saatlerde dünyadan kopan kadınları anlayamayan erkekler, doğal olarak onlardan uzaklaşıyorlar.
Lüks tutkunu olmamalı, alışveriş sırasında da mantığını koruyabilmeli. Taksit imkanı var diye eve gereksiz eşyalarla dolu paketler taşımamalı.
Alkol ve sigaradan uzak durmalı. Beğendikleri kadınları aynı zamanda birer anne adayı olarak gören erkekler kötü alışkanlıkları olan kadınlardan içgüdüsel olarak uzaklaşabiliyorlar.
Formuna dikkat etmeli. Ama her yemeğe ‘diyetteyim’ diye başlamamalı. Çünkü bu erkekleri en çok sıkan kelimelerden biri…
Evi ya da odasını oyuncaklarla doldurmamalı. Sadece görüntüsü güzel diye evi hiçbir işe yaramayan eşya kalabalığına boğmamalı.
Türkçe’yi kötü kullanmamalı. Bol bol yani, filan, şey gibi kelimeler kullanan ve argo konuşan kadınlar yerine etkili ve tane tane bir konuşma her zaman daha çekici geliyor.
Sadece kızlarla değil erkeklerle de arkadaş olabilen kadınlar, erkeklere daha çekici geliyor. Böyle kadınlarla daha kolay ve iyi iletişim kurabiliyorlar.
Çocuk taklidi yaparken itici olmamalı. Kadınların şirin olmak adına yaptıkları küçük çocuk taklitleri yerinde ve dozunda olmadığında erkeklerde ters tepki yaratabiliyor
Kıskanç olmamalı. Sevgilisini sürekli sorgulayan ve takip eden kadınlar, kendilerine güvenmedikleri mesajını vererek çekiciliklerini kaybedebilirler.
Erkeğin her şeyiyle ilgilenmemeli. Bazen annesinden daha ileriye geçerek, erkeğin her işiyle ilgilenen kadınlar, aradaki büyünün bozulmasına ve erkeğin kaçmasına neden oluyorlar.
İç dünyasında huzurlu olabilmeli. Geçmişte yaşadığı psikolojik sorunları ve ailesel problemleri çözümleyememiş kadınların, erkeklerin gelecek planlarına girmeleri zorlaşıyor.
Kendi ayakları üzerinde durabilmeli. Hiçbir işlerini bir erkeğin yardımı olmadan yapamayacağını düşünen kadınlar, erkeklerde önceleri bir koruma duygusu yaratsa da bir süre sonra bu duygu sıkılmaya dönüşüyor.
 
inan bu yazıyı okurken ruhum daraldı:KK43:
aslında bunların hepsine verecek cvp var hemde en okkalısından ama şu an yazacak takatim yok gerçi okuyan tüm bayanlar aynı cvpları içlerinden tekrarlayacaklardır. ya bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar ???
 
böyle ideal kadına bizimkiler gibi odunlar da çok yaraşır ha:Roflol:
 
ideal erkek:
gazeteye burnunu sokup orda kalan
eşi aradığında lütfedip konuşmayan ve dinlemeyen
eşinde doğallık başka kadınlarda çarpıcılık arayan
kurtlar vadisinde yaşayan
her defasında kullanmayacağı tamir aletlerinin ya da eşofmanların bir değişiğini alan
alkol ve sigara mı ?( ona da mı karıştınız )
form mu? göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer
Türkçe mi? argo mu? hadi beeeaaa...
kıskançlık mı? seven kıskanır.
:tomato:
 
bizim odunlar nekadar dürüst olucak sanki yine kayar onların gözleri dışarı valla hemen hemen hepsini denedim içinde olmadıktansa neyapsan boş isterse ayaklarına köle ol onuda yapmam zaten daha okadar küçülmedikdimi kızlar:teytey:
 
............................................
 
Son düzenleme:
ideal kadın olabilmek için dozunda çocuk takliti yapma kısmının dışında ben ideal sayılabilirim.Çünkü asla çocuk taklidi yapmadım hayatım boyunca..
 
Erkekler için ideal kadın mı???
Dünyayı kurtaran adamın oğlu filminde bir adam, dünyadaki eşi ile konuşuyor...Kdıncağız ne yağtığını nerede olduğunu soruyor...Adamın cevabı çok manidar:
''Marslı bir karıyı dost tuutum, ağzı var dili yok, üstelik dört de memesi var''
Bir Türk erkeği için ideal kadının tarifi herhalde bu...:eek:klava:
 
ya olalım olaımda. karşıdaki adam bir süre sonra bundanda sıkılıyor. ne yapalım bilmiyomki sürekli değiş. birde kıymet bilseler. insan nasıl davranacığını ne yapacağını bilmiyo. aynen karşılık alsak daha neee bizde istemezmiyiz onların mutlu olmasını
 
kendine güvenmeli
kendi hayatını yaşamalı
kendine dikkat etmeli

ki

iki kişinin de kendine ait alanı olsun kimse sıkılmasın mutlu mesut yaşasınlar
(ortak alanlar da olacak tabi hatta dediğim gibi yaparsanız ortak alanların tadı daha bi başka güzel olacak)

erkek diyecek ki:

vay be kadına bak işte sağlam kendi ayakları üzerinde durabilen beni sıkmayan ve de sıkılmayan hayat dolu şıkır şıkır fıkır fıkır kadın

neden o kadına baktın neden bunu yaptın neden niçin sorularından uzak...ohh diyecek :lepi:
 
en basitinden

bi erkek sizi sıkarsa devamlı kıskançlık yaparsa neden ona baktın niye buraya gittin derse neden bunu giydin derse devamlı.. nasıl inanılmaz katlanılmaz sıkıcı olabiliyorsa..

bir de erkekleri düşünün onlar daha bi özgür ruhlu doğuyorlar ya da çevresel faktörlerle özgür yetiştiriliyorlar sonradan özgür oluyorlar.. bir de onların halini düşünün.

hiç olmazsa biz anne baba agbi ekseninde devamlı bi kontrol mekanizmasında büyüdük, onlar hiç kontrol edilmiyorlardı, sonra anaaaaa bi kadın girdi hayatlarına her şeyi kontrol etmeye çalışıyor,, erkek olmadığım halde bi anda soğudum bak o sıkan kadınlardan
 
sanırsam ben ideal kadınım ama ne yazıkki bunu farkeden yok...oyüzden bi işe yaramıyo ideallik....
 
sanırsam ben ideal kadınım ama ne yazıkki bunu farkeden yok...oyüzden bi işe yaramıyo ideallik....

o kıymetinizi bilemeyenin ayıbı, ya da farkında deli gibi ama çaktırmak istemiyor, şımarmasın aman ona çok değer verdiğimi anlamasın korkusuyla sanki fark etmiyormuş gibi davranıyor.. :1closedeyes:
 
her erkeğin kendi aklında oluşturdugu farklı bir ideal kadın tipi vardır.kestirmesi zor o yuzden.en iyisi karışınızdakını ıyıce tanıyıp onun ıdeal kadını olmak Şeniz
 
X