İdeal Kiloma Ulaşana Kadar Devam... Diyet Günlüğüm...

Sabah bir kase gevrek
2 saat sonra 30 dk gölge boksu
Öğlen =3 yemek kaşığı yağsız tuzsuz bulgur pilavı , kücük bir ücgen yumurtalı ıspanak birtane salatalık tursusu, bir tane cok kücük salata , bir kase yoğurt :)))
Aksamda tekrar bir kase gevrek yiyeceğimm :))

Canim golge boksu nedir :)

Bir de tursu yeme su tutuyor vucutta odem yapiyor. Diyette onerilmiyor.
Canım cekti yedim canm yoksa cok yemem :) benimki diyettencok sağlıklı beslenme :) gölge boksu bildiğin gölgelerle boks yapıyorsun billy blanksın videoşarı cok izle ve cok iyi :) bana göre alanında en iyisi :) kesinlikle tabsiye ediyorum hem cok zevkli hemde cok yararlı :) en cok kcal yaktıran spor victoria secret mankenleri bile gölge boksuyla formlarını koruyor :)

Ara 1:

4 tane burcak biskuvi

Oglen:

5 kasik borulce yemegi
2 dilim ekmek
4 tane kofte

Ara 2:

2 tane kuru incir
4 tane findik
10-12 tane antep fistigi

azimle devam edebilmen çok güzel umarım azmini kaybetmezsin.. ben de 26sında diyete başladım ve buraya yeni konu açtım.. KK sayesinde ben de azmimi kaybetmeden kilo verebileceğim umarım :)) Birbirimize destek olmaya devam :))

Gunaydin gunluk :)

Kahvaltim:

2 haslanmis yumurta
1 kucuk fincan tek sekerli nescafe
1 dilim ekmek
Azicik nutella

Bu sabah:

2 haslanmis yumurta

Oglen:

1 gozleme

Dunden beri kuru nane yiyorum inanilmaz istah kesiyor. Devam edicem naneye.

Bu sabah:

2 haslanmis yumurta

Oglen:

1 gozleme

Dunden beri kuru nane yiyorum inanilmaz istah kesiyor. Devam edicem naneye.

süpermiş nane durumu :) ama kuru naneden pek hoşlanmam ben beşi bir yerde çayı bende işe yarıyordu daha önce çok denedim iştahımı çok güzel kesiyordu.. Özellikle sade kekik çayı bile inanılmaz işe yarıyor...

Canım tadını bile almıyorsun.
Bir tutam naneyi ağzına al ağzında ıslansın iç üstüne suyu gitsin.
Ben öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…