İdeal Kiloma Ulaşana Kadar Devam... Diyet Günlüğüm...

Canim ben aralardaki ufak kacamaklara normal gozuyle bakiyorum. İnsanin o kadar acliktan sonra illaki cani cekiyor. Onemli olan sonrasinda kaldigin yerden devam edebilmek. Zayif gunleri dusundukce bogazima daha da hakim oluyorum ben.

Bu arada istah kesmek icin naneyi mutlaka dene. Canin hicbisey istemiyor ve yediklerini de zorla yiyorsun inan.

Yeşil kahvem bitince naneyi de denerim :))

Ogle yemegim:

6 adet form kepekli biskuvi

Ana ogun icin az oldu ama okuldayim fast fiod yemek istemedim.

Naneden dokayi da ac hissetmuyorum zaten :)

Pirinc pilavi canim. Ben bulgur sevmedigimden kalori acisindan bi fikrim yok. Diyetisyen listelerinde bile 4 kasiga kadar pilav goruyorum ki benimki 2 kasik canim. Bence abartmadan hersey yenebilir

Ben pilava dayanabiliyorum ama makarnaya hiç dayanamıyorum yaaa ( Sence ne kadar yemeliyim yemekte makarna ? Hiç pilav yemesem de olur yani ama makarnasız olmuyo moralim bozuluyo yiyemedikçe :)))

Kahvaltim:

2 haslanmis yumurta
Ceyrek ekmekten sucuklu kasarli tost

Simdiden 1 lt suyumu ictim :)
ben de sabahtan 1 litrelik şişemi dolduruyorum bugün 2 sefer bunu içicem diyorum ama 1 şişenin %75 ini içiyorum sabahtan gün boyu bidaha içemiyorum (

Bu sabah itibari ile kilom 95.5 :)
Mutlu oldum :)

Ay çook sevindim bende bugün tartıta 82 leri gördüm içime bi şevk geldi müzik falan açıp oynuyorum deminden beri mutluluktan :)))

Canim makarna yersen bile tabagina yemek kasigi ile koy tabi tepeleme olmasin :) ve 4 kasigi gecme.

Bu arada su icmeden kilo verilmiyor canim mutlaka en az 1.5 litre icmeye calis.

Kilo verdikce daha mitive olucaz :)

evet yiyemedikçe insan strese giriyor ama tartıda sonucu görünce de mutlu oluyooor :)

Öğlen:

Çeyrek ekmekten daha küçük ekmekle ton balıklı sandviç
Marul ve taze soğandan bol salata

Gunaydin gunluk.
Bugun uzerimde bir kirgiblik var bogaz agrisi ile uyandim.

Kahvaltim:

2 haslanmis yumurta
1 kutu Activia kahvalti yogurdu kuru uzum ve tahilli

Gunaydin gunluk.
Bugun uzerimde bir kirgiblik var bogaz agrisi ile uyandim.

Kahvaltim:

2 haslanmis yumurta
1 kutu Activia kahvalti yogurdu kuru uzum ve tahilli

ay canım bugün ben de boğaz ağrısıyla uyandım ama kendim ettim kendim buldum buz gibi komposto içmiştim dün öğlen akşam üstü de buz gibi meyve suyu içtim hemen etkisini gösterdi... Çok hassas bi bünyem var...

Öğlen:

2 tane kaşarlı poğaça

Sabaha göre çok daha kötüyüm ateşim çıktı kafamı kaldıramıyorum
O yüzden öğlen böyle oldu. Canım yemekle uğraşmak istemedi yatıp uyumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…