İdeal Kiloma Ulaşana Kadar Devam... Diyet Günlüğüm...

Sabah 7 otlu cay.1 yumurta.5 zeytin.bir dilim ekmek.iki havuc rendesi ama bugun kesin bozarim.oglumun anaokulu bugun yokmus ufakla kavga ediyolar.ben sIkIlinca yiyorum. Insallah bozmam

Bu saat oldu diyeti bozmadim aferin banaa.simdi oglen yemegi olarak bir avuc findik.dort ceviz ve kerevizli yogurt salatasi vedim.niye kimse yok buralarda anlamadimm

Canim merhaba oncelikle gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederim. Topicime hosgeldin. Genelde ben de burda kendi kendime yaziyorum pek kimse ugramiyor. Ben de rahatsiz oldugum icin birkac gundur yazamadim. Bugun biraz daha iyiyim.

Sabah yediklerim:

Birkac dilim sucuk
2 dilim ekmek
1 fincan kahve

evet biberiye cayı pek içmedim ben onu bir araştırmam lazım.. aslında bir ara aktara gitsem iyi olacak.. geçen bir sürü bitki attım, son kullanma tarihleri geçmiştir diye ya üzüldüm biberiye de vardı içinde onların..

Merhaba kizlar bugun biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama halen diyete donebilmis degilim tam anlamiyla cunku su icemiyorum

Agzimda surekli aci igrenc bi tat var ilaclardan olsa gerek ve bunu bastirmak icin surekli yudum yudum portakal suyu iciyorum.

Bu arada dun aksam esim iki tane lahmacun aldi bana. Ben zaten diyetten once de iki tane yiyemiyordum. Tas catlasin 1.5 tane yerdim ve siserdim. Ama dun farkettim ki midem kuculmus ve cok mutlu oldum. Bi lahmacunun yarisini yiyebildim ve doydum. Esimin israri uzerine diger yarisini da zorla yedim hatta son lokmasini zor yuttum. Butun gece cok rahatsiz etti beni...

Neyse uzatmayayim dedigim gibi hala diyete donebilmis degilim.

Bu sabah:

1 kruvasan
1 bardak portakal suyu

Kizlar daha yerken pisman oldum ama diyet gitmisken yiyim dedim acikcasi :) Burger King'in en sevdigim menusunu yedim.

Bugun de boyle gecsin de yarin daha iyi hissedecegim icin artik tekrar diyetime donerim.

Günaydın kızlar...

Dün akşam biraz yağsız kavrulmuş et ve birkaç çatal pilav yedim.
Yemekten sonra 1 küçük kase supangle yedim.

Bugün artık kaldığım yerden diyete devam edicem.

Sabah:

2 dilim beyaz ekmek
Kavrulmuş ev salçası
Birkaç zeytin
Portakal suyu

tatlım öncelikle geçmiş olsun, iyileştiysen kaldığın yerden tam gaz devam

dünü unutalım bugüne bakalım, bugün yediklerini biraz kısarak dünü de dengelersin..

akşama bende tam menümü yazıcam, şimdilik sadece kahvaltı edebildim..

bu saatlerde acıkmaya başlıyorum tabiki

Selam canım. Dünü düşünmüyorum boşverdim hastalığa verdim :)
Akşama da sadece meyve yiyim diyorum ama bakalım.
Belki bir kepçe tarhana çorbası da içerim içimi ısıtsın.

Aksam:

Firinda hamsi (Alta sogan dilimleri ustune de domates dilimleri dizicem biraz limon sıkıp firinlicam)
Salata
Meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…