İdeal Kiloma Ulaşana Kadar Devam... Diyet Günlüğüm...

11.12.2013

Aksam:

1 kocaman tabak patatesli salata az zeytinyagli
Yarim yesil elma
Yarim portakal
Yarim kucuk trabzon hurmasi

12.12.2013

Aksam:

Karnibahar, patates, havuc ve bezelyeden az yagli yemek yaptim. Ondan susuz yicem.
Patatesli salata
Yarim yesil elma
Yarim portakal
Yarim trabzon hurmasi

Cok guzel ve istikrarla devam ediyorsun kac kilo gitti ben p.ertesi tartildim 1.700gr gitti bakalim yarin son durum ne olacak basarilar

Canım şuana kadar 4.2 kg gitti.
Ama tartım bozuldu iade ettik. Ellerinde aynısı olmadığından yenisini veremediler.
İnşallah yakın zamanda ararlar.
ben de merak ediyorum son durumun ne olduğunu.

13.12.2013

Oglen:

5 tane kepekli form biskuvi
5 kasik kuru fasulye
1 kucuk kase asure (babaannem benim icin yapmis yemesem kizardi)

14.12.2013

Aksam:

4 kasik kuru fasulye
Yagsiz et kavurma

Sabahtan beri agri kwsici ile ayaktayim. Digru durust su icmedim. Yarim litre bile...

Dun:

Oglene dogru yarim simit

Aksam da azicik sulu kofte

Bugun:

Sabah yarim simit

Cok siddetli idrar yolu enfeksiyonum varmis yataktan kalkamiyorum kalktigim an bas donmesi ile titremeye basliyorum.

2 haftada 4 kilo verdim. şu an 75 geliyorum Fakat kilo çizelgesini nasıl ayarlıycam bilemiyorum.Nasıl gösterecekki o.

Herkese selamlarrrr.oncelikle cok gecmis olsun Allah sifalar versin arkadasim.ben birkac yere katildim ama orda duzenli kimse girmedigi icin yazmak bosuna gibi geldi.simdi burdayim biraz okudum yazdiklarinizi Insallah bende yediklerimi yazip burdan kendimi kontrol ederim.sabah tartildim 76.400 ciktim.68 ilk hedefim umarim basarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…