Bunu sevgilinizle konuşmanız gerekiyor. Ailenizin görüşü hiç ama hiç önemli değil bence. Önemli olan sizin ve sevgilinizin isteği. Eğer kararı size bırakıyorsa ne zaman istiyorsanız o zaman evlenin. Biyolojik saat falan fasa fiso.Merhaba kızlar. Biliyorum bir sürü insanın derdi var benim de özel hayatımda, ailemde bir sürü dertlerim oldu hala da var. O yüzden biraz da bu sorum.
Ben önümüzdeki ay atanıyorum. Doktorum. Bu zamana kadar biraz tartışmalı genel olarak huzursuz bir ailede büyüdüm. Hani şunum eksikti diyemem ama her şeyi de isteyemedim. Sonra okul başladı tıpı 2.senemde kazandım 1 sene de uzattım derken 26.5 yaşındayım.
Hayatımda biri var. Ailem seneye evlen diyor. Ama ben şu yaşıma kadar ders çalışmaktan dolayı hiçbir şey yaşayamadım. Seneye de evlenirsem ne okuduğumun keyfini sürebilirim ne de hayatı görebilirim gibi geliyor.
Burada yaşı 30un üstünde olan hanımlar var. Amacım evlenmemiş ya da hayatına kimse girmemiş insanları tetiklemek değil öyle anlayan olursa hakkını helal etsin. Ama 29 yaşında evlensem çok mu geç? Biyolojik saat falan hocalarımız hep erken evlenin kafasında ama hayat bence çok farklı.
Siz benim yerimde olsanız napardınız? 2 sene de olsa bekar gezmek istiyorum ama yaşım mı geçmiş olur? (Ha demeye çocuk olmayabilir. 30dan sonra annelik nasıl olur?)
Kadın doğum hocalarımızGez toz paranı ye, dünya gör. Gençsin, paran da olacak ben olsam ennn güzel kıyafetleri ceker Bodruma vınlarım29 neden geç olsun, doktorlar zaten 30 yaş üstü evleniyor . Hoca dediğin kim ünv profesörü mü, bu denli eğitimli insanlar bu kadar kezban olabilir mi
Aynen öyle. Ne kadar eşimi sevsem de arkadaşlarımın çoğu bekar olduğu için ve sürekli gezip eğlendikleri için biraz da sosyal medyanın etkisiyle imreniyorum onlara. Evlilik ve çocuk insanın elini kolunu çok fazla bağlıyor.32 de evlendim erken evlenmişim hoş 42 de de evlensem aynı düşünürdüm kısacası evlilik her zaman erken en iyi evlilik olmayan evliliktir
28 yaşımda evlendim. 33 yaşında hamileyim. Sadece doğal yollarla 30 yaşımda hamile kalmak isterdim. Bi üç sene önceki enerjim ile şimdiki bir değil gibi geliyor. Ama ne olursa olsun önce kendim gezip tozdum, sonra evlendim ve bu kez de eşimle gezip tozduk. 15 ülke gezdik birlikte. İyi ki de böyle yapmışız.Merhaba kızlar. Biliyorum bir sürü insanın derdi var benim de özel hayatımda, ailemde bir sürü dertlerim oldu hala da var. O yüzden biraz da bu sorum.
Ben önümüzdeki ay atanıyorum. Doktorum. Bu zamana kadar biraz tartışmalı genel olarak huzursuz bir ailede büyüdüm. Hani şunum eksikti diyemem ama her şeyi de isteyemedim. Sonra okul başladı tıpı 2.senemde kazandım 1 sene de uzattım derken 26.5 yaşındayım.
Hayatımda biri var. Ailem seneye evlen diyor. Ama ben şu yaşıma kadar ders çalışmaktan dolayı hiçbir şey yaşayamadım. Seneye de evlenirsem ne okuduğumun keyfini sürebilirim ne de hayatı görebilirim gibi geliyor.
Burada yaşı 30un üstünde olan hanımlar var. Amacım evlenmemiş ya da hayatına kimse girmemiş insanları tetiklemek değil öyle anlayan olursa hakkını helal etsin. Ama 29 yaşında evlensem çok mu geç? Biyolojik saat falan hocalarımız hep erken evlenin kafasında ama hayat bence çok farklı.
Siz benim yerimde olsanız napardınız? 2 sene de olsa bekar gezmek istiyorum ama yaşım mı geçmiş olur? (Ha demeye çocuk olmayabilir. 30dan sonra annelik nasıl olur?)
Kadın doğum hocalarımızyani hepsinde bir erken evlenin çocuğunuz olmaz, yok şöyle olabilir, risk şöyle artar falan filan. Bir yandan da ev huzursuz tam şu anda bile içeride bişeyler oluyor. Yani o kadar yaşayamadım. İlerde bişeylerden pişman olur muyum diye korkuyorum.
Aynen öyle. Ne kadar eşimi sevsem de arkadaşlarımın çoğu bekar olduğu için ve sürekli gezip eğlendikleri için biraz da sosyal medyanın etkisiyle imreniyorum onlara. Evlilik ve çocuk insanın elini kolunu çok fazla bağlıyor.
Fırsat oldukça geziliyor ama bekarlık gibi değil ki. Bazen tatil bile zehir oluyor çocuklarla. Allah eksikliklerini göstermesin ama şimdiki aklım olsaydı 33 de evlenir tek çocukta kalırdım.İmren tabi gezmek iyidir, sen de vınla.
Buz pateni yapıyorumOlursun tabi, ders ders ders sonra nöbet nöbet nöbet 1 gün eğlenemeden gidip evleneceksin , sonra da evde otur ev işi çamaşır bulaşık kabus gibiYani şöyle ki , doktorların çoğu senin gibi pek eğlenmeyi bilmiyorlar, zaman olmayınca çaba koymuyorlar. Hocalar da senin gibi, bolca ders çalıştığın bayık hayattan eve tıkıldıklara bayık hayata geçmişler eğlenmeyi bilmiyorlar. Tek fark var ki sen akıllı çıktın yaşamak istiyorsun madem yaşa kız arkadaşın varsa onlarla git, yoksa sevgilinle git mekan önerisi istersen Türkbükü Flamm Beach ve Felix Beache bir bak , bu yaz vınla 1 haftalığına tadına var gençsin, paran da var, ne yapıcaksın evde oturup... bu arada ben de PhDyim, doktorum yani ama kendimi hayattan soyutlamam asla. Var mı hobin, sevdiğin bir şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?