- 8 Mart 2019
- 7.483
- 36.317
- 548
- 39
Evlenenlerin de geç dank ettiği için kaçışı olmuyorBoşuna demiyorlar bibicim erken yaşta evlenin diye çünkü ileri yaşta insanın aklı başına geliyor
Aklı başında insan da evlenmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenenlerin de geç dank ettiği için kaçışı olmuyorBoşuna demiyorlar bibicim erken yaşta evlenin diye çünkü ileri yaşta insanın aklı başına geliyor
Aklı başında insan da evlenmiyor![]()
Sizin bizden daha çok mutlu olmaya hakkınız yok evleninEvlenenlerin de geç dank ettiği için kaçışı olmuyorneyse evlilik çok güzel bişey, cooookk
Ahahaha mesajı yazdıktan sonra aynı şeyi düşünmemSizin bizden daha çok mutlu olmaya hakkınız yok evlenin![]()
Cok ikna edicisiniz, hemen gidip evleniyorumAhahaha mesajı yazdıktan sonra aynı şeyi düşünmem. Herkes bu mutluluğu tatmalı, dünyanın en güzel şeyi evlilik
![]()
Bir önceki mesajında doğum kontrol hapı demişsin ya ben 2sene doğum kontrol hapıyla korundum. Ekim kasım gibi bıraktık. Aralıkta denemeye başladık martta hamile kaldığımı öğrendim ben mesela. Tam 32 yaşında da doğurdum.Kendi çevremde yaş grubu farketmeksizin kuzenim dışında zor hamile kalan kimseyi bilmiyorum bende. Yabancı bir arkadaşım 45 yaşında doğum yaptı, doğal yolla hamile kalmıştı oda
Evliliğe değecek mükemmel biri var ama yine de keşke dursa mıydım der miyim diye çekincem.Allah'ım çok kiZiyrm böyle anne babalara ve tıp okuyup belirli bir zeka parıltısı gösterip duygusal egemenlgni eline alamaynlara.
Neden geçsin yaşınız yumurta dondurun madem cocgnz olmaz diye korkuyrsnz.
Hayatınızı yaşayın ve gerçekten evliliğe değecek biri yoksa isterseniz 40 yaşında evlenin kime ne.
Yorumunuz için teşekkür ederim bu tarz yorumları görmek istiyordum açıkçası33 yaşımda oğlumu doğurdum. 37 yaşımda ve hamileyim şu an. Kendimi geç kalmış hissetmiyorum. Pişmanlığım çocuk öncesi yapamadıklarım hala :) 30dan önce üniversite okuyan çalışan kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan insanların doğum yapması kolay değil.
Evlenme yaşından ziyade evleneceğin kişinin doğru insan olduğundan emin olmalısın. Bu işler aceleye gelmez.
Evleneceğin insan zaten senin kafa dengin biriyse evlilik de tatlı gelir. Ama çocuk için acele etme.
Öyle biri olsa zaten cekinmzsnz demek ki değilEvliliğe değecek mükemmel biri var ama yine de keşke dursa mıydım der miyim diye çekincem.
Bu tamamen kiminle evlendiginize bağlı. Müstakbel eş adayınız gezmeyi seven,hayatı kaçırmayan biri ise bunları sizinle yapmaktan keyif alacaktır. Hem biyolojik yaşınız geçmeyecek (çocuk kaygısı çok normal) hem de yapmak istediklerinizi birlikte yapacaksınız.Merhaba kızlar. Biliyorum bir sürü insanın derdi var benim de özel hayatımda, ailemde bir sürü dertlerim oldu hala da var. O yüzden biraz da bu sorum.
Ben önümüzdeki ay atanıyorum. Doktorum. Bu zamana kadar biraz tartışmalı genel olarak huzursuz bir ailede büyüdüm. Hani şunum eksikti diyemem ama her şeyi de isteyemedim. Sonra okul başladı tıpı 2.senemde kazandım 1 sene de uzattım derken 26.5 yaşındayım.
Hayatımda biri var. Ailem seneye evlen diyor. Ama ben şu yaşıma kadar ders çalışmaktan dolayı hiçbir şey yaşayamadım. Seneye de evlenirsem ne okuduğumun keyfini sürebilirim ne de hayatı görebilirim gibi geliyor.
Burada yaşı 30un üstünde olan hanımlar var. Amacım evlenmemiş ya da hayatına kimse girmemiş insanları tetiklemek değil öyle anlayan olursa hakkını helal etsin. Ama 29 yaşında evlensem çok mu geç? Biyolojik saat falan hocalarımız hep erken evlenin kafasında ama hayat bence çok farklı.(soranlar olmuş kadın doğum hocaları)
Siz benim yerimde olsanız napardınız? 2 sene de olsa bekar gezmek istiyorum ama yaşım mı geçmiş olur? (Ha demeye çocuk olmayabilir. 30dan sonra annelik nasıl olur?)
Güzel bir ilişkin varsa bence de bekarlık daha güzel.ama ilişki kastediliyorsa o yalnızlık hissi hiç iyi olmuyor.bizim ülkede genelde ilişki kavramı yerine evlilik kullanıldığı için kavram kargaşası yaşanıyor.35 oldum, evlenmedim. Eksikligini hissetmiyorum ya da gec kaldigimi dusunmuyorum. Degmeyecek biriyle evlenmis olmaktansa hala bekar olmakta bir sakinca yok.
Sizin evlenmeyi dusundugunuz biri varmis. 20lerini 30larini doya doya yasayan biri olarak bence birkac sene okul sorumlulugu olmadan gezin tozun, istediğiniz her seyi yapin cunku mesleginiz zaten vakit alan bir meslek.
Ben erken evlendim. Benimki de sipariş üzerine gibi diyebilirim. Aileler de problemsiz tipler genel olarak. Sende de durum böyleyse evlen derim. Zaman geçtikte bişeylere alışma potansiyelimiz köreliyor gibi. Evlendikten sonra çok güzel zamanlar geçirdik eğer geç evlenmiş olsaydım çocuk için acele ederdim muhtemelen. Ev arkadaşı gibiydi ilk yıllar herhangi bir ekstra sorumluluğu yoktu. 30 dan sonra anne olmak elbette ki daha erken olmaya göre daha yorucu bunu doktor olarak sen de biliyorsun anlatmama gerek yok. Karşındakinden eminsen erteleyecek bişey göremiyorum herkes özgürce gez toz demiş doğru kişiyle evlenince evlilik bunlara engel olmuyor hatta tam tersi.Hayır sevgilimi çok seviyorum. Dua ettiğim şekilde Allah verdi sanki sipariş üzerineonunla bir ömür için evlenmek istiyorum ama çocuk da istiyorum. Sadece 30 ve sonrası anne olmak ne derece zor, daha mı yorar onu merak ediyorum.
Evliliğin vakti doğru insanı bulduğundan emin olduğun ve kendini hazır hissettiğin zamandır.Merhaba kızlar. Biliyorum bir sürü insanın derdi var benim de özel hayatımda, ailemde bir sürü dertlerim oldu hala da var. O yüzden biraz da bu sorum.
Ben önümüzdeki ay atanıyorum. Doktorum. Bu zamana kadar biraz tartışmalı genel olarak huzursuz bir ailede büyüdüm. Hani şunum eksikti diyemem ama her şeyi de isteyemedim. Sonra okul başladı tıpı 2.senemde kazandım 1 sene de uzattım derken 26.5 yaşındayım.
Hayatımda biri var. Ailem seneye evlen diyor. Ama ben şu yaşıma kadar ders çalışmaktan dolayı hiçbir şey yaşayamadım. Seneye de evlenirsem ne okuduğumun keyfini sürebilirim ne de hayatı görebilirim gibi geliyor.
Burada yaşı 30un üstünde olan hanımlar var. Amacım evlenmemiş ya da hayatına kimse girmemiş insanları tetiklemek değil öyle anlayan olursa hakkını helal etsin. Ama 29 yaşında evlensem çok mu geç? Biyolojik saat falan hocalarımız hep erken evlenin kafasında ama hayat bence çok farklı.(soranlar olmuş kadın doğum hocaları)
Siz benim yerimde olsanız napardınız? 2 sene de olsa bekar gezmek istiyorum ama yaşım mı geçmiş olur? (Ha demeye çocuk olmayabilir. 30dan sonra annelik nasıl olur?)
Valla bana kalsa evlenme :) hayat çocuk ve evlilik sorumluluğu için çok kısaMerhaba kızlar. Biliyorum bir sürü insanın derdi var benim de özel hayatımda, ailemde bir sürü dertlerim oldu hala da var. O yüzden biraz da bu sorum.