İdeal yaş

Ne asistanısınız? 26.5um uzadı etti yeni başladım bi korku aldı beni geç mi diye. Sevgilim var ciddiyiz de ama en azından 1-2 sene bekar olmak istiyorum. İlk tusta mı kazanmıştınız?
Buraya yazayım:) evet ilk tusta kazandım. 5 yıl önce evlendik o zaman asistandım, 2 yıl önce dahiliye uzmanı oldum. Kafamdaki düşünce hep asistanlık bitene kadar eşimle gezmek, eğlenmek uzman olduktan sonra çocuktu. Birazcık uğraştık ama oldu çok şükür. Asistanken yapsaydım şu anki gibi kimseye hesap vermeden, keyfime göre ücretsiz iznimi alıp anneliğin tadını çıkaramazdım. Bence acele etmemek lazım herşey hazır olunca ve doğru zamanda güzel.

Buraya yazayım:) evet ilk tusta kazandım. 5 yıl önce evlendik o zaman asistandım, 2 yıl önce dahiliye uzmanı oldum. Kafamdaki düşünce hep asistanlık bitene kadar eşimle gezmek, eğlenmek uzman olduktan sonra çocuktu. Birazcık uğraştık ama oldu çok şükür. Asistanken yapsaydım şu anki gibi kimseye hesap vermeden, keyfime göre ücretsiz iznimi alıp anneliğin tadını çıkaramazdım. Bence acele etmemek lazım herşey hazır olunca ve doğru zamanda güzel.
Çok teşekkür ederim bütün hayat hikayenizi döktürmüş oldum kusura bakmayın ya 🫠 🩷🩷

Merhaba kızlar. Biliyorum bir sürü insanın derdi var benim de özel hayatımda, ailemde bir sürü dertlerim oldu hala da var. O yüzden biraz da bu sorum.
Ben önümüzdeki ay atanıyorum. Doktorum. Bu zamana kadar biraz tartışmalı genel olarak huzursuz bir ailede büyüdüm. Hani şunum eksikti diyemem ama her şeyi de isteyemedim. Sonra okul başladı tıpı 2.senemde kazandım 1 sene de uzattım derken 26.5 yaşındayım.
Hayatımda biri var. Ailem seneye evlen diyor. Ama ben şu yaşıma kadar ders çalışmaktan dolayı hiçbir şey yaşayamadım. Seneye de evlenirsem ne okuduğumun keyfini sürebilirim ne de hayatı görebilirim gibi geliyor.
Burada yaşı 30un üstünde olan hanımlar var. Amacım evlenmemiş ya da hayatına kimse girmemiş insanları tetiklemek değil öyle anlayan olursa hakkını helal etsin. Ama 29 yaşında evlensem çok mu geç? Biyolojik saat falan hocalarımız hep erken evlenin kafasında ama hayat bence çok farklı.(soranlar olmuş kadın doğum hocaları)
Siz benim yerimde olsanız napardınız? 2 sene de olsa bekar gezmek istiyorum ama yaşım mı geçmiş olur? (Ha demeye çocuk olmayabilir. 30dan sonra annelik nasıl olur?)
27 yasımda evlendım. 33 yasımda cocugum oldu :)) o ara gezdım ama ben calısmıyordum ben keyıf yaptım :)) sen kac saat hastanede calısıp gelıp eve (kocan anlayıslı mı yemek yapacak mı bılınmez) hızmet edeceksın bunalacaksın daha gozunu acamadan cuvallar yuklenecek omzuna . gerek yok bence. hayatı yasamadan sorumluluk yuklenınce bunalmalar azıcık seyden bıkmalar kavgalar baslıyor olmuyor.. gecım olmuyor. paranı kazan bı tatıl yap ye ıc gez eglen.. :))

Back
X