İdrar koktugu nasil soylenir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim bir arkadaş vardı pat pat söylüyordu valla. Dişinizi fırçalayın ağzınız kokuyor diyordu. Hahaha. Ama
baya samimi bir ortamda çalışıyorduk. Yani kurumsal ve ciddi biyer olsa söyleyemezdi heralde.

Burda zamanında büyük olay çıkaran bir konu olmuştu.
Kızcağız yeni evliydi ve kocasının geceleri yatakta biberonla süt içtiğini anlatmıştı.
Bak aklıma getirdin şimdi ne yaptılar acaba onlar

Ben şok

Bu sitede duymadığım bir bu kalmıştı. Allah şifa versin

Hey Allahım!!!
Ben anlamıyorum yaaa. Etrafımda ne kadar sorunlu tip varsa (erkek) evli. Ne kadar da düzgün tip varsa seneledir bekar
Bu tip evlenir de yakında.

Muhtemelen çamaşırını sık değiştirmiyor.Kokunun sebebi bu.

Kızcağız yeni evliydi ve kocasının geceleri yatakta biberonla süt içtiğini anlatmıştı.
Aynı kişi olabilir belki malum altını bezledigini anlatamamistir.. adam anlattıklarıyla psikolojimi altüst etmişti.. afedersin bez torbası sarkana kadarda degistirmiyormus ..dışardan belli olmuyor mu dedim çok bol şeyler giyiyorum demişti...dedim acaba wcye gitmeye usendigin icinmi dedim..hayır ailemin evindeyken wcye gidip yine beze yapıyorum demişti

Aman Yarabbim daha neler duyacağız

Her gün aynı kıyafetle geliyorsa ve idrar da kokuyorsa muhtemelen hasta felan değildir,bildiginiz pis ,kendinden geçmiş,bunalimli veya tembel biridir o.Kendi kokusuna alistigindan farkinda da degildir diye düşünüyorum.Ben kokulara hassas biri olarak asla tahammül edemezdim ve ne kadar incitmeden söylemeye calissamda incinecegini göze alarak söylerdim.Bu duruma katlanmak zorunda degilsiniz hem ayrica her gecen gün daha da dibe batiyor ortamda kendisi farkinda olmasa bile.En azindan bunu bile belirtseniz onun icinde iyi olacaktır.Ben olsam şunu derdim "Bak ben kokulara hassasim ve senin kisisel bakimina biraz daha dikkat etmen gerektigini düşünüyorum henüz bana senle ilgili böyle bir sikayet gelmedi ama bu sekilde gelmeye devam edersen digerleride farkedecektir ve daha cok gencsin bu sekilde konusulmani istemem"gibi bir seyler derdim kesin..Yani ben tahammul edemem kokulara siz gene iyi dayanmışsınız allah kolaylik versin

Tövbe tövbe daha neler duyacağız. Şok oldum.

Genc bir erkekler bir kadinin boyle bir konuyu konusmasini her ne kadar yoneticisi olsamda uygun bulmuyorum. Abi diyebilecegi bir sefle konusturacagim
Benzer bir şey yaşadım öncesinde. Yönetici olduğum birimde genç bir çocuk vardı sağlık probleminden dolayı idrar kokuyordu o da. O birime yönetici olarak geçtiğinden kısa süre sonra çocuğun yanına kimsenin oturmak istemediğini öğrendim oradaki eski bir personelden. Bizim bölümde odadaki tüm duvarları dönen u şeklinde bir masa düşünün bilgisayarda çalışıyorlardı yan yana insanlar. HavasızDi bir de ne kadar cam açsak klima vs nefes kokusu yetiyordu odayı boğmaya. Ben genel bir toplantıda hiç işin belirtmeden arkadaşlar yerimiz kosulumuz bu lütfen kişisel başımıza da Ozen gosterelim diye bir konuşma yaptım sarımsak soğan öğle arasında çok yemeyelim diye gülmüştük şaka yollu farklı örnekler üzerinden. Bir de oturma planını değiştirmiştir direkt seni köşeye atiyoruz cam kenarına alıyoruz demektense. İyi de bir çocuktu kısa sürede çeki düzen verdi kendisine. Not: cümlem bitmeden yanlışlıkla yanıtla tuşuna bastığım için 2 kere yanıtlamıs oldum düzenle bölümu varmış oysa. Yeni üyeyim sonradan fark ettim Kusura bakmayın lütfen :)

Son düzenleme:

Midem bulandı bence sız bay bır arkadasınıza soyleyın o uyarsın. Dırekt sızın uyarmanız hos karsılanmayabılır

Hic sormadinjz mi neden hep oyle kokuyormuş? Sonuçta evdeki tum eşyalara tuvaletlerini yapmiyorlardir heralde cok ilgincmiş.

Çok şaşıranlar olmuş ama böyle çok kişi var.ddgl olarak aratırsanız görebilirsiniz ama bozulan psikolojinizin sorumlusu ben olmam

Hic sormadinjz mi neden hep oyle kokuyormuş? Sonuçta evdeki tum eşyalara tuvaletlerini yapmiyorlardir heralde cok ilgincmiş.
Yıllardır bunun çaresi bulunamadı bence temizlik eksikliğinden, banyo yapmamaktan, kıyafet yıkanmamasından ve sürekli olarak baharatlı yenmesinden kaynaklanıyor mesela çemen gibi

Benim teyzemin kaynanasıda böyle kokuyor yazın yok kışın teyzemde kalıyor eve giresimiz gelmiyor. Teyzem hergün yatak çarşaf yıkar kaynanasının üzerini değistirir yıkar. Ama naparsa yapsın hep aynı koku sebebini çözemedik. Ünide bir arkadaşmda aynı kokardı geçenlerde evlendi. Bilemiyorum valla nasıl söylenir ama söylensede bazı insanlar çok kokuyor

Rutubet olabilir yogun şekilde.. rutubetli evler de sidige benzer kokuyo.. tek çaresi yaz kış gece gündüz havalandircan

Bizim banyo da çok kötü gider kokusu var havalandırma cami da yok havalandırmak için banyonun olduğu odanın camını açıyorum banyonun da kapısını öyle bir nebze azaliuo kışın bile açıyorum cami.. oturduğum ev tek mış ev sahibi bölüp iki daire yapmış tuvaleti bahçeye almış banyonun olduğu yer evi bölmeden once tuvaletmis buyuk ıhtimal. Rutubet te var evde yatak odasindaki dolaplarin arkasi simsiyah dolaplari da simsiyah yapmis rutubet oyle oyle curutecek yakinda. Bazi evlerbde rutubet kokusu oluyo maalesef.. mesela banyoyu yikiyom ertesi gun bakiyom duvari simsiyah rutubet

Acaba ne oldu, konu sahibi kokan kişiyi erkek yetkiliyle konusturdu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…