- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
hayırlısı olsun kacıncı gundeydın tatlım
transfer gününüde sayarsak bugün 9. günümdü ama testte negatif çıktı malesef ama ben üzülmedim çünkü tam sonuç vermiyo bunlar cumartesi beklemekten başka çare yok hayırlısı senin transferin sabahtanmı oldu yoksa öğleden sonramı benim saat 3 3.5 arası oldu.seninle aynı merkezde olduk ya belki karşılaşmışızdır.
benimde dün 9.günümdü negatif çıktı bütün ümitlerim gitti.Oyüzden şimdi kan testine gidiyorum 10.gün yani boşuna ümitlenmek istemiyorum artık.öğleden sonra sonucum belli olucak ümidimde yok hiç ..
kızlarr bugün transfer sonrası ( transfer günün saymıyorum ) 8. günüm ve çok şükür idrar da 2. silik çizgiyi gördüm :) az önce de 2. kan testimi yaptırdım katlanmış yani 50,30 olmuş ilki 6. günümde yapmıştım 23,1 çıkmıştı . asıl test günüm cuma o zaman da yapıcam umarım sorunsuz geçip katlanır ...
merhaba arkadaşlar ben yeni evlendim iki ay oldu geçen gün test yaptım çift çizgi çıktı ama bugünde kanamam oldu bu nasıl oluyo anlamadım beni bilgilendirebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
6. günü idrar testim negatif çıktı 9. günüde negatif çıktı ve dün kan testimde negatif çıktı( olmadı olamdı olmadı....
benimde aynen ööle oldu cnm yapıcak bişey yok allah sağlık versin zamanla alışıyosun zamanla düzeliyosun elden ne gelir.ilk denemenmiydi seninde ?
evet cnm ilk denewmemdi olacağına çok inanmıştık hiçbir problem yoktu emriyolarda oldukça kaliteliydi ama olmadı işte tutunamadı bebişler(
kızlar ben dayanamayıp 2. testi de yaptım.onda daha da silik çıktı ama çıktı.acaba idarar fazla mesanede beklemedi ondan mı?
en güzeli yarın sabah ilk idrarala yapmak.
bu arada 6. gün negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?