İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
hayırlısı olsun kacıncı gundeydın tatlım

transfer gününüde sayarsak bugün 9. günümdü ama testte negatif çıktı malesef ama ben üzülmedim çünkü tam sonuç vermiyo bunlar cumartesi beklemekten başka çare yok hayırlısı senin transferin sabahtanmı oldu yoksa öğleden sonramı benim saat 3 3.5 arası oldu.seninle aynı merkezde olduk ya belki karşılaşmışızdır.

benimde dün 9.günümdü negatif çıktı bütün ümitlerim gitti.Oyüzden şimdi kan testine gidiyorum 10.gün yani boşuna ümitlenmek istemiyorum artık.öğleden sonra sonucum belli olucak ümidimde yok hiç ..

cnm inş.o testin tam tersi çıkarda bize mutlu haberi veririsin keşke hiç yapmasaydık otesi ya insanı etkiliyo ne kadar inanmak istemese bile sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum hakkında hayırlısı olur inş.

kızlarr bugün transfer sonrası ( transfer günün saymıyorum ) 8. günüm ve çok şükür idrar da 2. silik çizgiyi gördüm :) az önce de 2. kan testimi yaptırdım katlanmış yani 50,30 olmuş ilki 6. günümde yapmıştım 23,1 çıkmıştı . asıl test günüm cuma o zaman da yapıcam umarım sorunsuz geçip katlanır ...

sende benim gibi 12 ocak tamı emanet aldın bebişlerini ben 5. günü yaptım negatifti şidi yapmaya korkuyorumm
ya çıkmazsa allahım hayırlısını ver..

evet cnmk bende 12 ocakta teslim aldım yumoşlarımı :) ama yavaş mı ilerliyor bilmiyorum çok karışığım okuduğum bazı arkadaşların değerleri 100'ler 400'lerken bende sadece 50 iyi kötü mü anlamadım

merhaba arkadaşlar ben yeni evlendim iki ay oldu geçen gün test yaptım çift çizgi çıktı ama bugünde kanamam oldu bu nasıl oluyo anlamadım beni bilgilendirebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar ben yeni evlendim iki ay oldu geçen gün test yaptım çift çizgi çıktı ama bugünde kanamam oldu bu nasıl oluyo anlamadım beni bilgilendirebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

canim uzerine adet oluyor olabilirsin ben bole birkac kisi taniyorum yinede hamile kalan testini yine tekrarlamani tavsiye ederim insallah bebegin seninledir

merhaba arkadaşlar ben transferimin 10. gününde idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı ama ertesi gün tekrar yaptım birşey çıkmadı bunun anlamı ne sizceeee

6. günü idrar testim negatif çıktı 9. günüde negatif çıktı ve dün kan testimde negatif çıktı ( olmadı olamdı olmadı....

6. günü idrar testim negatif çıktı 9. günüde negatif çıktı ve dün kan testimde negatif çıktı ( olmadı olamdı olmadı....

benimde aynen ööle oldu cnm yapıcak bişey yok allah sağlık versin zamanla alışıyosun zamanla düzeliyosun elden ne gelir.ilk denemenmiydi seninde ?

benimde aynen ööle oldu cnm yapıcak bişey yok allah sağlık versin zamanla alışıyosun zamanla düzeliyosun elden ne gelir.ilk denemenmiydi seninde ?

evet cnm ilk denewmemdi olacağına çok inanmıştık hiçbir problem yoktu emriyolarda oldukça kaliteliydi ama olmadı işte tutunamadı bebişler(

evet cnm ilk denewmemdi olacağına çok inanmıştık hiçbir problem yoktu emriyolarda oldukça kaliteliydi ama olmadı işte tutunamadı bebişler(

Bende çok ümitlenip hayaller kurmuştum hayallerin yıkılması zaten insanı kötü yapan..
ben ümraniye erdem hastanesinde yaptırdım sen nerde yaptırdın?tekrar yaptırmayı düşünüyomusun vede kaç yaşındasın ?(çok soru sordum ama ..)

kızlar ben dayanamayıp 2. testi de yaptım.onda daha da silik çıktı ama çıktı.acaba idarar fazla mesanede beklemedi ondan mı?
en güzeli yarın sabah ilk idrarala yapmak.
bu arada 6. gün negatifti

kızlar ben dayanamayıp 2. testi de yaptım.onda daha da silik çıktı ama çıktı.acaba idarar fazla mesanede beklemedi ondan mı?
en güzeli yarın sabah ilk idrarala yapmak.
bu arada 6. gün negatifti

ben bi yerde okumuştum 4 saatlik idrarda bhcg biriktiği için daha iyi sonuç alınabiliyormuş diye,

Bugün 9. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm zaten hiçbir belirtim de yok yinede biraz ümidim var doktor embyolarımın iyi olduğunu benimde yaşımın genç olduğunu o yüzden sonucunda güzel olabileceğini söylemişti.mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…