İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
bende dayanamıyorum artık yarın 6.günüm ama yapıcam idrar testi galiba
herkese çift çizgiyi görmeyi nasip etsin allahım

benimde test günüm salı yarın 9. gün olcak dayanamadım bugün test aldım. sabah ilk işim test yapmak olcak. allahım ne olur yardımcı ol. kaç tane bu testi yaptıysam bu ikinci çizgiyi göremedim. yarın görmemi sağla

slm ben dün yani transferimin 9. günü idrar testi yapmıştım. negatif çıkmıştı. uzun süre bakmama rağmen sonuç değişmemişti. bugün sabah tekrar yaptım testi. başlangıçta negatif çıktı. ancak yarım saat sonra baktımtıığmda hafif çizgi çıkmıştı. bu test geçerlimidir. benim normalde test günüm salı. ümitlendim birden

Arkadaşlar çok erken yapmışsınız.
Çünkü tutunma 3. günden sonra başlıyor ve embriyolar yavaş yavaş tutunuyor

Tutunma sonrasında 48. saatte beta-hcg salgılanmaya başlıyor
yani en erken 6. gün yapılmalı.

bir de şu var ki çatlatma iğnesinde beta-hcg hormonu var.
Yanlış pozitif yaşatabilir.

Ve ayrıca her embriyonun tutunma zamanı farklı
Bu yüzden usg. de farklı zamanlarda görebiliyoruz.
Biri oluşmuşken diğer kese küçük veya içi boş olabiliyor.

Son düzenleme:
bende dayanamadım dün sabah yaptım ne yazıkki negatifti... tranferimin 5. günüydü test günüm 25 i nasıl sabredicem allahım dayanma gücü ver bizlere...

SLM ben cumartesi idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. pazar yaptığımda yarım saat sonra silik bir şekilde çizgi çıkmıştı. bugün kan testi yaptırdım. bcg değerim 24 çıktı. aşırı derecede kanamamda başladı sabah. perşembe günü tekrar kan vermeye gitcem. ama büyük ihtimal kimyasal gebelik geçiriyormuşum. yani ikinci denememde negatif.

alihancım kaçıngün değerin 24 çıktı normal tarihinde mi yaptırdın erken mi yaptırmıştın ?

normal gününde yaptırdım 12. gün. bu arada adetim kanamalı bir şekilde devam ediyor.

kimyasal gebelik gibi duruyor.
Allah kolaylık versin..

Ben yanlış sonuç almıştım.11,66 idi
doktorumu aradığımda ,tekrarla mutlaka ve kimyasal da olsa gebeliğin oluşması olumlu demişti
Onca olumluydu da ,bence değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…