- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
eğer 15 dk.yı geçirmemişsen büyük ihtimalle hamilesin.bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene.ama içimden bir his hamilesin diyor.çünkü benimde öyle biraz geç çıkmıştı idrarda çizgim.
sonucunu yaz mutlaka merak ederim15dk geçmedi ayyyyy inşallah öledir şimdi eşim test aldı geldi sabah bi daha yapıcam çok sağol cevap verdiğin için çok sevinçliyim inşallah boşa heveslenmemişimdir
sonucunu yaz mutlaka merak ederim
selam kan verdim veeeeeeee hamileyimama kafam karışık döndüm yine doktordan 49.12 çıktı bugün transferdn sonra 11.gün düşük sanki biraz değil mi??
bugün 8. günüm acaba idrar testi yapsammı?
bugün 8. günüm acaba idrar testi yapsammı?
merak ediyorum...yumurta toplandıktan sonra en erken ne zaman idrar testi yapmalıyız...transfer günü kişiden kişiye değişiyor...
merhaba.transferden sonraki 9.günümdeyim.sabah ilk idrarla test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı..ama çok pembe değildi.bizde emin olamadık...şimdi birdaha ne zaman yapmalıyım idrar testini..bugün içersinde yapsam çıkmaz değilmi?çünkü ilk idrarda bile 2.çizgi zor gözüktü şuan hiç çıkmaz sanırım...kafamkarıştı yanılmış olmaktan korkuyorum
Ben 8.gün idrar testi yaptım.Negatifti.Artık ümidim yok kan testinden.Çünkü iki tane konuldu.Çok üzgünüm.
cnm üzülme...belki birtanesi tutmuştur, sen genede umidini kesme...8 gün daha çok erken. Pozitif ol ve normal hayatına devam et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?