İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
eğer 15 dk.yı geçirmemişsen büyük ihtimalle hamilesin.bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene.ama içimden bir his hamilesin diyor.çünkü benimde öyle biraz geç çıkmıştı idrarda çizgim.

15dk geçmedi ayyyyy inşallah öledir şimdi eşim test aldı geldi sabah bi daha yapıcam çok sağol cevap verdiğin için çok sevinçliyim inşallah boşa heveslenmemişimdir

selam kan verdim veeeeeeee hamileyim ama kafam karışık döndüm yine doktordan 49.12 çıktı bugün transferdn sonra 11.gün düşük sanki biraz değil mi??

ayyyy çok sevindim
13. gün yine baktırırsın ikiye katlamışsa sorun yok demektir.yeterki katlanmış olsun

merak ediyorum...yumurta toplandıktan sonra en erken ne zaman idrar testi yapmalıyız...transfer günü kişiden kişiye değişiyor...

merak ediyorum...yumurta toplandıktan sonra en erken ne zaman idrar testi yapmalıyız...transfer günü kişiden kişiye değişiyor...

Ranacim; transferden sonra 12.gun. erken test yaparsan, hatali sonuca gitme riskin var. Bu kanda beta hcg icin bile boyle. Eger, idrar testi yapacaksan- her markanin duyarliligi farkli.Ama adet tarihini 7 gun gecirmen bile gerekebilir.

arkadaşlar 9.gün idrar testi yaptım negatifti.11.gün idrar testi yaptım 2.çizgi silikte olsa çıktı...ve hemen kan testi yaptırdım...değerim 57,04 çıktı yani hamileyim

merhaba.transferden sonraki 9.günümdeyim.sabah ilk idrarla test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı..ama çok pembe değildi.bizde emin olamadık...şimdi birdaha ne zaman yapmalıyım idrar testini..bugün içersinde yapsam çıkmaz değilmi?çünkü ilk idrarda bile 2.çizgi zor gözüktü şuan hiç çıkmaz sanırım...kafamkarıştı yanılmış olmaktan korkuyorum

NİL ALPcim merhabalar...Ben de transferimin 8.günü sabah ilk idrarla test yapmıştım ve çok çok silik bi şekilde,hatta '''acaba 2.çizgi yokta ben mi uyduruyorum''' diycek şekilde 2.çizgiyi görmüştüm:)))..Sonra da 11.gün testi tekrarladığımda 2.çizginin biraz daha belirginleştiğini fark ettik...O gün aynı zamanda kanda verdim ve değerim 47 idi...

Senin de idrar testine göre sonucun olumlu gibi gözüküyor tatlım:)))...RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın,eğer testi tekrarlamak istersen yarın yine ilk idrarınla tekrarlayabilirsin,gün içindeki idrarında belki çıkmayabilir güzelim...

RABBİM bu yolda maddi,manevi yorulan tüm arkadaşlarımızın tez zamanda gönüllerinin muradını versin(aminnnnn)

merhaba arkadaşlar,

benimde bugün transferde sonra 8. günüm hem korku hem heyecan var idrar testi yapsammı
yoksa daha beklesemmi karar veremedim bana tavsiyeniz ne olabilir kızlar ???

Bugün 10. günüm kandan test yaptırmaya çıkıcam birazdan ama malesef ki dün fortel denilen erken gebelik testini yaptım negatifti.
Üçüncü denememdi daha ne kadar üzülebilirim bilmiyorum.

arkadaşlar...bütün gece rüyamda hamileymişim rüyaları gördüm hatta 2 çizgi bile gördüm, uyandım dedim allahım genelde rüyalar tersine çıkarmış bu pek iyi olmadı galiba. Önce dua ettim sonra kalktım..bugun 8.günüm, dünden beri baya bi adet sancılarım var. 3 tane testten 1 tane kalmıştı elimde...onuda demin yaptım. Başta kapkara bir tek çizgi çıktı...çok üzüldüm, ama sonra çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk ince bir ikinci çizgi daha çıktı ve gittikçe belirginleşti....acaba hamilemiyim????

Ben 8.gün idrar testi yaptım.Negatifti.Artık ümidim yok kan testinden.Çünkü iki tane konuldu.Çok üzgünüm.

Arkadaşlar beta-hcg sonucumu aldım ilk denemem veeeeeeeeeeeeeeee...........HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SONUÇ 303 ML!!!!
ark. size tavsiyem hiç korkmayın ben okadar aktiftimki hiç yerimde oturmadım, sürekli dışarlardaydım ve duşumuda aldım, çok ağır olmama kaydı ile ev işimide yaptım, afedersiniz nekadar yasaklansada (tabiki siz yapın demiyorum) eşimle ilişkiye bile girdim.... yani bence kendini nekadar sakınırsan okadar kötü....siz en iyisi hiç kafaya takmayın, çünkü tutunca tutuyor tutmayınca tutmuyor...allah herkeze bol bebişler nasip etsin..ve allah benim bebişime kuvvet versin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…