- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
11. günüm bugün yaptım test negatif çıktı yarın test günüm ama değişmez artık
çok umutluydum sun 3 güne kadar mucizem gelecek diğe çok inanmıştım 4. denememdi
her zaman mucizeler gerçek olmuyor..............
merhaba transferden kaçgün sonra kan testi yapılıyor?doktorlar idrar testimi yaptuırıolar kan mı?yoksa idrarı siz kendiniz mi istediğiniz için yapıosunuz?10.günde mi 12.günde mi 14.gündemi kan testi yapılıyor
mrb arkadaşlar ben de dayanamayıp idrar testi yapanlardanım bugün 11 günüm sabah yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm yarın test günüm inşallah tutunmuştur bebişlerm
gözün aydın canım yarında inşallah değerin çok çok güzel olur
benimde bugün 10. gün ama ben test yapmadım çok korkuyorum çünkü 4. denemem ve negatif sonuç almak çok korkutuyor senin ne gibi belirtilerin olmuştu bende belirti falan yokda
İlk 6. günümde sonra da8. günümde yaptım testi.ikisi de negatif çıktı.Cumartesi test günüm.Tedavim boyunca çok ümitliydim ama son iki gündür hiç ümidim kalmadı..Kendimi ilk tedavimde hamile kalacak kadar şanslı görmüyorum artık.Sinirlerim çok bozuk cumartesi günü ya bayramım olacak yada hayal kırıklıklarıma göz yaşı dökme günüm...2 yıl önce doğal yollardan bir kez hamile kalmıştım ve test yapmadan anlamıştım hamile olduğumu şimdi hiç bir belirti yok.off off ne zormuş beklemek
11. günüm bugün yaptım test negatif çıktı yarın test günüm ama değişmez artık
çok umutluydum sun 3 güne kadar mucizem gelecek diğe çok inanmıştım 4. denememdi
her zaman mucizeler gerçek olmuyor..............
geçmiş sayfaları okudu iseniz idrar testlerinde bol bol negatif aldığımı ama kan testine gittiğimde 11. gün pozitif aldığımı okumuşsunuzdur arkadaşlarım ben her yaptığım testte oturup ağladım üzüld
üm tutmadı diye 6. gün başladım testleree hiç pozitif yoktu valla boşuna kendimi üzmüşüm heeee belirtimi belirtimde yoktu valla öle geçiyodu günlerim okadarda ümitsizdimki nasılsa negatif diye gezdim durdum ama genede hızlı hareket etmedim Allahımın izni ile pzartesi günü kızımla kavuşacağız doğumumuz gerçekleşecek ümitlerinizi yirtirmeyin rabbim hepinize evladınızı nasip etsin inşallah
içime su serpiliyor böyle yorumlar okuyunca:) inşallah senin kadar şanslı olurum...şimdiden tebrik ederim sağlıkla,sıhhatle büyüt kızını...kolay bir doğum olur umarım...off ne kadar heycanlısındır:)) kızını kucağına aldığında benim içinde kokla onu:)
içime su serpiliyor böyle yorumlar okuyunca:) inşallah senin kadar şanslı olurum...şimdiden tebrik ederim sağlıkla,sıhhatle büyüt kızını...kolay bir doğum olur umarım...off ne kadar heycanlısındır:)) kızını kucağına aldığında benim içinde kokla onu:)
sağol gülüm evet çok heyecanlıyım ve korkuyorum ama çokta sevinçliyim rabbim dilerim sanada nasip etmiştir yavrunu güzel haberler alırsın yavrun seninledir inşallah Allahım istyen hiç bir kadını annelik duygusundan mahrum etmesin :))))))))))) banada bu kez yavrumu kucağıma almayı kısmet etsin inşalah sağ sağlim
bu arada benimde ilk tüp denemem ilk bebeğime sadece ilaçla doğal gebe kaldım ama doğumdan sonra sadece 2 gün yaşadı hastalanmıştı bence senin şansında yüksek daha çnce gebelik yaşayanların daha kolay tutuyor
canım benım senın sonucun ne oldu?
mrb kızlar bende sonucumu dün ögrendim hamileymişim 171 çıktı pazertesi tekrar gitcez Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün
canım hayırlısı olsun inşallah vakti geldiğinde rabbim nasip etsin çok bekletmedenBenim galiba olmadı canım...Bu gün adet günümde kahverengi lekelenmeler başladı.doktoruma mail attım oda evet iyiye işaret değil ama testini yaptır yarın poztif sonuçda alabiliriz dedi.ağladım,üzüldüm biraz ama toparlandım.sırf ben değilim ki bununla uğraşan hem ALLAH'ın gücüne gider napalım kader kısmet diyeceğiz biraz mola vereceğiz,biraz da maddi durumları toparlıycaz kısmetse yeniden başlıycaz.yaş oldu 33 tek sıkıntım buseninde çok az kaldı günün bir avazda kurtul inşallah her şey çok güzel olucak umarım..
mrb kızlar bende sonucumu dün ögrendim hamileymişim 171 çıktı pazertesi tekrar gitcez Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün
tebrik ederim canım.HAMİLESİNNNNNNNKızlar bugün transferin 10. günü dayanamayıp evde test yaptım.2. çizgi çıktı ama sizde bir bakın.ne dersiniz?
Eki Görüntüle 200905
Eki Görüntüle 200906
tebrik ederim canım.HAMİLESİNNNNNNN
bomboştu derken bir çizgi vardıikincinin yeri bomboştu demek istiyorsun değil mi aybenselam kızlar benim sizin fikrinize ihtiyacım var lütfen bana yardım edin . benim bugün transfer sonrası 10.günüm ve akşamüstü idrar testi yaptım önce bomboştu hiçbişey çıkmadı testi atmadım kenara koydum 5-10dk arası bir zaman geçti gittim tekrar baktım ve aynı unige arkadaşınki gibi silik bir çizgi çıkmıştı şimdi ben buna güveneyim mi yoksa zaman geçtiği için güvenmeyim mi ? nolur bana fikir verin :18: ha bir de bugün benim adet günüm ve ben adet olacakmışım gibi ağrılar hissediyorum
bomboştu derken bir çizgi vardıikincinin yeri bomboştu demek istiyorsun değil mi ayben
eğer 15 dk.yı geçirmemişsen büyük ihtimalle hamilesin.bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar dene.ama içimden bir his hamilesin diyor.çünkü benimde öyle biraz geç çıkmıştı idrarda çizgim.evet evet ikinci çizginin yeri bomboştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?