- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
benimde bugün 9. günüm ve idrar testi yaptım...
hayalet gibi sanki sadece çizginin yeri belli olmuş gibi bişey var yada ben uyduruyor bile olabilirim...
umudum kırıldı...
geçen sene boş gebelikte bile 9. gün daha belirgindi...
allah bana akıl fikir ve bir mucize versin diyorum...
canım sonucu yazmamışsın ama hamileydin değil mi? başka bir topikten hatırlıyorum sanki. Allah sağlıcakla kucaklarımız doldurur inş. benim de yarın 8. günüm test yapmak istiyorum ama sonuçtan korkuyorum tabi. cumartesi kan vermeye gideceğim cuma ya da cumartesi yapıp gitmek istiyorum.kendimi hazırlamak için.
transfer sonrası 12. gün bhgc değerim 7.41 cıktı ama idrar testleri hep negatifti kafam karıştı bugün adet olmalıyım normalde ama olmadım. acaba hamıle olabilir miyim
çok şükür hamileyim canım....8. gün çok erken sakın yapma bence....ben 9. gün yaptım feleğim şaştı valla çok korktum yoktur diye...
bazı kişilerin idrara geç karışırmış o yüzden boşuna üzülebilirsin eğer çıkmazsa...
rabbim inşallah sana bebeğini bağışlamıştır...
canm yapmıyorum çünkü cuma günü kan vermye gideceğim inş. hakkımda hayırlısı olsun bana dua edin. ben de hiç bir belirti yok. karnımın şişliğinden başka o da ilaçları kullanmaya başlarken olmuştu öylece kaldı.
Bende de hiç belirti yoktu ama sonuç pozitif. İçini ferah tut ALLAH ol dedimi oluyor. İNŞALLAH sımsıkı tutunmuştur sana. Dualaım seninle. ALLAH'ım kabul etsin İNŞALLAH.
manolya canım kaçıncı denemende hamile kaldın? benimki ilk . inş. bunda tutmuştur. 2 embriyo transfer edildi.
bakalım sonuç ne olacak?
sağolasın canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Rabbim 'OL' dedikten sonra. yarın gidip gitmemekte tedirginim. kanda çıkar mı çok merak ediyorum. 5 temmuz günü transferim olmuştu.
AMİN canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. ALLAHIM İNŞALLAH arkadaşımın minişleride sımsıkı tutunmuş olsun.Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi canım sana?
canım benim cumartesi günü yumurtalar toplanmıştı. salı transfer oldu. 8 hücreli ve 9 hücreliymiş.4. gün mü oluyor o zaman. inş. tutmuştur. Duaların için Allah razı olsn.
3. gün embriyoları 12. gün çıkıyor. 5. gün embriyoları 10. gün seninki 3. gün embriyoları canım test tarihin ne zamansa o zaman git endişe etme ALLAH'a güven hakkında hayırlısı neyse o olacak. İNŞALLAH tutunmuştur yaramaz minişler annelerini nasılda meraklandırıyorlar canım dualarım seninle İNŞALLAH ALLAHIM İNŞALLAH. Canım bende çok sabırsızlanmıştım ama yinede bekledim test gününe kadar sende bekle derim ben.
canım test tarihim yarından sonra cumartesi günü. ama dr.um izne ayrılıyor hem de clexan iğnemin sonunu bugün yaptım. o yüzden yarın gitsem 1 günden çıkmaz mı? hem ilaç yazdırmam lazım. ben 4 yıllık evliyim.
Olabilir neden olmasın hem olmazsa ertesi gün yine yaptırısın tahlil. Cevap yaz ama merak ederim. Hastaneden eve gelince hemen yaz. İNŞALLAH tutunmuşlardır güzel haberlerini bekliyorum. Sonuç ne olursa olsun hazırlıklı ol tamammı canım benim ben öyle yaptım. Ama ben umutluyum.
merak etme canım her sonuca hazırlıklıyım. olumlu da olsa olumsuz da olsa yazarım.eşim inş. hayal kırıklığına uğramaz. ikizdir tutturdu. dün bi de rüya görmüş. kendini kaptırdığından değildir inş.
Hayırlara vesile eşinin rüyası İNŞALLAH canım benim. Ama emin ol bu meraklı bekleyişler hiç bitmeyecek. Acaba keseyi görebilecekmiyiz, kalp atışlarını duyabilecekmiyiz, ikili tarama sonucu nasıl gelecek, cinsiyeti ne, gibi İNŞALLAH hepsini görür ve yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?