- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
inş. canm. meraklı bekleyişler bitmeyecek desene. Rabbim sağlık,sabır kuvvet verir inş. bunlar için. inş. meraklı bekleyişler gelir de sana sorarım merak ettiklerimi.
miray15 haydi gel seni ve müjdeli haberini bekliyorum. Dualarım seninle, aklımda
canm malesef negatif. hayırlısı demekten başka çarem yok. bana dua et. kendimi çabuk toparlayayım.tedavi için kendimde güç bulamıyorum.
miraycım birde kusuruma bakma evde internetim yok o yüzden işten yazıyorum anca bugün yazabildim.
canım ne kusuru. Allah razı olsn yazdıkların beni rahatlattı. annem de telde aynı şeyleri söyledi inan. ama o an ağlamakla meşgul olunca idrak edememiştim. ben de dün hiç giremedim. arkadaşımızın düğünü vardı bizim araba gelin arabasıydı.akşama kadar koşturduk. eve gedim kahverengi leke gelmişti. sanırım adet oluyorum dedim. sabah bişey yoktu. dr.umu da aramadım testten sonra. jeli iğneyi falan dün kullanmamıştım.onları bırakınca mı oldu bilmiyotum? adet olmayı bekliyorum artık.
canım değerin kaç çıkmıştı? doktorunu neden aramadın?
değerim 0.4 çıkmış. ben de az önce dr. u aradım. lekelenme adete dönüşmezse tekrar kanda baktır dedi. adetin de farklı oluyor olabilir dedi. benim de leke gittikçe artıyor herhalde yarına tam olarak adet olurum. tekrar hastaneye gitmek istemiyorum. bi süre bekleyeyim bakalım.'Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.' Dua etmekten başka çarem yok.
Kizlar ya ben tarihi yanlis yazdim bugun 8. gunum cokmu erken yaptirdim kan testini acaba???
bence üzme strese sokma kendini erken yaptırmışsın testi bence gününde tekrardan yenile inş. sonucun güzel olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?