İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
canm malesef negatif. hayırlısı demekten başka çarem yok. bana dua et. kendimi çabuk toparlayayım.tedavi için kendimde güç bulamıyorum.

Canım ALLAH hakkımızda hayırlısı ne ise onu veriyor merak etme. Hakkında hayırlı olan buydu demek. Bende 10 yıllık evliliğim sürecinde şimdi hamile kaldım ama hep bir gün banada bu duyguyu yaşatacağını biliyordum çünkü verende ALLAH alan da o herşeyin en iyisini bilir elbet vakti saati vardır diyordum ve hiç ALLAH'a karşı isyan etmedim. Sende etme olurmu canım ve asla içini karartma ALLAH'a dua et içini ferah ve temiz tut bir gün olacak inanıyorum. İNŞALLAH ikinci denemende olur dua edicem bende sana. Öyle çok insan var ilkinde olmamış ikincidende umutları yok ama tutmuş ve sakın tüp yaptırdığındada tuttumu tutmadımı ne oldu deyip çok kafana takıp kurcalama oluruna bırak nasıl olsa kısmette ne varsa onu yaşıyoruz. Olumlu düşün ben bir dahaki sefere olcak diye düşünüyorum ve dua edicem sana birde ben tüp yaptıracağım zaman buradaki topiclerde çok gezdim ve birkaç bilgi edindim ve yaptım onlarıda yazayım sana bir dahaki sefere sende yap istersen. Eşime kuru incirleri tepsiye dizdim üzerini kapatacak şekilde hakiki zeytin yağı döktüm ve her sabah iş için evden çıkmadan önce her sabah bir tane yedi. Tarife göre her akşam bir kuru inciri hakiki zeytin yağına bastırmaktı ama bende çalışıyorum ve her akşam yapmaya üşendim açıkçası anlattığım gibi yaptım. Bende toz tarçın, öğütülmüş karanfil, öğütülmüş keten tohumu, birde ben kendim evde robottan geçirdiğim çörek otu neden ben evde robottan geçirdim içinde uçucu yağlar var diye hazır çekilmiş almadım. Bunlardan birer yemek kaşığı bir cam kaba koydum göz kararıda kestane balı koydum karıştırıp macun yaptım. Bende iş için evden çıkmadan önce bir tatlı kaşığı yedim aç karnına bol su ile tadını çok sevmedim o yüzden bir tatlı kaşığı ağzıma alıp suyla yuttum. adetimin il günü başladım bu karışıma. Yumurtalar toplandığı gün bıraktım. Yumurtalar toplanmadan 3 gün öncede bir ananas aldım altı eşit parçaya böldüm ve her akşam yatmadan önce bir dilimini yedim. Transferden sonrada 3 gün toplamda 6 gün. fazlasını yeme rahimi çok hızlı çalıştırıyormuş kasılmalar oluyormuş düşüğe yol açıyormuş tamammı canım. Ballı karışımda yumurtalarını güçlendiriyor kalitesini arttırıyormuş. Ben bunları yaptım ALLAH'ın bu nimetlerinden şifa ve sebep vesile aradım çok şükürde oldu. ALLAH'ım inşallah bu nimetlerini sanada sebep kılar ve ikinci denemende olur İNŞALLAH ama ben inanıyorum ALLAH'ın izni ile sanada sebep olcak İNŞALLAH canım benim dualarım seninle. Olmadı diye buralara gelmemezlikte yapma çok sevdim seni özlerim sonra. Çalıştığım için sıkıldığım zamanlar oluyor benimle muhabete gel buraya olurmu.

miraycım birde kusuruma bakma evde internetim yok o yüzden işten yazıyorum anca bugün yazabildim.

canım ne kusuru. Allah razı olsn yazdıkların beni rahatlattı. annem de telde aynı şeyleri söyledi inan. ama o an ağlamakla meşgul olunca idrak edememiştim. ben de dün hiç giremedim. arkadaşımızın düğünü vardı bizim araba gelin arabasıydı.akşama kadar koşturduk. eve gedim kahverengi leke gelmişti. sanırım adet oluyorum dedim. sabah bişey yoktu. dr.umu da aramadım testten sonra. jeli iğneyi falan dün kullanmamıştım.onları bırakınca mı oldu bilmiyotum? adet olmayı bekliyorum artık.

canım değerin kaç çıkmıştı? doktorunu neden aramadın?

canım değerin kaç çıkmıştı? doktorunu neden aramadın?

değerim 0.4 çıkmış. ben de az önce dr. u aradım. lekelenme adete dönüşmezse tekrar kanda baktır dedi. adetin de farklı oluyor olabilir dedi. benim de leke gittikçe artıyor herhalde yarına tam olarak adet olurum. tekrar hastaneye gitmek istemiyorum. bi süre bekleyeyim bakalım.'Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.' Dua etmekten başka çarem yok.

bende dua ediyorum canım sana inanıyorum erken toparlayacaksın ALLAH'ın izni ile. umudunu sakın yitirme olurmu canım benim İNŞALLAH ikincide olacak ALLAH dualarımızı kabul edecek İNŞALLAH.

merhaba..dayanamayıp 7.günde idrar testi yaptım..negatif tabii..şimdi 9.günümdeyim..11.gün tekrar yapcam.zaten 12.gün kan testi..ya ne geçmezmiş günler...........................................of!

MERHABA ARKADAŞLAR BİZ TÜP BEBEK YAPTIRDIK.BU İLK DENEMEMİZ.27 TEMMUZ 2011 DE TRANSFER YAPILDI.3 AĞUSTOSTA DAYANAMAYIP İDRAR TESTİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI..SONRA 5 AĞUSTOSTA KAN TESTİ İÇİN MERKEZİMİZE GİTTİK BETA HCG DEĞERİ 127 ÇIKTI HEMŞİRE POZİTİF DEDİ.8 AĞUSTOSTA TEKRAR İDRAR TESTİ YAPTIM İKİ ÇİZGİYİ SİLİKTE OLSA GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR..

MERHABA ARKADAŞLAR BİZ TÜP BEBEK YAPTIRDIK.BU İLK DENEMEMİZ.27 TEMMUZ 2011 DE TRANSFER YAPILDI.3 AĞUSTOSTA DAYANAMAYIP İDRAR TESTİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI..SONRA 5 AĞUSTOSTA KAN TESTİ İÇİN MERKEZİMİZE GİTTİK BETA HCG DEĞERİ 127 ÇIKTI HEMŞİRE POZİTİF DEDİ.8 AĞUSTOSTA TEKRAR İDRAR TESTİ YAPTIM İKİ ÇİZGİYİ SİLİKTE OLSA GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR..

merhaba arkadaşlar bende 6. gün idrar testi yaptım pozitif çıktı 9. gün tekrar yaptım negatif çıktı kafam çok karıştı acaba negatifmi pozitifmi((( sizde böyle çıkan arkadaşlar varmı acaba.. 29 uda test günüm meraktan ölücem....

S
Meraba arkadaslar.Benimde bugun taransfer gunu haric 9. gun tarnsfer gununude sayarsak 10. gunum dayanamadim ve dr.a gidip kan verdim.Sonucunu merakla bekliyorum.Kan testi icin erkenmi 9. gun kizlar sizce birde kan testinde yanilma diye bir sey yok tabi degilmi?

KIzlarr sonuc maalesef negatif simdi aradilar dr.dan.1,6 cikmis sonuc dr.bir kac gun sonra tekrar kan vermemi söylemis ne yapacagimi bilmiyorum.Sizce degisirmiki bugun 9. gunum olsaydi mutlaka kanda cikardi degilmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…