- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Konu güncel olsun3.gün transferi benim ilk günden başladım idrarda bakmaya, 5.gün gölge belirdi fotoda net degil ama ben görebiliyodum sonra sırayla 6.gün 7.gün ve bugün 8.gün... insallah Rabbim devamini nasip eder bu 3.denemem kan testine 4gün var daha hicbir belirtim yok yardımcı olur inşallah sizlere şu mübarek günlerde tüm tedavi görenlere sonuç bekleyenlere en hayırlısını diliyorum, dualarım sizinle.
Konu güncel olsun3.gün transferi benim ilk günden başladım idrarda bakmaya, 5.gün gölge belirdi fotoda net degil ama ben görebiliyodum sonra sırayla 6.gün 7.gün ve bugün 8.gün... insallah Rabbim devamini nasip eder bu 3.denemem kan testine 4gün var daha hicbir belirtim yok yardımcı olur inşallah sizlere şu mübarek günlerde tüm tedavi görenlere sonuç bekleyenlere en hayırlısını diliyorum, dualarım sizinle.
Evet canım içlerini açtım çünkü strip test kullandım ben öbür türlü çok fazla damlatıyorum idrarı ayarlayamiyorum elimi bitürlü saglıklı sonuc vermeyebiliyo çok fazla kaçıncada böyle daha garanti geliyo bana, buarada artık cizgilerim net koyu kırmızı yarin kan tahlili...testlerin içlerini açmışsın sanırım. ben son ikisinde ikinci çizgiyi gördüm. inşallah bebeğin tutunmuştur. erken çıktığına göre çoğul gebelik olabilrsin
MAŞAALLAH SİZE... Darısı bizlere inşallahbende 6 .günden başladım test yapmaya hayalet çizgi gördüm her gün devam ettim yapmaya 10.gün dayanamadım 153 çıktı sonucum hamdolsun gebeyim dvamı olsun inşallahbu arada ovulasyon testinde hep 2 çizgi kopkoyuydu 2 embriyo transferi ama biri tuttu
MAŞAALLAH SİZE... Darısı bizlere inşallah
MAŞAALLAH SİZE... Darısı bizlere inşallah
Az önce öğrendim 12.gün değerim 140.00 ml/u düşükmü değerim normalmi bugün için? Panik oldum yaa nedendir bilmemkan testi verdin mi merak ettim. ben de bayramdan sonra tüp bebek yaptıracaktım. rabbim nasip etti. şu an ikizlere hamileyim. darısı sana inşallah. cinsiyetleri belli değil bende bunu merak ediyorum hayırlısı sağlıklı olsunlar inşallah
Az önce öğrendim 12.gün değerim 140.00 ml/u düşükmü değerim normalmi bugün için? Panik oldum yaa nedendir bilmem(
Çok şükür yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden ve bugüne dek cvp veren tüm kızlardan Allah hepimizin kucaklarını doldursun insallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine..benim 12 günümde 110 du daha sonra kendi doktoruma gittim orda 1000 çıktı. normal bence .
gözün aydın.
1. Gun transfer günü mü ertesi günü mü arkadaşlar
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?