- 21 Şubat 2015
- 816
- 601
- 303
- 46
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
8.gun cok gec cok acık 2.cızgı..9.gun ıkıncı cızgı cok cok acık
10.gun..5 dk hemen olusan ama cok cok acık 2. cızgı
....10 gun kan bhcg..108 kızlarr....
Cnm 29 hazıranda..bugun 10 .gındu ..3.gun emnrıyosuCanım idrar testini yaptığın hangi markaydı?
Bir de transferim ne zaman olmuştu senin? Yarın benim 8. günüm idrar testi yapsam olumlu-olumsuz çıkar mı acaba
Canım benimde 10 haziran. yola umutlu çıktım ama nedense bu bir kaç gün umutsuzlandım kasık ve bel ağrıalrım var üç gündür. adetim mi olacak diye düşünüyorum. o yüzden yapayım da merakım gitsin dedim.Cnm 29 hazıranda..bugun 10 .gındu ..3.gun emnrıyosu
...test pembe kutulu bır test atmış annem hrpsını cnm ucuz testlerden..cıkabılır ama hazır olmalısın çok çok az cızgı çıkıyor bazen kana geç karısabılıyor..
Canım benimde 10 haziran. yola umutlu çıktım ama nedense bu bir kaç gün umutsuzlandım kasık ve bel ağrıalrım var üç gündür. adetim mi olacak diye düşünüyorum. o yüzden yapayım da merakım gitsin dedim.
Inşallah cnm vardır
Canım seninde mi böyleydi acaba.7-8 dk sonra baktınmı hayalet cızgı var gııbı gelıyor bana..
Var giriyorum cnmArkadaşlar idrar testi yaptım. Çok silik ikinci çizgi var gibi am eşim yok dedi. Hayal mi görüyorum acaba. Bakar mısınız.
Evet aynen oyleydı cnmArkadaşlar idrar testi yaptım. Çok silik ikinci çizgi var gibi am eşim yok dedi. Hayal mi görüyorum acaba. Bakar mısınız.
Canım seninde mi böyleydi acaba.
İnşallah öyledir canım. Eşim boşa umutlandırdın beni diyor.Evet aynen oyleydı cnm
Işığın altında çektim bu sefer daha net gözüktü. Bugün transferimin 8. Günü.
Bu test ucuz testlerden. Benim de 8. Gunde silik cikarmisti. Esim daha iyi bir marka aldi ve bugun 10. Gunum, pozitif cikti, hem de net olarak. Cizgi olarak gostermiyor, yes + yada no- olarak digitial ekran beliriyor. Tabii en dogrusu 14. Ve 12. Gunde yapmak.
sılkte olsa hayalet cızgo yokmu3.gün embriyosu 10.gün idrar testi negatif umudum kalmadııı
HAyalet falan hiç bi çizgi yoksılkte olsa hayalet cızgo yokmu
8.gunde 3.gun embrıyosunın cıkması zor cnm..umudunu yıtırme...5.gune gore 6 gundesın cıkmaması normal..bazılarında cıkar bazılarında cıkmaz....HAyalet falan hiç bi çizgi yok
Ama 10. Günümdeyim 8 değil8.gunde 3.gun embrıyosunın cıkması zor cnm..umudunu yıtırme...5.gune gore 6 gundesın cıkmaması normal..bazılarında cıkar bazılarında cıkmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?