İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
8.gun cok gec cok acık 2.cızgı..9.gun ıkıncı cızgı cok cok acık
10.gun..5 dk hemen olusan ama cok cok acık 2. cızgı
....10 gun kan bhcg..108 kızlarr....

Canım idrar testini yaptığın hangi markaydı?
Bir de transferim ne zaman olmuştu senin? Yarın benim 8. günüm idrar testi yapsam olumlu-olumsuz çıkar mı acaba

Canım idrar testini yaptığın hangi markaydı?
Bir de transferim ne zaman olmuştu senin? Yarın benim 8. günüm idrar testi yapsam olumlu-olumsuz çıkar mı acaba
Cnm 29 hazıranda..bugun 10 .gındu ..3.gun emnrıyosu
...test pembe kutulu bır test atmış annem hrpsını cnm ucuz testlerden..cıkabılır ama hazır olmalısın çok çok az cızgı çıkıyor bazen kana geç karısabılıyor..

Canım benimde 10 haziran. yola umutlu çıktım ama nedense bu bir kaç gün umutsuzlandım kasık ve bel ağrıalrım var üç gündür. adetim mi olacak diye düşünüyorum. o yüzden yapayım da merakım gitsin dedim.

Arkadaşlar idrar testi yaptım. Çok silik ikinci çizgi var gibi am eşim yok dedi. Hayal mi görüyorum acaba. Bakar mısınız.

Eklentiler

• 20150708_175521-1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 644
Arkadaşlar idrar testi yaptım. Çok silik ikinci çizgi var gibi am eşim yok dedi. Hayal mi görüyorum acaba. Bakar mısınız.
7-8 dk sonra baktınmı hayalet cızgı var gııbı gelıyor bana..
Canım seninde mi böyleydi acaba.

Işığın altında çektim bu sefer daha net gözüktü. Bugün transferimin 8. Günü.

Eklentiler

• 20150708_234420.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 652
Işığın altında çektim bu sefer daha net gözüktü. Bugün transferimin 8. Günü.

Bu test ucuz testlerden. Benim de 8. Gunde silik cikarmisti. Esim daha iyi bir marka aldi ve bugun 10. Gunum, pozitif cikti, hem de net olarak. Cizgi olarak gostermiyor, yes + yada no- olarak digitial ekran beliriyor. Tabii en dogrusu 14. Ve 12. Gunde yapmak.

Dayanamayıp kan testi yaptım zaten
İdrr testi cesaret kazandırdı ucuz da olsa gösterdi

Mrb arkadaşlar bir adet dondurulmuş blast emb. Konuldu transferin 2.günündeym fakat hiçbir belirtim yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…