İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
bı yapıyorum sılık cızgı var baska marka testte goremedım..anlamadımkı..allahım hayırlı kıl yarabbim

Merak ettim test yaptınızmı acaba benimde 2.denemem kimyasal olmuştu inşallah pozitifdir
Yapmadım. Zaten çok erken olduğunu biliyorum özellikle idrar testi için. Varsa da yoksa da umut etmek daha güzel geliyor şimdilik. Zaten betahcg 7-9 günde kana geçmeye başliyor. O açidan sabredebildiğim kadar sabretmek istiyorum.

12 .gun persembe..sabredeyım dıyorum.10.gunde cıkarmı 3.gun embrıyo..bugun 10.gun..2 gun daha umutumolsun ıstıyrum
Yani idrarda pozitifliği yakaladiysan önce kana karıştığını düşünürsek kesin çıkar bir de idrar testlerin ne kadar betahcg ye duyarli hiç karşilaştirdin mi değerleri değişebiliyor çünkü

12 .gun persembe..sabredeyım dıyorum.10.gunde cıkarmı 3.gun embrıyo..bugun 10.gun..2 gun daha umutumolsun ıstıyrum
Benim tüp bebek merkezimde 2 defada 10. Gün istediler testimi hatta 10.günden önce çıkmaz dediler a a ben 8.gün idrarda da kandada gördüm ve 3.gün embriyosuydu

canım çıkar aslında ama ara değer çıkarsa canım sıkılır idrar testi pozitifse korkma derim ben 7. günü pozitifi görmiştim. hadi hayırlısı

8.gun cok gec cok acık 2.cızgı..9.gun ıkıncı cızgı cok cok acık
10.gun..5 dk hemen olusan ama cok cok acık 2. cızgı
....10 gun kan bhcg..108 kızlarr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…