- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Bu ne acele canim belirti arama zaten ben hic belieti yasamadim yedinci gun test yaptim negatif sekizinci gun silik cizgi dokuzuncu gun yine silik cizgi cikti onuncu gun kan testinde 360cikti ben dortduncu ayina kadar belirti aradim yok kiloda almadim simdi daha yeni gobegim buyuyoda hamileyim diyorum stres yapma bebeginle konus faydasi varmi bilmem ama ananas ve kabak cekirdegi yedim ben burda duymustum yineMrb arkadaşlar bir adet dondurulmuş blast emb. Konuldu transferin 2.günündeym fakat hiçbir belirtim yok henüz
benim de 4.günün akşamı çok silik çıktı oalabilceni düşünmedim 5. günde testte yine 2 çizgi çıktı 6. gün kanda da pozitifi gördük inşallah bebişin seninledir benim de dondurulmu 5. gün embryosuydu ve erken gebelik testi değildi benm kiKızlaarrr dayanamayıp erken gebelik testi yaptım transferimin 4. Günündeyim üstelik akşam yaptım testi ikinci çizgi silikte olsa belli bi şekilde çıktııı sevinsem mi çok erken ama yaa soktayım şu aan bu arada dondurulmuş blasttı acep ondanmı erken çıktıı
canım benim 6. gün 56 çıktı bugün yani 10. gün 594 çktı doktorum ikiz olablr dedi:))darısı sana sende yaptrı mutlaka testiniAyy canm benim yaa inş yaa bugün 5. Günüm yine pozitf çıktı canım bu arada 6. Gün kan değerin kaç çıkmıştı senin?
ayyy canımmm benim de öyleydi hamişsin sende ne güzel :)))Kizlar merhaba, ben de 5.gun embriyo transferi sonrasinda 5.gunde test yaptigimda pozitifi gordum, 7.gun kan testinde de 69 cikti hcg degerim. Meraktan catlayacaginiza cekinmeden idrar testi yapin
Bugun is cikisi kan vercem tekrar canim, umarim yukselmistir benimki de..yalniz senin ikiz geliyo gibi caniiimmmayyy canımmm benim de öyleydi hamişsin sende ne güzel :)))
Ay ruh eslerimi buldum, koca kk'da bizim kadar sabirsizi yokKızlaarrr bakın heleeeee kanda 31.84 çıktı transferin 5. Günündeyimmmm nasıllllllll
İnşallahhhh hepimizinki inşşşşAy ruh eslerimi buldum, koca kk'da bizim kadar sabirsizi yokcok iyi canim bence insallah kat kat yukselsiiin
bekliyoruz haberleriniiiiii :))Bugun is cikisi kan vercem tekrar canim, umarim yukselmistir benimki de..yalniz senin ikiz geliyo gibi caniiimmm
Aynen ben deAyyyyy kız valla 4. Gün başladım test yapmaya ben tezcanlıyım kız çatladım meraktannn
Hihihi tamam patron evde dünyanın testi var yapmaya devammm bu arada benim çatlatma üç ay önce yapılmıştı dondurulmuş denedim ben vıyyy vıyyy dondu durdu çocuklarımmAynen ben deama catlatma ignesi oldugumdan yanlis sonuc vermesin diye testlere 5.gun basladim predictor early al canim her sabah uyaninca yap test, gor renk nasil asama asama koyulasio, insani nasil mutlu edioo
inşallah canım benim heycanla senin sonucunu da bekliycem sanırım öyle banada öyle geldi brazBugun is cikisi kan vercem tekrar canim, umarim yukselmistir benimki de..yalniz senin ikiz geliyo gibi caniiimmm
güzel canım 2 gün sonra tekrar ettr inşallah meleğin sana sıkı sıkı tutunmuştur..Kızlaarrr bakın heleeeee kanda 31.84 çıktı transferin 5. Günündeyimmmm nasıllllllll
Canim 69'dan 176'ya cikmisinşallah canım benim heycanla senin sonucunu da bekliycem sanırım öyle banada öyle geldi braz
maşallah canımm çok sevindim hadi gözün aydın :)Canim 69'dan 176'ya cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?