İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Mrb arkadaşlar bir adet dondurulmuş blast emb. Konuldu transferin 2.günündeym fakat hiçbir belirtim yok henüz
Bu ne acele canim belirti arama zaten ben hic belieti yasamadim yedinci gun test yaptim negatif sekizinci gun silik cizgi dokuzuncu gun yine silik cizgi cikti onuncu gun kan testinde 360cikti ben dortduncu ayina kadar belirti aradim yok kiloda almadim simdi daha yeni gobegim buyuyoda hamileyim diyorum stres yapma bebeginle konus faydasi varmi bilmem ama ananas ve kabak cekirdegi yedim ben burda duymustum yine

Canm bazı yerlerde okumuştum transfer sonrası kasık ağrısı gaz sancı buna benzer şeyler yaşayıp gebe olanları okudum ondan yani kuruntu yaptım biraz ananası bende duydum canm eşime aldıracam akşam bu arada seninde gebeliğin ALlah sağ salim kucağına almak nasip etsin darısı bize olsn canım

Kızlaarrr dayanamayıp erken gebelik testi yaptım transferimin 4. Günündeyim üstelik akşam yaptım testi ikinci çizgi silikte olsa belli bi şekilde çıktııı sevinsem mi çok erken ama yaa soktayım şu aan bu arada dondurulmuş blasttı acep ondanmı erken çıktıı

benim de 4.günün akşamı çok silik çıktı oalabilceni düşünmedim 5. günde testte yine 2 çizgi çıktı 6. gün kanda da pozitifi gördük inşallah bebişin seninledir benim de dondurulmu 5. gün embryosuydu ve erken gebelik testi değildi benm ki

Ayy canm benim yaa inş yaa bugün 5. Günüm yine pozitf çıktı canım bu arada 6. Gün kan değerin kaç çıkmıştı senin?

Kizlar merhaba, ben de 5.gun embriyo transferi sonrasinda 5.gunde test yaptigimda pozitifi gordum, 7.gun kan testinde de 69 cikti hcg degerim. Meraktan catlayacaginiza cekinmeden idrar testi yapin

Eklentiler

• image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 377
Kizlar merhaba, ben de 5.gun embriyo transferi sonrasinda 5.gunde test yaptigimda pozitifi gordum, 7.gun kan testinde de 69 cikti hcg degerim. Meraktan catlayacaginiza cekinmeden idrar testi yapin
ayyy canımmm benim de öyleydi hamişsin sende ne güzel :)))

Ayyyyy kız valla 4. Gün başladım test yapmaya ben tezcanlıyım kız çatladım meraktannn
Aynen ben deama catlatma ignesi oldugumdan yanlis sonuc vermesin diye testlere 5.gun basladimpredictor early al canim her sabah uyaninca yap test, gor renk nasil asama asama koyulasio, insani nasil mutlu edioo

Aynen ben deama catlatma ignesi oldugumdan yanlis sonuc vermesin diye testlere 5.gun basladimpredictor early al canim her sabah uyaninca yap test, gor renk nasil asama asama koyulasio, insani nasil mutlu edioo
Hihihi tamam patron evde dünyanın testi var yapmaya devammm bu arada benim çatlatma üç ay önce yapılmıştı dondurulmuş denedim ben vıyyy vıyyy dondu durdu çocuklarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…