İdrar Testi Yapanlar Anketime Buyrun

Kaçıncı Günlerde İdrar Testi Yaptınız?

• Ankete Katılan
    986
Her hamileliğin belirtisi farklıdır. Bence bunları kafana takıp da canını sıkma. Seni rahatlatacaksa bir de kan ver istersen sonuçta gördüğün çizgi neyin nesiymiş anlarız böylelikle.
Evet bir gün sonra kan testi yaptırdım yani transferin 7.günü değerim hcg 53 çıktı gününe göre çok iyi bir değer dediler ama bugün 12.gün yine düşüşe geçti hcg.. 1 hafta 10 gün düşük yapmayı beklicem şimdi

canim ben fitil disinda ilac yada igne kullanmiyorum dun 8. gunumdu yine idrar testi yaptim bu defa ilk dkda coookkk silik
cikti ikinci cizgi bende tam olarak bilmiyorum 3. gun embiryosuydu bu kadar erken cikarmiki bu bekleyis cok giciiikkkk
Çıkar tabikide bu tamamen bölünme hızına bağlı embriyonun ben şimdiden tebrik ederim benim bir önceki denememde 3.gün embriyosuydu 5.gün çok silik belirmişti çizgim hayırlı olsun mübarek gecede Rabbimden sağlıkla devamını dilerim

cok sagol Allah razi olsun insallah oyledir insallah hayirlisiyla hamileyimdir Rabbim iseyen herkese nasip etsin insallah..

Merhaba arkadaşlar tüp bebek yaptirdim 6 ucuz idrar testi yaptım çoook silikten iki gun sonra koyulasti bi bakin yanıltıcı olabilirmi

bence gebesin sen zeynep4. :) tebrikler. gebelik testleri genelde son kullanma tarihi geçmediyse eğer cıktıysa yanıltıcı deilmiş, esas cıkmadıysa yanıltıcı oluormuş. yanı cift cizgi cıktıysa o kesin gözüyle bakılıor.

transferden sora kacıncı gunun bugun ?

Sagol canim
bu test dun yaptim 9. Gunum dondurulmus embriyo iki tane
bugun yine yapicam sali gunu yaptim coookkkk silikti iste iki gun sonra bu cikti iyice belirgin belin kopuyo zaten kasigim batiyo hissediyorum acaba demedende kendimi alamiyorum iste
ama 6 testin altisidami yanlis cikarir bi sabah idrariyla yapiyorum bide aksam bir saatlik idrarla ikiside ayni cikiyo

benım de aynı sekile bugun 9.gun oldu dondurulmuş iki embriyo . bugun sabah ilk idrarda idrar testine baktım ne silik cıktı ne bişey. tabı herkesin bunyesi farklı oldugu ıcın. dun kan verdim bişey cıkmadı. sadece değer 0.100 iken dun ki değer 0.105 olmuş. bişey farketti mi bilmiyorum artık paztesi ogrenicem ıns. bazıları 12.gune kadar hiç bişey cıkmayıp o gunde cıkmış .

senın zaten cıkmış merak etme 6sı yanlış cıkmaz ya. silik olsa bile var gebelik. :) hadı hayırlısı hakkımızda.

Allah hayirlisini versin canim tabi bunyeden bunyeye degisiyor insallah iki gunde yukselir
Kainci denemen kac yil bekledin

yıl bekledim.bi iki ay diyelim şuna. saolasın cnaım. ilk denemem. ve tuttugunu dusunuorum. ıkızlere yani :)

yaaa sizin ki epeycene olmuş bence bu sefer tutmuş. daha onceki denemelerde idrar testinde cıkıormuydu ?

yaaa sizin ki epeycene olmuş bence bu sefer tutmuş. daha onceki denemelerde idrar testinde cıkıormuydu ?
Yok canim bi kere yaptim oda catlatma ignesi etkisiymis cok silikti ertesi gun kayboldu zaten
Ama tuttuysa Rabbim biliyo o kadar sevinen olacaki ailelerden bayram havasi yasanacak
insallah benim kadar kimse beklemez

Yok canim bi kere yaptim oda catlatma ignesi etkisiymis cok silikti ertesi gun kayboldu zaten
Ama tuttuysa Rabbim biliyo o kadar sevinen olacaki ailelerden bayram havasi yasanacak
insallah benim kadar kimse beklemez

o halde hemen söyleme ole. once keseni gör sonra kalp atışını duy ondan sora söle. her bi aşamada sorup durcaklar. daha cok strese girersin. hatta kimseye bahsetme bu durumu. eşinden başka.

o halde hemen söyleme ole. once keseni gör sonra kalp atışını duy ondan sora söle. her bi aşamada sorup durcaklar. daha cok strese girersin. hatta kimseye bahsetme bu durumu. eşinden başka.
Sadece annem asker kardesim ve babam bilecek
3 ay sonrada digerleri cunku annem bakicak ev isi felan

Canım benim ne oldu sonuç merak ettim. İnşallah bu sefer mutlu haberdir öpüyorum kocaman.

benım sonuc cıktı. bugun 12.gundu. iki embrıyo transfer edilmişti.
ve sonuc kocaman S-I-F-I-R. ikisi de tutunamadı.

ve ağlıyorum hiç durmadan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…