- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Kızlar acil yardım lütfen. 9.gun negatif görüp de pozitife dönen oldu mu hiç. 1 tane 3. Gün embriyosu koyuldu bana
iyi düşün bence yarın hatta bekleyebilirsen perşembe sabah tekrarla testi umarım senin için hayırlısı olurPersembe 12. Gün kan testi yaptıracagim. Daha cesareti yok yapmaya beklemek de zor
Onsallah canim allah em3klerini bosa cikarmasin n3rde yaptirmistin tup bebegi canim ayyy ahdi guzel haberlerini bekliyoruz...aminnnnIki gün daha sabredecegim. Hala umut var içimde boşa çıkmaz inşallah
Selam yani yarınmı test yapıyorsun allah yardımcın olsunPersembe 12. Gün kan testi yaptıracagim. Daha cesaretim yok yapmaya beklemek de zor bu arada benim de dondurulmuş tu . Senin adına çok sevindim canım gözün aydın
Bende pazar günü yükleme yaptırdım idrar testi ne zaman yapsam lütfen bana yardım edinSelam yani yarınmı test yapıyorsun allah yardımcın olsun
Dayanamadım bir gün önceden yaptım testi. Özel mesaj attım sana yardimci olurum umarımYani yarınmı test yapıyorsun allah yardımcın olsun sonucu bizede bildir lütfen
Bende pazar günü yükleme yaptırdım idrar testi ne zaman yapsam lütfen bana yardım edin
Dayanamadım bir gün önceden yaptım testi. Özel mesaj attım sana yardimci olurum umarım
İnşallah dediğin gibidirDün 4. Gunundu sanırım. Çıkmaması doğal. Eğer 5. Gün embriyosu kondu ise 8. Gün falan ancak belli olur o da kesin değil tabi.
Benim tutunamadı malesef.ilk denememdi ve 3. Gün embriyosu idi olmadı. Inşallah olur senin üzülme daha çok erkenBenim dondurulmuş 5. Gun Embriyosu bide idrar testi çıkmayınca üzüldum ama yinede allaha sığındim o ol derse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?