- 20 Şubat 2015
- 17
- 9
- 286
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Canım üzülme bu kadar... Vardır herşeyde bir hayır diye düsünmek lazım... Rabbim hepimize sabır ve tez zamanda mutlu son nasip etsin insallah.benım sonuc cıktı. bugun 12.gundu. iki embrıyo transfer edilmişti.
ve sonuc kocaman S-I-F-I-R. ikisi de tutunamadı.
ve ağlıyorum hiç durmadan ....
Canım üzülme bu kadar... Vardır herşeyde bir hayır diye düsünmek lazım... Rabbim hepimize sabır ve tez zamanda mutlu son nasip etsin insallah.
Evet olabilirsin cnm bence kan testi yaptirMrb bugün transferin 11.günü idrar testi yaptım ve ikinci çizgi belli belirsiz çıktı sizce hamilemiyim
evet canim hamilesin :) gozun aydinkızlar adetim 2 gün gecikti cok silik çizgi çıktı szce hamilemiyim kanda baktırmak istemiyorum gerginim..
Benimde 4. Gun kanda 24 çıktı cok korkuyorum degerlerimin dusmesindebenimde 6.cı günde ikinci çizgi silik çıkmışdı 8.günde kanda baktım 42.39du hamileydim benimde blast embriyoydu onun için erken çıktı sanıyorum....inşallah seninde öyle olur....
Benimde benzer durum oldubenim blast emriyodu benimde 7.günde idrarda çıktı .........9.gün kanda 39.4 çıktı sizce nasıl
Sonucunuz ne oldu acaba?? Benzer durumdaayimdaMrb bugün transferin 11.günü idrar testi yaptım ve ikinci çizgi belli belirsiz çıktı sizce hamilemiyim
87 sonucunuz ne oldu mesajnizi simdi okudum merak icindeyim benzer durumdayimdaKızlaarrr dayanamayıp erken gebelik testi yaptım transferimin 4. Günündeyim üstelik akşam yaptım testi ikinci çizgi silikte olsa belli bi şekilde çıktııı sevinsem mi çok erken ama yaa soktayım şu aan bu arada dondurulmuş blasttı acep ondanmı erken çıktıı
Canım ben suanda 8 haftalık hamileyim çok şükür inşallah sende güzel sonuçlar alırsınSonucunuz ne oldu acaba?? Benzer durumdaayimda
Canim catlama ignesi vurulmadiysan hamilesin silik cikmasinin nedeniArkadaşlar merhaba, 09.02.2016 da ilk tüp bebek denememizi yaptık. Dün (8.gün) idrar testi yaptım önce sadece tek çizgi çıktı sonra çok ama çok silik yani belli belirsiz gölge gibi ince bir çizgi çıktı. Bugün (9.gün) tekrar test yaptım, yine önce sadece tek çizgi çıktı sonra daha da belirsiz ikinci çizgi çıktı. Öyle ki nerdeyse büyüteçle bakılınca görülüyor. Kızlar bu testin gün ilerledikçe daha da koyulaşması gerekmiyor mu? Benim nerdeyse yok oldu
Daha önce okuduğum yazılarda 2. çizgi çok çok silik de çıksa hemen hemen herkes hamile kalmış. Sizce ben de hamile miyim yoksa silik çizgi yalan mı?
Catlama ignesinin etkisi coktan gecmistir :) ve eger hamile olmazsan ikinci cizgi kensinlikle cikmaztatlım çatlatma iğnesini 4 şubatta yaptım hala etkisi sürüyor mudur? şuan progestan ve estorfem kullanıyorum, bu ilaçlar idrar testini etkiler mi?
Birde benim gibi önce silik çıkıp sonra da neredeyse kaybolup hamile sonucunu alan var mı?
peki yaptığın gebelik testleri markası neydi? hep aynı marka kulandın? farklı mı?inşallah canım hamileyimdir. dün silik çizgi çıkıp bugün çıkmayınca şaşırdım kaldım
çatlama iğnesinin etkilisi 10 gün sürer. yarın tekrarla canını sıkma. eğer doğru anladıysam yarın transferden 10 günün. hamileysen hafif silik çizfiyi gösterir.canım fortune diye bir marka, iki günde aynı markadan yaptım bugün aynısından alayım yarın tekrarlayım diyorum. Bu arada çatlatma iğnesini yapalı 14 gün olmuş etkisi devam ediyor mudur bilmiyorum ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?