İdrarda kesin gebelik belli olur mu ?

lutfenyardi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
621
28
18
26
Merhaba, eleştiri kaldıracak gücüm yok. Herkes biliyor ahlakı namusu bunlar konusunda bir şey yazmanız kaygımi azaltmayacak.sadece sorum şu; 16 mayısta ki bi olaydan sonra 4 ekimde evde idrar testi yaptım. Hafif silik çıktı net değil tam. Buraya atsam belki gözükmez bile. Yani toplam 20 hafta sonra testte silik çıkması bir şey ifade eder mi ? Güvenilir marka ile denedim. Awox ve labiaquk marka.

Eklentiler

• IMG_6832.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 43
Evet doğru okumuşum. Güzelim sence böyle bir şey mümkün mü? 5 aylık hamile olsan sence herhangi bir pantolonunun içine girebilir misin düşün bir. Testlere para verme

Canım kaç yaşındasın? Cidden 5 aylık gebe olup hiç fark etmeyeceğine edilmeyeceğine inanıyor musun gerçekten merak ettiğim için soruyorum yaşın küçük mü?
Küçük değilim ama bu konularda çok bilgim yok. 20 hafta 4 buçuk ay diyor internette. Baktım göbekleri çok da yok. Şuan benim göbeğim zaten neredeyse o kadar

Eleştirmeyecektim dee 20 hafta dedin ya, bı la havle çektim yani, doğum vaktin neredeyse gelmiş olurdu mantıklı mı sence??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…