- 18 Haziran 2024
- 621
- 28
- 18
- 26
- Konu Sahibi lutfenyardi
-
Kamerada belli değil pek ama ince bi çizgi var ilk yapınca değil yarım saat sonrasında çıktı.20 hafta sonra çıkması imkansız. ayrıca test negatif
5 dk sonra çıkan çizgi birşey ifade eder. Yarım saat sonra ki kuruma çizgisi olur ancak. Gebe değilsiniz.Kamerada belli değil pek ama ince bi çizgi var ilk yapınca değil yarım saat sonrasında çıktı.
hamile değilsinizKamerada belli değil pek ama ince bi çizgi var ilk yapınca değil yarım saat sonrasında çıktı.
Ama çizgi gözüküyordu yani kamerada çıkmamış sanırım. 20 hafta geçince silik çıkmaz değil mi daha net çıkardı çizgilerTest negatif ayrıca kimsenin kimseyi yargılamaya da hakkı ve niyeti yok sen de kendini yargılama
Haklısınız göbek dışarıdan belli olur muydu ? Zaten göbekli bir yapıdayım.Evet doğru okumuşum. Güzelim sence böyle bir şey mümkün mü? 5 aylık hamile olsan sence herhangi bir pantolonunun içine girebilir misin düşün bir. Testlere para verme
Canım kaç yaşındasın? Cidden 5 aylık gebe olup hiç fark etmeyeceğine edilmeyeceğine inanıyor musun gerçekten merak ettiğim için soruyorum yaşın küçük mü?Haklısınız göbek dışarıdan belli olur muydu ? Zaten göbekli bir yapıdayım.
Küçük değilim ama bu konularda çok bilgim yok. 20 hafta 4 buçuk ay diyor internette. Baktım göbekleri çok da yok. Şuan benim göbeğim zaten neredeyse o kadarCanım kaç yaşındasın? Cidden 5 aylık gebe olup hiç fark etmeyeceğine edilmeyeceğine inanıyor musun gerçekten merak ettiğim için soruyorum yaşın küçük mü?
Bu 4-5 ayda kaç kere regli oldun?Küçük değilim ama bu konularda çok bilgim yok. 20 hafta 4 buçuk ay diyor internette. Baktım göbekleri çok da yok. Şuan benim göbeğim zaten neredeyse o kadar
4. kez oldum ama hep azdi be neredeyse 2. Gün bitti.Bu 4-5 ayda kaç kere regli oldun?
20 hafta kendim hesaplıyorum yakınlaşma olduğu günden itibaren hesaplayınca bugün tam 20 haftaEleştirmeyecektim dee 20 hafta dedin ya, bı la havle çektim yani, doğum vaktin neredeyse gelmiş olurdu mantıklı mı sence??
Teşekkür ederim çok sağ olunHormonal bir dengesizlik olabilir, hamilelik mümkün değil bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?