• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda kesin gebelik belli olur mu ?

lutfenyardi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
621
28
18
26
Merhaba, eleştiri kaldıracak gücüm yok. Herkes biliyor ahlakı namusu bunlar konusunda bir şey yazmanız kaygımi azaltmayacak.sadece sorum şu; 16 mayısta ki bi olaydan sonra 4 ekimde evde idrar testi yaptım. Hafif silik çıktı net değil tam. Buraya atsam belki gözükmez bile. Yani toplam 20 hafta sonra testte silik çıkması bir şey ifade eder mi ? Güvenilir marka ile denedim. Awox ve labiaquk marka.

Eklentiler

• IMG_6832.webp
    IMG_6832.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 43
Evet doğru okumuşum. Güzelim sence böyle bir şey mümkün mü? 5 aylık hamile olsan sence herhangi bir pantolonunun içine girebilir misin düşün bir. Testlere para verme

Canım kaç yaşındasın? Cidden 5 aylık gebe olup hiç fark etmeyeceğine edilmeyeceğine inanıyor musun gerçekten merak ettiğim için soruyorum yaşın küçük mü?
Küçük değilim ama bu konularda çok bilgim yok. 20 hafta 4 buçuk ay diyor internette. Baktım göbekleri çok da yok. Şuan benim göbeğim zaten neredeyse o kadar

Eleştirmeyecektim dee 20 hafta dedin ya, bı la havle çektim yani, doğum vaktin neredeyse gelmiş olurdu mantıklı mı sence??

Back
X