İett şoföründen dayak yemek mi ?

Sindirmeye çalışmış aklınca.Özellikle şehir içi hatlardaki şoförleri manyaklardan özel olarak seçiyorlar sanırım.

Valla beklenir. Geçenlerde biri de bi gaziyle kavga etmişti ya nette vardı. Bence hiç muhattap olmamak lazım cidden ne yapacağı belli olmayan insanlar var

kesinlikle korumuşlar arkadaşlarını
tabii ki de vardiyaları belli şoförlerin
vazgeçersin diye düşünmüşler ama peşini bırakma bence de
öyle ipini koparan dana gibi saldırıp da kurtulamasın
aynen ya just öle canım sıkkın ki kendimi öyle savunmasız hissettim ki değersiz hissettim hemde

Canım sen her şekilde dava açsan kazanırsın. Babam servis şoförü, bi kadın sürücüyle tartışması olmuş, hatta kadın babama tokat atmaya falan kalkmış. O olayda da babam kusurluymuş, özür dilemiş falan ama kadın cazgırlık yapmış şikayet etmiş babamı, babam hakaretvari hiç bişey yapmamasına rağmen kadın dava açtı ve babam para cezasına çarptırıldı. Genelde kadınlar mağdur görülüyor trafik davalarında.

1 ay icinde doner beyaz masa hemen kimligini iste savciliga sikayet et mobeselerden goruntuler cikar savcilik emri ile arabasi baglanir gecmis olsun

Ya her otobüste kamera oluyor belki görüş açısına girmişsinizdir.

terbiyeszi ahlaksız
bazıları adam olamıyor işte erkeklik taslıyor güya...pislik herif...
bizim de başımıza ne gelmişti geçen haftalarda
adamın teki arabayı üstümüze sürdü sonra ben napıyorsun diye bağırdım durdu az ileride kenarda
gelsene gel gel yapıyor cıkcık gitsem dövecek sanki kaldırmış elini...

Hadi otobüsün şoförü afedersiniz ama okuzdu, ya orda bulunan 3 kisi neydi?
Gecmis olsun canım, nasıl bir şok yaşadığını tahmin edebiliyorum.

ee şaka gibi cezalar olunca

herkes kafasına göre takılıyor

tecavüzün,dayağın,gaspın ne cezası var ki?

evet bilek gücü varya kadınız ya ezecekler niye korksun haklısınız

kadesa tipi de aynen dediğin gibi idi besili heralde bana vursa sonum kötü olurdu
Bence şikayet et bunu yapamaz.Rencide edici bir durum
aşırı rencide oldum zaten ettim de canım Allah hepimizi korusun
ettim evet bunlar insan taşıdıklarının farkında değil arabada insanları patates sayıyorlar bence
pislik herif okurken sinirlerim bozuldu. Nasıl insanlar bunlar ya. Adam mı bunlar. Allahından bulur umarım en kısa sürede
Amin canım Allah böylelerine fırsat vermesin ama şikayetide yaptım
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
çok teşekkürler.neyseki ucuz atlattım.
Valla beklenir. Geçenlerde biri de bi gaziyle kavga etmişti ya nette vardı. Bence hiç muhattap olmamak lazım cidden ne yapacağı belli olmayan insanlar var

geçen günde bir bebekle bayan kapının arasına sıkıştı araç hala gidiyor canımız kimlere emanet ki

tatlım bilmiyorumki ben şanssızımdır bu konuda bana patlar döner onlar herşeyi yapar arkası varsa korurlar bunlar belediye elemanı .ama yinede yaptım şikayetimi vazgeçmicem

1 ay icinde doner beyaz masa hemen kimligini iste savciliga sikayet et mobeselerden goruntuler cikar savcilik emri ile arabasi baglanir gecmis olsun
canım bunı düşünmedim kimliği verirler mi acaba bana ordan ?

Ya her otobüste kamera oluyor belki görüş açısına girmişsinizdir.

kadınlara gücü yetiyor demi bunların erkek müsvettesi

Hadi otobüsün şoförü afedersiniz ama okuzdu, ya orda bulunan 3 kisi neydi?
Gecmis olsun canım, nasıl bir şok yaşadığını tahmin edebiliyorum.
tatlım pek umursamadılar onlar keyifleri bozuldu diye sıkıldılar durun bari falan dediler kimse oralı olmadı ağzıma kadar girmişken bile ne ilginç demi
kimseden hayır gelmez bu dünyada

Çok teşekkürler gerçekten o kadar aciz hissettim ki kendimi paylaşmak istedim

Mutlaka sikayet edin, sonucsuz dahi kalacak olsa sikayetiniz edin lutfen.
Buyuk gecmis olsun..

Bu manyaklar son zamanlarda daha da fazla türediler, hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek.beyaz masadan dönerlerse savcılığa verin,otobüste kamera yoksa bile indiğiniz yerde mobose vardır, peşini bırakmayın pisligin, ne kadar kolay ya el kaldırması, sizden çok ben sinir oldum.boylelerine is vermeyeceksin açliklarından surunsunler .

Bende geçen sene arabayla bir yerden sağa dönucem, benim şeridimden elinde telefonla konuşarak geliyor adamın biri,sinirlendim korna çaldım, adam hemen yolun ortasında durdu ne bidi bidi ediyorsun altındaki jeepe mi güveniyorsun diyor,sastim kaldım konuyla ne alakası var üstelik benim şeridimi işgal ediyor elde de telefon,birde kendini haklı çıkarmaya çalışıyor, manyak çok memlekette,geçmiş olsun.dedigim gibi peşini birakmayin

kadınları sindiremiyorlar komplekslerin bazende bence. gerçekten korkunçtu canım bu olay şikayeti ettim eminim vardır sahil yolu sonuçta bir yanı bir yanı merkeze doğru bir yer

Senin suçun yok o kesin evdeki hanımınıda dövüyordur çocuğuda mutsuzdur kadına düşman o kadar

kadınları sindiremiyorlar komplekslerin bazende bence. gerçekten korkunçtu canım bu olay şikayeti ettim eminim vardır sahil yolu sonuçta bir yanı bir yanı merkeze doğru bir yer
Evet kesinlikle kompleksliler, eşim bile önündeki araba lambadan geç kalksın kesin içindeki kadındır diyor sinirleniyorum.

Mutlaka bir sonuç çikar rahatlama ya calis,savcıya verdiğinizde Özür falan dilerse vazgeçmeyin, çeksin cezasını eşkıyaya bozuntusu

Savciliga suc duyurusunda bulunucam darp var kimliginin tespiti icin lazim dersen verirler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…