İett şoföründen dayak yemek mi ?

şikayet edin, sonuçsuz kalmaz, tehdit etmiş. mutlaka kamera kayıtları vardır.
ceza alır almaz bilemem ama iyi bir ders olur terbiyesize.
mutlaka belirtmişsinizdir ama otobüsün hattını, saatini ve nosunu da belirtin.

Terbiyesiz. Gazimiz3 de ayni sey hapilmadi mi. Nerden buluyorlar bu yuzu, iktidar yanlisi miydi acaba sizin uzerinize yuruyen sofor de. Vallahi biktim

Unutmaya calisin , ispatlayabilirseniz de sikayet edin...

terbiyesiz ne hakla üzerinize yürür.bu işin peşini bırakmayın. bu tarz karaktersizlerin gücü anca bayana yeter. mutlaka şikayet edin,kamera vardır kesin. kim oluyor ya o

İETT , ibb beyaz masa , BİMER ve savclığıa suç duyurusunda bulunun.
bana hattın adını ve olay saatini yollarsanız bir kaç tanıdığıa a iletmek isterim. şikayetçi olursanız geri dönüş alırsınız mutlaka.

Niye oraya polis cavirip zabt tutturmadiniz ki. Niye sikayet etmediniz bu terbiyesizi. Bazi hatlar cete gibi belli bir kesim ya da grubun elinde. Ne yaparsaniz yalin keyfi davraniyorlar. Ben de zamaninda cok ugrastim. Simdilik kullanmiyorum ama istanbul gibi biyerde kullanmamak imkansiz

Tek kelimeyle: maganda.

Bunların karısı kızı yok mu?

İnsanlıktan nasiplenmemiş böyleleri ne denir ki.

Şikayet edebilirsin aslında.

canım bimere yaz ben havalimanında çalışıyorum hava yolu şirket çalışanlarıyla yolcular arasındada bu tip olaylar oluyor ve şikayet durumunda hemen dönüşleri oluyor kaç kez şahit oldum muhakkak peşine düşülüyor

Ne bimeri.
Bu tür durumlarda plakayı alıp hemen 155 i arayın hangi istikamette olduğunuzu bildirin .Otobüsü çevirip gerekli işlemi başlatırlar .
İlk polisi arayın ki tutanaklara geçsin ve kamera kayıtları silinmeden veriler toplansın .

yerden taşı alıp kafasına geçirirdim şahsiyetsiz ahlaksız kadına şiddet uygulayan eller kırılsın diller kopsun inşallah ayyyy çok gerildim yaaaaa

yuhhh hayvana bak. ağzından burnundan kan glene kadar döveceksin bu adamı.
bu cesareti nereden alıyorlar sorgulamak lazım? bütün şoförlerde bi afra, bi tafra. neden? çünkü belediye arkalarında. hatırlarsanzı bir gazimize de büyük bir terbiyesizlik yapmıştı bir şoför (iyi olmuş elin kolun kopmuş senin filan demişti aşağılık) ve haklı bulunmuştu.
yine aynı şekilde ücretsiz ulaşım için eylem yapan odtü lü öğrencileri polise teslim edip işkence görmelerine ve iki gün boyu boş yere nezarette tutulmalarına neden olan şoför ödüllendirilmişti.

böyle işte, şikayet işe yarar mı bilmiyorum. ben olsam eder miydim şikayet? evet.

Çüssss hayvan herif!!
plaka onemli degil, hat bilgisi, bindiğin saat belli nasil olsa, onlar sirf arkadaslarini korumak icin yapmışlardır.
Polise de gittiniz mi? Davaci olun, bu ne ya ne diyeceğimi bilemedim

Çüssss hayvan herif!!
plaka onemli degil, hat bilgisi, bindiğin saat belli nasil olsa, onlar sirf arkadaslarini korumak icin yapmışlardır.
Polise de gittiniz mi? Davaci olun, bu ne ya ne diyeceğimi bilemedim
polise gitmedim canım yetişmem gereken bir yer vardı o yüzden yapamadım

harikasınız peşini bırakmamak lazım bende bırakmayacağım

Bizim adana'da insanlarımız bu kadar tepkisiz değil , istanbulda hayat zor
eminimki delikanlı yürekli bir bayan veya erkek olsa biri birşey derdi ama içerdekiler kendine müslüman iki orta yaslı idi sağolsunlar

şeref yoksunları insanlardan herşey beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…