Mantığı aslında belli bir saat mesela ya 8 saat ya 16 saat gibi aç kalmak.Ben bu şekilde biliyorum.Aslinda ise yarıyor ama ben akşam biraz fazla kaciriyorum.Mantığını anlatırsanız belki ben de size katılabilirim, 13 aylık evliyim 13 ayda 17 kilo aldım haybeye
Merhaba bir kaç aydır zayıflama planları yapıyorum ama bir türlü uygun yöntemi oturtamadım.Çalışıyorum ve 6.30 da kahvaltı yapıyorum işten eve gelme 19 u buluyor gelince azda olsa yemek yiyorum onu kesemedim.senin yöntemi denesem mi acaba ? öğlene kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum. bakalım pazartesi bir deneyeyim bakalım bu tutacakmı?Yaşımız ve boyumuz aynı ama benim kilom 65 küsurduMerhabalar. Daha önce de bu diyeti denemiş biri olarak tekrar yapmaya karar verdim. 61 kilo yum ve 56 olmak istiyorum. Göbek ve mide problem im var malesef. İnş buraya yazmak beni motive eder. Yarın başlıyorum. İnş kendime burda diyet arkadaşı da bulurum .38 yaş boy 160 kilo 61.16 8 yapacağım öğlen 12 akşam 8 sonra alışınca kisaltirm belki. Haydi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?