If diyeti günlüğüm

volumess

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
191
278
303
Ankara
Merhabalar. Daha önce de bu diyeti denemiş biri olarak tekrar yapmaya karar verdim. 61 kilo yum ve 56 olmak istiyorum. Göbek ve mide problem im var malesef. İnş buraya yazmak beni motive eder. Yarın başlıyorum. İnş kendime burda diyet arkadaşı da bulurum .38 yaş boy 160 kilo 61.16 8 yapacağım öğlen 12 akşam 8 sonra alışınca kisaltirm belki. Haydi bismillah

Günaydınlar. Güne başladık herkese iyi günler olsun inş. Öğlene 12 ye kadar cay filtre kahve ve 1 lt su planlıyorum. Tüm malzemeler masamın üstünde

Sabah tartilip evden çıktım 60.5 aslında dün de alıştırma olsun diye 12 8 gibi birşey yaptım ancak yediklerime çok dikkat etmedim

IFcandır. Hamilelik sebebiyle ara vermiş olsam da hala favorim.

Kolay gelsin bende seninle beraber yapayım.Bende eşim sabah 6.30 da ise gidiyor.Onunla kahvaltı yapıyordum.Aslinda çok az yiyorum.Ama akşam 6 da yine hep beraber yemek yiyorum işte orda biraz fazla kaçıyor.Cunku o saate kadar bir şey yemiyorum.Bu şekilde ise yarar mı .Yoksa sabah bir şey yemeyip 12 de yiyip akşam 6 da mı yesem.Bir düzene giremedim.Benim boyunda 1.53 civarı kilom kilom 65.3 en azından 59 olsaydım.

Mantığını anlatırsanız belki ben de size katılabilirim, 13 aylık evliyim 13 ayda 17 kilo aldım haybeye

Mantığını anlatırsanız belki ben de size katılabilirim, 13 aylık evliyim 13 ayda 17 kilo aldım haybeye
Mantığı aslında belli bir saat mesela ya 8 saat ya 16 saat gibi aç kalmak.Ben bu şekilde biliyorum.Aslinda ise yarıyor ama ben akşam biraz fazla kaciriyorum.

Mantık çok kolay o yüzden bunu yapa biliyorum en azından liste yok onu ye bunu ye yok. Ama abartmamak gerekiyor.
Öğlen 12 de
2 adet ev yapımı peynirli poğaça
1 adet küçük boy kelek
1 pet bardak aşure ve 2 ceviz
Ve şuana kadar 1 lt su
Gayet iyi geçti hiç zorlanmadım ve yarım saat yürüdüm

Öğlen 12 den akşam 8 e kadar 3 öğün yiyeceğiz mümkünse ekmek şeker hazır gıdalar dan uzak duracağız canınızin istediğini yeyin ançak küçük miktarlarda protein ağırlıklı beslenin ben yediklerimi yazıyorum

Bugünü gayet iyi tamamladım akşam 8 den sonra canım istesede sırf buraya yazmak için yemedim ilk günden fire veren bir günlük Çok da güvenilir olmaz dimi bana bu günlüğün faydası bu olcak inş hep böyle olur

Yeni bir güne basLadik. 12 ye kadar su çay ve filtre kahve. Öğlen yemeğinde yemek haneye gideceğim. Ezogelin çorba hünkar beğendi salata ayran süper.

Öğlen yemeğinde yazdığım menü 1 dilim kepek ekmek çorba salata ve yemek. Sonra 1 adet un kurabiyesi ve 25 gr ay çekirdeği. 5 te 1 bardak ayran 18 30 akşam yemeği balık ve salata 1 avuç fıstık 1 tatlı kaşığı tahin pekmez. 1 çay bardağı filtre kahve 19 30 da kestim yemeyi. Yarım saat yürüyüş gün içinde.

Gunaydinlar bugün sabah 59.5 geldim. İlk zamanlar hızlı gider ama hedefim 55 tabi. 3 günde 1 kilo gayet iyi bence. Bu sabah erken oldu kahvaltı malum çocuklar var hafta sonu 10 da kahvaltı akşam 5 te keseceğim yemeyi. Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği 1 tk bal 1 tk tereyağ 2 tk tahinli pekmez 6 siyah 4 yeşil zeytin sucuklu yumurta ve patates kızartması küçük bir tabak.

Bugün çok hareketli bir gün olacak ev işi camasır bulaşık yani tüm haftanın işi beni bekliyor malum 3 çocuk birde calisinca tüm iş hafta sonuna kalıyor akşam yatana kadar oturmak yok bana bugün.

10 30 da başlayan ev işi mesaim yeni bitmiş bulunmakta. 5 te yemeyi bıraktım. Kahvaltidan sonra 1 de 6 yada 7 tatlı kaşığı aşure yedim. 5 adet tahinli kurabiye. 8 adet soslu fıstık 2 avuç kuru yemiş küçük bir kase coco pops sutlu. 1 bardak filtre kahve ve su

Merhaba bir kaç aydır zayıflama planları yapıyorum ama bir türlü uygun yöntemi oturtamadım.Çalışıyorum ve 6.30 da kahvaltı yapıyorum işten eve gelme 19 u buluyor gelince azda olsa yemek yiyorum onu kesemedim.senin yöntemi denesem mi acaba ? öğlene kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum. bakalım pazartesi bir deneyeyim bakalım bu tutacakmı?Yaşımız ve boyumuz aynı ama benim kilom 65 küsurdu

Bence dene ben çok memnunum aksam yemeği yemeden olmuyor. Akşam tüm aile sofraya oturduğumuz tek öğün hafta içleri o yüzden ben sabahtan feragat ediyorum. Çay kahve bitki çayı su derken zaten doluyor mide sabahları çok yemek istemiyor zaten insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…